Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
monu spune:
Ola, nu ne uitati si pe noi.
suntem tot la sighet. pc fff greu. bb binisor. cred ca ne ies dintii. are 37.8 iar. mor de ciuda. ffff cald si acii desi e zona de munte. pupici.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
eli1977 spune:
Dana, hhehe, m-am mai uitat o data pe pozicile voastre, ca de la birou nu le vedeam pe toate..da, tot la aceeasi comentariu raman, Lucas e un scuump si , faata, ce maare mi se pare,e domnisol in toata regula, nu mai e bebe..pupici.Iar tu degeaba te dai dupa desht, ca esti slaaba, nene!
cutia de nan are 250gr si coasta20 ron,cam 7euro.
halim una la trei- max 4 zile, in cond in care avem 3 mese de lapte, a cate 210ml fiecare
de sapt viitoare inlocuim si masa a treia, vor ramane doar 2 de laptic
Miha, hai sa fie cu noroc scaunul!ce are fata, e f frumos!
nu-l mai ciocani la cap pe Costin, incurajeaza-l, lauda-l cand vezi ca face ceva pt Evuta, chiar daca e un pic stangaci..
Diana, drum bun, tin pumnisorii sa ajungeti cu bine!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
ia uitati-va si la Mihacarm, are si ea probleme cu greutatea!are si ea kile de dat jos!baaai, sa va zic io, ca am vazut-o in reality...e o slabanoagaaa!se tine de glume fata asta, zau!
ea are 50 de kile uda si cu paltonul pe ea, va zic io!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
romaria spune:
O sa incerc Dana sa-i pun formula in piureuri, sper sa inceapa sa-i placa. A crescut mare Lucas su frumossss mmmmm
Multumesc,
Catalina spune:
Mai cucuietelor ce ne facem mai cu caldura asta. Nu puteam sa cred ca la ora 7 termometrul de la masina arata 39 de grade. Acum am usa deschisa la balcon si degeaba. Am facut si io bagaje, am luat copilul, am fost si in vizita la socrii, si am facut baita si am culcat barbatii acuma imi era foame dar nu am nimic de mancat asa ca ... pas. Lasa ca nu ma mai ingras. Oricum, cand aud de silfidele de pe aici ... .
Aveti mare grija ca maine si in zilele urmatoare anunta calduri si mai mari.
Io sunt cam amaracita ca nu mai aveam de gand sa ma duc maine sau macar sa plec mai devreme de la munca. Stiam ca vine colega mea pt care am venit ca sa poa sa plece in concediu. Cand colo ea ma suna ca e pe la Orsova si ce, am nevoie de ea, ca ar veni luni. Daca puteam ii ardeam una. Io i-am zis ca as vrea sa plec mai devreme la munte (stia ca tre sa plec si io) dar ea cica sa plec si sa las biroul gol. E, eu nu pot sa fac asta. Mai ales ca sheful are prostul obicei sa sune "din intamplare" vinerea pe la 16. Poate totusi pe la 13:30 o sterg ... of. Ce naspa. Oricum sunt incantata ca de maine stau din nou cu Mateutzu' meu si imi bag picerele in el de serviciu.
Romaria, Matei a luat intr-o luna jumate 400 grame - asta fiind perioada de diversificare.
Eu stiu ca poate stagna principalul este sa nu scada.
Pitilache, bun meniul. Auzi, tu alaptezi asa des de caldura sau asa cere bebe? Ca stiam ca pe la varsta asta ar trebui cam la 4 ore sa manance, nu? Intreb si io ... iti dai seama ca habar n-am la cele marete 3 saptamani care am alaptat io.
Nadia offf, s-a inscris si Lidiuta in clubul cazutilor din pat ... offff. Bine ca e ok.
Diana, drum bun si sa auzim numai de bine.
Lili, ce mai face Matei? Mai are febra? Sa stii ca pe seara acuma cand a sunat mama sa vada ce mai face nepoata Alexandra, avea febra 38 si era tare pleostita. Chiar si afte in gura ii iesisera, eu zic ca de la sete ... acum nu se stie. Mai nasol ca ea are aparat in gura si cu afte, va dati seama. Oricum, sper sa fie ok pana maine si sa nu trebuiasca doctor.
Da si tu de veste ce face frumosu Mateiu.
Miha, deci nu te mai da de grasa ca uite te-a dat in gat madama Eli. Si cum ea reprezinta ca sa zic asa organu, o cred. Cu mana la chipiu!
Hai fetili, pupici, noapte buna si mai ales racoroasa si mai vorbim.
nadiutapm spune:
diana, i-mi pare nespus de rau ca thea nu se simte bine, probabil de la caldura e asa, oricum sa aveti drum bun si usor iar Theutu sa se faca bine cat de repede se poate., iar de intalnit poate la anu' asta e viata.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
pitilache spune:
Catalina asa cere ea. Parca are ceas desteptator in burtica! Dar nu-i chiar batut in cuie, cateodata a mai mancat si la 4 ore, o fi si din cauza caldurii, o fi si ca sa-si faca rezerve pentru noapte! Ceea ce ma incanta mai mult, iti dai seama ca doarme bine noaptea. Caci cu primul copil am dus-o cu sculatul pana dupa 1 an, asa ca la Isabella e parfum!
Daconst am vazut si eu pozele din Lucerna. Super, mi-ai trezit amintiri din studentie, cand bateam in lung si-n lat Europa cu rucsacul in spinare. Ce baiat mare ai tu! Sa-ti traisca Lucas! Si tu chiar nu ai de ce sa te plangi de kg, arati super! Eu ma lupt in continuare multele kg in plus. Noroc cu plimbarile cu carutul si ceva tenis, ca altfel apa din piscina a fost destul de recisoara pana acum si nu am apucat sa inot, doar sa ma "balacesc" un pic si cu Isabella careia i-a placut tare mult. Nu zicea nici pas! Sper ca atunci cand voi termina cu alaptatul sa reusesc sa ma tin si de un regim alimentar mai strict.
Bravo Eli1977 si tie pentru kg pierdute. As vrea si eu sa ma laud asa! Poate peste cateva luni!
V-am pupat!
Roxana
marinar spune:
mihacarm hai ca e dragut scauniciul si daca mai e si fata fericita-n el e si mai bine.
dintzishorul nr 2 a vebit ca si nr 1 pe muteste. emmi se mai maraie dar nu cred ca de la dintem e doar fitzoasa.
nadiutza hai ca ai intrat si tu in club. bine ca e lidiutza ok!
diana drum bun si sanatate!
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei: bb. Maria (livia72), bb. de tonnia,bb. Lara (rmarce), bb. Audrey Maria (belle_vue).
Sa stiti ca eu citesc tot (nu sar nici un mesaj) dar nu prea am timp de scris: ziua trebe sa stau cu Vlad cand e treaz pt. ca vrea "antertaimant" (nu stiu cum am reusit sa-l stric, dar singur sta doar cand doarme), iar seara cand se ridica sotul (calc. e obiectul muncii) mai intru si eu.....
Am vazut poze cu bebici frumosi foc (bb. Ivona, bb. Lucas, bb. Eva, bb. Emma, bb.margica, bb. roni si daca am uitat pe cineva imi cer scuze) si mamici pe masura (Daconst, Marinar si Eli).
Multa sanatate puiutilor bolnavioari: bb. David (cristiana - ai inceput antibioticul?), bb. thea (imi pare rau ca a trebuit sa va scurtati vacanta sa dea Domnul sa isi revina imediat ce ajungeti acasa), Matei (de lili), bb. Iulia (monu) si pofta de mancare piticilor ce se afla in greva foamei!
Liuda - mai stii ce ai aprobat la sedinta ?!! :)))...dependenta de DC scrie pe tine...
Catalina- vacanta placuta dar sa stii ca si in zona de munte e cald...curg apele pe mine...bine macar ca stam la padure si in casa avem 25 grade.
Nadia- si noi am cazut ...eu l-am lasat dormind si nu am lipsit mai mult de 1-2 minute..
Pitilache - si mie imi place ideea (si noi pana acum tot de 5 ori am papat si cred ca o sa mai fie 1-2 mese peste noapte)
Shine- nu stiu ce preturi sunt la cazare in Bv..v-as caza la noi dar nu avem loc :((( (cand vii sa nu uiti berea, in caz ca nu i-ai dat-o laurei sa o aduca :))))
(31.01.2007)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Eu iar pe fuga va citesc.Pina la urma se vad sau nu pozele?ca Eli le-a vazut.
Mai dau o data link-ul aici,nu de alta da sa-si mai vada si Liuda ginerele ca poate-l uita de tot.
Alinuk,mama te rog din sufletelul meu sa nu ma uiti cu matusa ca sunt moarta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">Lucas Paul(18.01.07)
Dana
bine fata ca mi-ai amintit ca ...uitase baba...
Asadar, cabinetul minunateti mele matusi (e o scumpa si o sufletista ..o sa vezi) se afla pe str Republicii nr.5, langa Agentia de Voiaj - scrie acolo CMI - Dr. Paunescu. Am vorbit cu ea, i-am povestit despre prietenu' lu nepot'su asa ca stie si o sa fiti pe maini bune...Dea Domnu sa nu aveti nevoie!!
aaa..si daca te duci da-mi un tel sa-ti dau nr ei de mobil direct, sa poti vorbi anterior si prin tel
eu am vazut de ieri pozucile, un scumpos Lucasul.... hihih si Teo are salopetzica de blugi la fel.
Miha bravo pt scaunel. Eva e o scumpa cum rade ea cu gura pana la urechi incantata!!!
Nadiutza si Teo a aterizat din pat... nici nu am spus public pana acum
...decat mai privat asa.. norok cu falcile lui mai pufoase ca a atenuat shocul ..zic!lilica fii antena - baietelul rasfatat al nasilor nostri are 4 ani juma...si noaptea ii pun si acum pampers...ca sa nu se scoale gupil. Si gupil evident ca face pe el

Pitilache ..ce fericita eram cand bagam si io 8-12-18-23 alaptat, alaptat, alaptat respectiv alaptat dura cate 10 minute si gata.. acum???
avioane, muzici, reprezentatii, babete, masti de legume pt bb si mami... dus dupa bb si mami heheheeeeeeee
bucura-te fata cat mai tine figura asta...sa nu zici ca nu ti-am zis
Diana imi pare rau ca ati avut ceva neplaceri in vacanta ... Sa ajungeti bine acasica la voi si sa fie oki Thea... careia Teo ii transmite un
timidCata ma bucur ca de luni esti iar in randul clohscutzelor... cine nu se simte sa ma ierte!!... asa ca io una abia astept sa en vdm in parculete...
auzi si care-i pierderea daca pleci la 10 sau la 13h30...in cazul in care shef'tu ar veni la 16??? ar conta ca ai plecat la 10 sau la 13h30??
poop fete cucuiete!!
mani dimineatza parasim infernul!! plecam la Horezu again!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................