Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Off, Laura ce-ati mai tras cu fata. Bine ca e ok acum. la scumpete.

Lili, sincer eu sa fiu in locul tau nu as merge sa ma intalnesc cu Shine pana nu stiu sigur ce si cum e cu Matei. Dar e doar parerea mea.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia sa poata trai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana- te inteleg perfect. Desi e prietena mea, poate nu asa de intima dar e, nu vine acasa pt bb mai mare de 1 luna! Din descriere am intrebat-o daca e cazul sa merg la spital in urgenta, dar din pacate mi-a spus ca de acolo ii vin doar retete de ampicilina cu gentamicina nu au ce sa-i faca, concret. Luni o sa merg la un laborator pt niste investigatii (deloc placut)

laura- hai zambeste! ai facut tot ce ai putut pt Claudia si Valentin, peram sa le fie bine si de aici incolo.
Cat despre Eva trebuie sa te astepti la orice, sunt copii si viata e plina de neprevazut. Uita-te la mine: acum 1 ora a cazut din pat A doua oara deja. Am atipit langa el, il auzeam undeva pe fundal, toata casa dormea. El s-a trezit langa mine si a plecat sa exploreze. Am auzit doar un usor scancet, nu pans, nu sperietura, nu busitura, parca ar fi tropait careva (era pe covor); 1 sec a fost de ajuns si eram langa el; ranjea gingia la mine. Doar ce l-am pus pe pat si tati a aparut in usa (trecea pe acolo), normal ca nu i-am spus...

mediterana - mi-ar place sa fac o baie in Mediterana , ca aici, sa-i raspund mirandolinei nu am apucat. Ba era rece, ba tre sa stau cu una buc copil adormit. Nu au deloc program bun, dar poate nu scap vara asta nescaldata

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ililimic - pai... mai bine du-te la spital ca nu mai e mult si e seara si te trezesti seara cu cine stie ce complicatie, ca din descririle de boli (doamne de unde aveti asa carti?) am intrat in ceata, incerc sa retin macar cate ceva in caz ca se intampla si la noi.. dar deja m-am incurcat! E si sambata si seara toate bolile parca mai rau fac... sa fii si tu sigura!

Meditarana - sa ai parte de concediu placut... si la voi acolo e cald, dar macar e Africa ca aici si fara Africa mori!ai si tu o gaita!!! cica nu are dinti, nu are 6 luni, nu are premergator dar se descurca ea si merge repede!

laura Ionescu - naspa ca Claudia si sotul nu au incercat macar, ca nu in fiecare zi ti se acorda o sansa, posibil sa li se facut frica ca e mult de munca, dar fara munca nu dai inainte! Afinele imediat se termina, pe cand acolo era ceva sigur... in caz ca faci fata si muncesti! asta e, incercarea vina n-are, poate isi gasesc ei locul lor in viata!
despre ce scrii tu, necazurile... naspa, incearca sa te tii tare, sa stii ca uneori chiar se intampla una dupa alta... am mai patit si noi, azi a cazut din balansoar si ii plangeam de mila (nu s-a lovit insa cred ca s-a speriat), a doua zi vacuta care canta a ciupit-o de mana (adica o ata de la vacuta care s-a strans in jurul mainei si o durea rau) si colac peste pupaza a treia zi se loveste de crucea lu' tas-o de pe piept cu capul. Uneori cu saptamanele nu se intampla nimic, insa uneori parca una dupa alta vin... la noi au fost mult mai minore... multa sanatate si tine-te tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

liuda - fata, tu nu auzi ca acolo e valabila doar ampi_genta injectabil??? NO WAY! O sa merg luni cu el la analize, sa vaz ce are, DACA nu se complica lucrurile. Deocamdata febra nu are, folosesc A/C si cred ca ii e mai bine.

www.flickr.com/photos/terbitza/863840483/" target="_blank">aici il vedeti pe copil bubos!

katy- nu mi-ai aratat ce caarucior sport ti-ai luat. Astept!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele intru in tura doi... cu fie-mea care cat nu as vrea dar nu ma lasa la calculator... ca ea e sefa si vrea si ea sa butoneze aici... si ne incurcam una pe alta, asa ca prefer sa nu deschid calculatorul... plus ca dansa adica sefa (chiar daca nu cred ca va merge de-a buselea) vrea sa lipaie pe picioarele ei prin casa... se zice ca e prea devreme insa dupa unele incercari ale unor mame care dau "sfaturi bune" sa incerce sa se ocupe de Diana , s-o minta si sa-i caute alte procupari sa nu se ceara pe jos insa au cedat, au zis ca nu ai ce face cu ea, cred ca e pricoce la picioare si o sa mearga repede, cica caz pierdut... asta e, sa mai cumpar niste declofenac ca imi rupe spatele, slabanoaga de gaitza!

pupici
am plecat in tura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Va rog sa luati in considerare faptul ca eu raspund si la ce s-a discutat in cap trecut, deci s-ar putea sa fie lucruri rasuflate.

Am vazut ca s-au sters fetele din lista. Cristiana70 – esti nedreapta cu Adriana (Adinush). Cand a vorbit de cele 2 stelute a spus-o in gluma si nici un moment nu s-a lansat in discutia aia ca sa le castige. Sper sa nu o judecati gresit. Ea e tanara si impetuoasa si ii place sa se lanseze in dispute. Asa eram si eu acum vreo 10 ani si imi pare rau ca mi-am pierdut energia (cateodata). Eu nu am participat niciodata la nici o conferinta. Nici nu as avea timp, abea am timp de forum. Sunt de accord cu tot ce a scris Miciurin despre Adriana pe care o respect din tot sufletul. Imi pare rau ca Aelita a ales sa nu mai intre aici. Nu ma asteptam la reactia asta de la nici una dintre ele. Pana la urma suntem femei mature si ne crestem copiii cum vrem, vorba Messei.

M-a impresionat teribil povestea lui Kay!

Eu mi-am luat steamer de la teleshoping si acum vad ca Alinuk a gasit Mulinex la Metro muuult mai ieftin. MISHTO!

Dianamizzi – vad ca ai si tu a avut probleme cu programul din spital. Eu am cerut mucilagiu de orez la 6 dimineata, ca asa se trezeste fie-mea sa manance si mi-au zis ca ele incep programul la 7.30. SI SA-I DAU CEAI! Pai cand s-a pus asta pe urlat la 6, sa le vezi cum alergau cu mucilagiu la mine. Si noi am cam plimbat copilul si uite ce am patit.

Lili - cu olita lui Matei nu pot sa-ti dau decat un singur sfat – sa-l lasi in pace. Am o prietena cu copil de 4 (patru) ani care NU VREA SA FACA KAKA! Sunt disperati si nu stiu ce sa mai faca. O data la 4 zile ea isi ia liber de la birou si sta cu copilul pe olita cu orele sa faca kk. Vad ca aveti si pojar. Sa va faceti bine repede si sa nu se ia si la Adam!

Dacost – nici eu nu vad pozele. Mai incerc, nu te impacienta, poate nu-mi merge mie netu’ ca vad ca Marina le-a vazut…

Mihacarm – sa stapaniti sanatoase si diversificate scaunelul de masa

Nadia – A CAZUT DIN PAT CU GHIPSUL! Moamaaaa ce gimnasta!

Pitilache, Mirandolina, Catalina, Marina si gashka - va pun si eu menu nostru, dar sa stiti ca e de regim pt bebei care se kk pe ei:
- 6 – NAN fara lactoza preparat cu apa de orez
- 10 – mar copt cu orez fiert
- 14,00 – piure de morcovi, telina, dovlecel si piept de pui
- 16,00 – banana cu cereale de orez
- 22 – NAN fara lactoza preparat cu apa de orez
Noroc ca Eva nu e mofturoasa si papa orice. Cand nu ne kkm pe noi, intre mese bem suc. Acum bem ceai de menta…

Mirandolina - sunt deja la ING. Pup!

AAA! Nu pot sa vad nici pozele Irinei. Deci e clar de la mine!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mama... laura, nasoala treaba cu kkarea si cu vitele alea de ziceau ca programul lor incepe la nushce ora... pai in pana mea, io shtiu ca la spital programu' ie non-stop, ca d-aia-i spital, altfel tratam totul in ambulator si venim la tratament la program! Pashtele, mortzii shi ranitzii ei de asistentarie!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor,

N-am mai intrat de mult dar ma bucur sa va citesc.

Tare mult m-a ajutat discutia despre mancare si meniurile in special. Excelenta idee.
Eu am alaptat-o pe Odette exclusiv pana saptamana asta (5 luni jumate). De duminica am inceput cu morcov fiert. Ii place si ar manca o gramada dar nu stiam cat sa-i dau ca si cantitate.

Acum cand am vazt cat si ce mananca bebeii vostri cam la aceeasi varsta mi-am dat seama de ce se supara pe mine fata cand i se termina morcovelul!!! :).

CMM, am vazut ca stai in Toronto...ce v-a zis pediatrul ca-i dai carnita la 6 luni? Ca aici zic astia abia la 6 luni sa incepi cu cereale...

Eu n-am asteptat 6 luni ca Odette tot intindeam mana dupa mancarea noastra! Si nu-si lua ochii de la masa!

Va pup si multumesc de ajutor!
si Odette (2 feb 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

intru si eu asa pe fuga
la noi e ffff cald ii mai fac dus peste zi alexiei si-i place noaptea e cosmar
nu prea vrea lichide numai ceai baby drink incalzit apa nu vrea deloc se stramba toata sunt fericita daca ia 2 guri pana se prinde ca de fapt in biberon e apa
in schimb manca bine din fericire
am intrat mai mult sa-i spun lui lilica daca mergi luni la analize neaparat sa-i faci un exudat faringian lui matei ; sper sa fie bine nu ma prea pricep eu la boli de copii

liuda nu stiam de vaccinul ala dar o voi intreba si eu pe doctorita ei luni si-ti spun papusa ta diana

dana rali din pacate nu am ajuns la bazin la noi sunt 40 de grade la umbra si bazinul e in celalat capat al orasului poate cand se mai racoreste

cristiana la multe lunite si multi multi ani ptr david sa creasca mare si sa o asculte pe mami si pe tati ; nu-mi vine sa cred are deja 7 luni

cam atat ca vrea sotul sa se uite la un film

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Fetelor, cat dorm bebeii vostri pe zi? Asa aproximativ?

Odette doarme bine noaptea, dar peste zi cateodata doarme doar 40-45 minute de 2 ori sau de 3 ori cateodata. Alteori mai doarme si 1 ora, 1 ora jumate lipita...dar rar.

Va pup!
si Odette

Mergi la inceput