Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 29
mihacarm2002 spune:
Ceva-i putred in Danemarca!
NICIUN MESAJ??? Toata lumea protesteaza cu tacerea???
Liuda spune:
scriu repede cat stsa fie-mea pacalita in scaun... ca a invatat vad ca e mai bine sa te scremi si vine mama!!!
neatza!!! bafta la fetite..
Adela - eu ma duc luni la eco cu soldul, nu cred ca are ceva ca toti pediatrii s-au dat cu parerea "eu zic ca nu are nimic, dar faceti un eco pentru linistea voastra". dumna de la eco pana luni e in concediu... asa ca luni!
daconst - da fata am ajuns in ultimul hal, sa dau eu sfaturi pentru cei nemancaciosi... dezastru, dar funtzicleaza la mine... vad ca mananca de la o vreme. Lucas nu a invatat acea miscare din film de la mami? ai grija poate sta la panda si apoi va copie
Serios e super filmul... eu pe a mea nu o vad asa ca nu ii place sa foloseasca mainele cand e pe burta, nu se ridica in ele!
Mihacarm - eu nu las fata fara mine sau bona, ca ea se deuce cu placere la straini si nu numai, insa imediat cauta cu ochii sa vada ca sant in preajma, daca nu sant - incepe circul. O sa o las cand creste, acum - decat sa boceasca...
mai bagati-ma in seama cu vaccinul - vreau pareri...
Marybell - cu tantari nu am avut ocazia sa ne intalnim, nu stim ce e de facut! Si nu mai disparea ca iei bataie
Ylilimic - zi si tu cum a trecut noaptea si cum e Matei, cum se simte si daca i-a trecut!
ee Delfinuta - eu in cap in toate si inca mai ramane loc ca a slabit baba acum mai mult decat trebuia, dar avem curele in casa![]()
etele pup
poate mai intru mai tarziu ca deja ma doare capul de reclame... fie-mea sta cuminte si se joaca decat la reclama de la canal D, acasa si romantica... imi zaraie in cap RROOOMANTIIICAAAA , dar daca vreau sa ma pis sau sa va scriu voua - stau cu telecomanda si mut de la una la alta sa prind reclamele... si Diana rade si roade la jucarii... fara sa se uite la tv!
mai revin
am in casa 32 de grade ca nu am bagat aerul - circulam in casa... dar o culc si il bag ca mor... noaptea a fost ceva mai bine cu prosoape intinse pe unde vrei si nu vreai!
cristiana70 spune:
'Neata la toata lumea, a batut un pic vantul azi-noapte si a mai miscat aerul in casa, am dormit betooon! Sunt disperata insa, ne-am trezit la 7:30 si piticul a mancat 80 ml. Iar o iau de la inceput, ma-sa de treaba, inainte de infectia asta din gat manca de rupea, si cereale cu fructe, si lapte, acum iar nu vrea cerealele si nici fructele, iar supozitoare ca nu face kk, ma impusc
!
MARYBELL,
fata si baietii ei frumosi, m-am gandit eu ca stai pe ganduri, sa intri au sa nu intri. Sa stii ca si David se trezeste aproape in fiecare dimineata cu cate o bubita noua pe el, intr-o dimineata avea si el una ca un cosulet, cu mijloc alb, dar pana seara a disparut de la sine, si si eu banuiesc ca l-ar fi piscat ceva, ca mai bantuie cate un paianjen sau furnica.
MIHA, nici eu nu merg nicaieri fara David, dar una e sa-l ai langa tine, alta e sa-l scoti la interval si sa-l pui pe tejghea la nenea politist, hi, hi! Si cum nenea politistul mi-a zis ca are si el un baietel de patru luni si jumatate acasa, iti dai seama ca omul a fost intelegator cu biata mamica... Faze d-astea am mai facut, aveam in fata casei niste idioate d-alea de galme care sa faca cica pe soferi sa mearga mai incet, era doar un zgomot insuportabil, ca inregistram fiecare roata. Ei, cand au venit sa repare strada acum vreo doua luni, sa rada portiunile rele si sa toarne asfalt, a iesit Cristina pe strada la muncitori cu bebele in brate, i-a rugat frumos sa rada galmele ca nu se odihneste nici mami, nici bebe, le-a dat cate-o cafea, si s-a rezolvat problema. Si tati a murit de ras, "pai ai iesit in strada ca tiganii, cu copilul in brate?" Natural!
DELFINUTA, silenzio stampa! Mai bine nu zicem nimic, ca nu suntem la intretinerea flacarii olimpice!
LILISOR, of mamico, prin ce treci, pai femeia aia e nesimtita, ai un copil bolnav de o chestie necunoscuta pe care nu poti fi sigura ca n-o ia si bebele. Doctorita noastra de familie are tarif de vizite la domiciliu, dar nu abuzeaza femeia, daca stie ca poate sa te sfatuiasca la telefon o face, dar daca e musai in fata portii o gasesti. E rau sa nu stii ce are copilul, ce sa-i dai, cum sa faci. Insista luni cu analizele, pe mine ma omoara medicina asta romaneasca de genii, toata lumea da diagnostice dupa semne clinice, dar analize ciu-ciu.
Ati vazut ieri la tv cu fata aia care a murit de meningita, plimbata a proasta in cinci spitale?
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LIUDA, mesajul meu cu vaccinul l-ai citit?
Cand a facut David varicela si citeam pe net ca disperata despre diverse remedii, am descoperit pe un site american termenul de pox-party. Adica, se intampla ca daca un pusti face varicela, toti copiii hop la el, s-o ia si s-o faca la momentul potrivit. Nu e chiar o prostie ce zic eu aici, bolile copilariei sunt bine de facut in copilarie, mai usor tolerate si fara urmari.
Cum mai stati cu papica, mai are Vi-sol-ul efect? Mai asteapta o pauza publicitara, poate ai vreme sa-mi raspunzi.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
laura ionescu spune:
Cristiana70 - imi pare rau ca te-a deranjat mesajul meu.
pt micul David.
Ps: eu nu fac nimic la ING, doar am optat pt fondul lor de pensii pt cei 2% pt ca am deja o pensie privata la ei.
Poate din cauza caldurii sau a faptului ca bebeii sunt bolnavi/ nelinistiti/ agitati vad ca si pe forum e lumea irascibila asa ca o perioada o sa va citesc si daca am ceva interesant de spus, va spun. Nici vorba de lehamite, pur si simplu am probleme cu copilul si vreau sa fiu alaturi de el.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
mirandolina spune:
Delfinuta, eu ma ocup de acei 2% din viitoarea voastra pensie, daca va conving sa optati pentru noi
Poate cu ocazia asta ne si cunoastem 
Mihacarm, curiozitate: tu cit dormi??? Ca la 3 te dadeai cu netu', si la 10 drepti la datorie! Tot pe net!
Messa, imi plac retetele alea. Poate asa ma invatz sa maninc si eu spanac, de pilda ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Messa spune:
mirandolina, sa stii ca spanacul ala e bun! Eu, care nu suport spanacul, am mancat ce a lasat fata in castron... cu lingurita ei 
Laura, sper sa se faca bine la burtica Eva... cred ca e tare nasol sa ai probleme din astea ![]()
Marybell, yee!!! Bine ai revenit! In afara de probleme, in rest, cum a fost?
Noi stam la 27 de grade si e tare bine. Am iesit pe la 12 sa cumpar tigari si ceva de haleala si am zis ca lesin de caldura. Nu vreau sa-mi imaginez cum era fara aer conditionat! Am o prietena care e gravida si din zi in zi asteapta sa o apuce nascarea, sta saraca la ultimul etaj intr-un bloc de tip vechi (ca norocul, alea sunt totusi din caramida) si e etuva acolo la ea. Azi o astept pe la mine, sa stam la racoare ![]()
Arianna doarme, sunt multumita ca ochisorii ei par sa se indrepte pe zi ce trece, asa am un feeling ca ma duc cu ea peste doua saptamani la oftalmologul de care ziceam si rade ala de mine ca-s nebuna
dar mai bine sa rada el decat sa bocesc eu ca n-am fost cu ea la doftor la timp!
Azi avem in program o gramada de papa buna buna:
09:00 - Piure din mere si prune fierte (compot) cu orez si lapte
13:30 - La fel ca mai sus ca am facut portie dubla
18:00 - Piure de cartofi cu ulei de masline, lapte si rosie fiarta cu carnitza de curcan
22:30 - Spanac cu usturoi si galbenus de ou (dupa reteta de pe paginile trecute) cu "mamaliga baby style" (adica orez cu porumb cu tapioca, de la Milupa)
Asa ca ma duc sa zac pe fotoliu pana vine prietena mea.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
delfinuta spune:
Mirandolina si eu fac asta...tot la ING..
Mi-ar placea sa ne cunoastem!
Messa am luat pepene galben pt Erik, cu ce crezi ca as putea sa-l combin? 
mirandolina spune:
Messa, poate m-oi urni si eu odata sa diversific copilu' si sa fur de la ea, ca si asa fac greu de mincare...
Delfinutza, nu cumva om fi fost in acelasi timp in sala de curs?
Pai hai sa ne cunoastem... 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Liuda spune:
Da Cristiana am citit mesajul... dar mai vreau pareri, ca voi ati scapat, la noi urmeaza, adevarul ca si eu sant de parerea ta cu bolile de copilarie si stiu ca sant mult mai pacatoase cand e copilul mai mare... dar cu toate astea ma gandesc ca poate face si boala si trece prin ea mai usor... la asta doar ma gandesc, nu sa o apar sa nu o faca!
bai ce cald e... astept ppe la 8 sa ies afara, pana atunci nu ma risc ca si in casa fara aer mor, apoi afara...
am mancat si dormit... in rest lupatm cu caldura si mofturile...
messa - am uitat sa scriu in mesajul trecut... super papa fata patul... si cu ochii poate se drege treaba
cine intreba de masratoarea cicatriciei, ca ma lasa neuronul... acum mi-am amintit ca cineva a intrebat... deci treaba sta asa - vaccinul ala de la maternitate... in manuta, trebuie sa fie un pic rosiatica, ca un semn de la o buba vindecata insa cu semn ramas si cam de 2-4 mm - de ce nu stiu! ca nu prea ma interesa dar cica la noi e pozitiv, cicatricia alba - e negativ adica nu a facut nu stiu ce reactie... se verifia la 6 luni... zic si eu ce zicea dr. ca nu am intrat in amanunte, aveam alta lista cu alte prioritati...
pupici
ma duc sa lupt cu moftul dumnei de a se plimba prin casa in ciuda spatelui meu