Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
rali spune:
Cateva www.flickr.com/photos/97909760@N00/" target="_blank">pozici cu nazdravanul meu, care la 5 luni juma are 8800g, 70.5 cm si o curiozitate de numa numa...tot ce vede trebuie sa fie pipait si dus la gurita!
Alinuk - vacanta placuta! Ce povestesti cu masa- distractie de distractie-... si noi o sa incepem de la 1 august mai serios, pana atunci ne jucam cu suculetul!
Mihacarm- sa stapaniti sanatosi scaunelul, Eva e o scumpa in el...iar la faza "parca ii fatase vaca trei vitei" m-am distrat copios
mirandolina spune:
Rali, felicitari pentru dimensiuni ![]()
Nadia, doamne fereste cu copilasii astia saricioshi din paturi... Dar kiar cu tot cu ghips nu ma asteptam
Bine ca sunteti bine 
Elena, Monu, 
Diana, drum bun si multa sanatate!
Pitilache, uite orarul nostru aproximativ:
08:30 Lapte
11:30 Lapte
14:30-15:00 Lapte
17:00-18:00 Lapte
21:30-23:00 Lapte
Adik un program destul de haotic, in bataia miilor de grade celsius din ultima perioada. Nu de mult lua ultima masa la ora 21 si se mai trezea la 9 dimineata. Eh, dar te pui cu programul lor? 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Daconst spune:
Fetele,multumim,bine ca nu pricepe Lucas prea multe ca ar face si mai multe fitze.![]()
Dinamizzi,fata,ma sperii tare.Tot la voi ma gindesc si ma rog sa nu avem parte de surprize.Sanatate multa si sa ne tii la curent!
Alinuk,draguto m-ai salvat.Stiu unde e cabinetul si o sa apelez daca Doamne fereste va fi cazul.Iti raman indatorata pina peste cap.
Poate facem cumva sa se vada si prietenii astia micuti,ca sa nu ma dau eu de gol ca vreau sa te cunosc.
Drum bun si distractie placuta la Horezu!
Pitilache bun subiectul,l-am vazut si eu,dar ma gindeam ca e motiv de cearta si n-am mai indraznit.![]()
Rali,e un frumos Vladut.Are o privire tare expresiva cind sta pe burtica si nu pare deloc grasunel desi e la grei ca si Lucas.Ma distram ca in poza de pe paturica studiam sticla de Frutti Fresh ca i-au schimbat ambalajul si nu-l stiam.
Mirandolina,bafta fata cu pregatirile s-ti iasa totul cum doresti.
Ce simplu e de tine cu meniul,ca asa ai si curaj sa-l scrii aici ca nu are nimeni nimic de zis.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
mihacarm2002 spune:
Nadia, nici eu nu ma mir cum a cazut din pat Lidiuta pt ca Eva se 'deplaseaza' Asta in conditiile in care inca nu se intoarce de pe spate pe burtica sau invers. Cred ca va merge de-a buselea si tot nu va face intoarceri.Deocamdata se tareste fie pe burta fie pe spate.
Bine ca nu a avut nimic, doar o sperietura. Mai e putin si ii scoti si ghipsul, nu?
Dana, Eli, sunteti niste dragute. Azi am fost la plimare cu o mamica care zici ca e sora copilului din carut nu altceva. Si culmea, se intalneste cu alte 2 mamici tot asa slabe. Pai cum sa nu te complexezi? Si Eva mai are o prietena de 8 luni a carei mama tot asa, nici nu spui ca a nascut.
Uite, Dana, Eli ti-a spus exact cat costa laptele praf. Dar de ce il vedeam mai scump? Parca Bebelact era 20 lei.
rali, frumusel foc shmecherasul Vlad. Si arata f. bine, e lungut. Tu parca inca alaptezi exclusiv, nu? Ai avut laptic bun de a crescut asa frumos.
Alinuk, unde ai ajuns cu diversificarea? Stiam ca ai inceput cu cereale. La ce ora i le dai, seara? Apoi stiu ca ii faci legume. I le dai la pranz?
Chiar de as vrea sa scriu programul de masa al Evei nu as stii. Ziua nu am idee cand ii dau sa manance si nici de cate ori. M-am lasat de sportul notarii orei de masa de la 6 sapt. Vrea sa manance, bine, intoarce capul de parca fix in cealalta parte are ceva de studiat, iar bine, studiaza fata mamei.
mihacarm2002 spune:
Dana, am mai studiat o data pozele sa caut sticla de suc
. Nu e Frutti Fresh ci cred ca e Timbarc. (sau cum s-o scrie) Daca ma contrazice rali, ma intorc si sterg mesajul.
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Mirandolina,bafta fata cu pregatirile s-ti iasa totul cum doresti.
Ce simplu e de tine cu meniul,ca asa ai si curaj sa-l scrii aici ca nu are nimeni nimic de zis.
Ca bine zici mey
Si merci de urari, am emotii cit casa, dar de ce ma mir? Ca de cite ori am facut ceva important, am alergat ca hotii de cai sa rezolv totul pe ultima suta de metri. Pina si cind m-am inscris la facultate - mai era o ora pina la inchiderea "usilor"

Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007Un altfel de ticker cu Maya
pitilache spune:
Ma bucur fetelor ca va place subiectul. De abia astept atunci sa vedem maine un alt meniu, mai ales de la cele mai avansate in ale diversificarii, ca sa mai invatam si noi cele cu bebei mai micuti.
Dana tocmai de aceea am zis sa nu se comenteze meniul in sine, ca sa nu se dea iar nastere la discutii interminabile. Dar pe de alta parte putem vedea ce fac si celelalte mamici. In fiecare zi altcineva si tot asa.
Alinuk si noi o sa incepem diversficare sambata, ca vrea s-o vada si tati pe Isabella cum reactioneaza! Am cumparat deja cerealele si o luam incetisor.
Noi nu i-am cumparat nici un scaun de masa inca. Am primit doua dar nici unul nu are husa si hamuri si mi-e ca nu prea o sa le putem folosi asa. Voi ce ziceti? www.epinions.com/kifm-B-BEquip-NF-High_Chairs-Evenflo_Phases_Playtop_Multi-Use/display_~full_specs" target="_blank">Asaarata primul si celalalt www.gracobaby.com/products/subcategory.asp?N=42 10417 106&act=A20" target="_blank">cam asa ceva. Mai avem si un scaunel www.bumbo.ca/" target="_blank">asacare se poate pune pe masa si cred ca mai degraba pe asta o sa-l folosesc pana la urma ca sta bine in el. Este super util asta!
Va pup,
Roxana
Catalina spune:
Neata frumoaselor, chiparoaselor, ce faceti? Dormiti? Pai asa doarme romanu' vara cand nu trebe sa mearga la munca, de la 5 la 7. Bai, cumplit de cald. Ce ne facem fratilor??? Si parca vaz io ca ne pasc si ceva furtuni cand s-o termina cu caldurile astea.
In fine, vedem noi.
Numar orele pana la 13:00 cand o sa plecam. Nu mai am rabdare. Sunt cam ingrijorata pt Alexandra dar sper ca matusa ei (sora cumnata-mii) sa aiba grija de ea cum trebuie.Are si ea un baietel asa ca stie cum e sa ai copil.
In rest, i-am luat absolut toate hainele lui Matei dupa mine. Sufletista cum o stiti doamna Lilisor m-a sunat sa imi zica de diferentele mari de temperatura la munte intre noapte si zi (pupaoash)si plus de asta nici nu mai stiu ce ii mai vine si cum si n-am chef de un drum la Brasov sa umblu dupa haine. Asa ca, noi doi avem o gentuta si restul masinii se umple cu ale lui Matei. Hihihi. Cred ca stiti cum e, nu Lili? :))
Pitilache, maaaama tu ai piscina acasa? Oau, ne faci individioase. Felicitari ca doarme minunica ta noaptea. E intr-adevar o MARE binecuvantare.
Deci daca ziceti ca tema zilei sunt meniurile, iata-l pe al lui Matei:
7:00 - lapte (150 - 200 ml)
10:30/11:00 - piure de fructe (nitel mai mult cred de 200 ml)
14:30 - piure de legume (care e cah, kk si nu papam decat 10/15 lg) si lapte (cantitate in functie de cat piure mananca)
18:00/18:30 - iaurt / lapte
21:30/22:00 - lapte (200 ml)
Cam asta este cu ce papa Mateutzu. Bine, acuma, in functie de dispozitie, caldura etc. sunt variatiuni.
Cristiana ce faci? Ce are David? Scuze, am pierdut eu din vedere: de ce ia antibiotic?
Rali, multumim de urari. Cum ziceam mai sus sunt pregatita si pt cald, si f cald si frig si f frig.
Alinuk am un nene care tre sa imi aduca niste docomente la 13. Tre sa il astept pe ala. Eu i-am zis ca e ok sa vina pt ca stiam ca este doamna colega aici dar acum ... Lasa, noi sa fim sanatosi.
Rali ce frumoooooooos e bebe Vlad! Mortale alea cu castile si pe burta. Sa iti traiasca sa fie sanatos.
Mirandolina, mie programul nu mi se pare haotic. Uite, e aproape identic la ore cu al lui Matei. :)
Azi declar deschis ca nu am nici un chef de munca si protestez ca sunt tot aici si nu in drum spre munte. Asa ca cine are chef de confe ma gaseste pe mess. Na, sic!
Pupici
Catalina spune:
Fetili, am intrat din nou sa va amintesc ca azi e sarbatoare, e Sf. Ilie. Sa nu spalati, calcati etc
Pupici si la multi ani sarbatoritilor
marinar spune:
neata
la multe lunishoare andreiashu bb de roandre
rali tare dulce vlad si chiar ca nu pare grasun.
programul nostru:
7.30-8- 220 ml lapte
plimbare, joaca, somn.....pe unde apuca
11.30-12- fructe cu biscuiti cam 200 g
joaca, somn
15.30- 130 ml suc de porocala indoit cu apa
joaca
17.30-18- legume cu carnitza (bulan de pui)- max 200 g
plimbare, joaca, somn
22.00 - 220 ml lapte
la somnul de dimineatza am completat cu "pe unde apuca" pt ca ieri cred ca a obosit de la atatea incercari cu mersul de-a busilea si a atipit pe jos pe covor![]()
pitzilache hai ca ai de unde alege cu scaunul de masa! pune si tu pitica in ele si vezi la care rade.
catalina hai ca mai ai putin! sa aveti vreme racoroasa.
io azi iar fac bagajul, patutz, catutz, scoica, haine, jucarele, mancare, etc si le mut cateva blocuri distantza, la socrela pt ca in noapte asta plecam iar la mare dar numai pt we si nu o mai luam pe mica.