Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dana, o cutie de lapte la noi costa cam 40 lei, adica 12,5 euro. 400 inseamna vreo 10 cutii.
Gata, se vad pozele. Sa inteleg ca ati fost in Elvetia, nu? Lucas e pe zi ce trece mai frumos, dar tu, fata... manechin! Gata, imi pun o poza de-a ta pe frigider. Trebuie sa dau si eu cele 8 kg nesuferite si nesimtite!
Emma, felicitari pt dintisorul no.2. Sa inteleg ca a iesit fara dureri?
Mirandolina, asa e, dar vazusem si pe roz dar Costin mi-a spus ca era monstra. Cred ca nici nu i-a trecut prin cap in mall sa il aleaga dupa culoare. A luat prima cutie si gata. Noi il vom folosi doar pt bucatarie sa stea cu mine cand gatesc. Si e practic ca putem sa il luam cand iesim la restaurant. Acum nu pot sa il folosec pt ca Eva nu sta bine in fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Dana, am fost la doctor mi-a zis ca se mai intampla . Ii dau diversificat dela 5 luni jumatate dar vad eu ca mananca putin adica eu i-as mai da dar ea nu vrea. Nu stiu cum sa-i introduc si formula daca ea refuza.
Multumesc inca odata de raspunsuri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

in loc sa caut un cd cu film pt matei, eu stau si astept pozele lui Lucas...beeeeiii, dar a meritat! baiat mare si frumos, cum zambeste el cu 2 dinti

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Messoo, nu am mai auzit demult cuvantul "zaluda", credeam ca numai pe la mine pe la tara se zice.
Dana, maica da ce ai slabit si tu, mai fetelor va admir pt vointa de care dati dovada, eu am niste amarate de 10 kg si nu le pot da jos ca nu am vointa iar voi va-ti luptat cu atatea
si Lukas e bestial

Miha, sa-l stapaniti sanatosi iar Eva sa pape tot.
Marinar, felicitari pt coltisor , s-a maraiit rau Emma pana ia iesit??

beyyyy, eu am patit-o daca ma credeti, fiimea ieri a cazut din pat cu tot cu magaoia de ghips daca va imaginati cum sa-mi spuneti si mie ca eu tot i-mi storc creierii, deci eu fraera la 5 dimineata cand am alaptat-o am lasat-o in patul mare din camera ei insa pe la mijlocul patului si cum ea acum i-si pune picioarele ghipsate in cap si m-a umplut de vanatai pe la coate si picioare, le tranteste de zici ca le arunca si in felul asta se misca, dim, cand a inceput sa maraie m-am trezit si m-am dus la baie sa ma spal pe ochi si acolo am auzit un plans tare, cand am ajuns in camera era Lidia mea pe burta langa pat era sa fac atac, am ridicat-o repede si s-a oprit din plans, cred ca mai mult s-a speriat.
deci... judecati si voi ce nebuna sunt dar si fiimea nu e mai departe de a vrut sa-si ia zborul cu ghipsul pe picioare. Ea oare nu stie ca nu i-am dat red bull.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mihacarm,e chiar frumusel scaunul.Si uite ce fericita e Eva in el?Stiu ca sunt si mai scumpe si mai sofisticate,dar copilul nu cred ca realizeaza asta.
Sa-l folositi sanatoase!
Bai tu esti slabanoaga nu te oftica,ca nu ai de ce.O sa ne vedem cind vin sa vezi ca nu sunt chiar asa slaba.
Bine ca mi-ai spus de lapte ca eu intelesesem pe dos.

Maryela,Marina

Marina,felicitari pentru dintisorul Emmei!La cit mai multi!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,esti figura cu red bull.
Eu nu ma mai mir cum a cazut ca am testat pe fi-miu,care a cazut tot din mijlocul patului.

Lili,multumim.

Romaria,de ce nu incerci varianta lui Messa sa bagi formula in legume si fructe?Asa praf doar?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Salutare mamici forumiste.

Dupa weekendul de acum 2 saptamani cand am fost la munte, in wkndu’ ce tocmai a trecut am fost la mare. Spre rusinea mea nu am pus poze nici acum si nici nu am mai apucat sa citesc din urma.

Citii si eu din capitolul asta si vazui fete agitate si cu parere de rau vad ca 2 dintre ele au pus la suflet comentariile mai intepacioase si au plecat. Imi pare rau si e pacat. Fetelor veniti inapoi. Dati cu scroll la rautati. Nu merita sa va suparati. Luati numai ce e bun de aici.

Mirandolina vad ca esti in pregatiri de nunta. Bafta!
Mihacarm nu conteaza culoarea scaunului sau firma, important e sa stea bebe in el si sa bage la ghiozdan. Sotul a facut si el ceva, trebuie sa apreciezi si atat. Daca il incurajezi sunt sigura ca data viitoare se va pricepe si mai bine.

Romaria si eu stiu ca nu e prea bine sa nu ia bb deloc in greutate intr-o luna, dar acum dupa 6 luni iau mai putin decat inainte si poate nu l-ai cantarit bine. Vezi ce se intampla in urmatoarele 2 saptamani si ia legatura cu pediatru.

Dana, frumoase poze. Fiu-tu seamana bine cu taica-su la mocutza. E un tare dragutz si cumintzel. Tu ai ai dat jos bine. Din ce vad, intr-o poza la picioare stai tare bine.

Incerc sa selectez poze ca sa mai pun pe forum.
Revin mai spre noapte sau maine.

V-am pupat si sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare la toata lumea!

Vin si eu cu o propunere "furata" de la un alt subiect. Ce-ati zice daca una dintre noi are trece meniul zilei.

In fiecare zi alta persoana si bine-nteles fara comentarii. Eu zic ca ar fi util. Ar putea fi trecut in bold sau in alta culoare astfel incet si cele care dau scroll ar putea sa-l vada!

As putea sa incep eu pentru azi chiar daca nu e relevant pentru toata lumea avand in vedere ca inca nu am inceput diversificarea, doar poate pentru cele care inca alapteaza exclusiv.

6:30 Alaptat
9:00 Alaptat
12:00 Alaptat
15:00 Alaptat
18:00 Alaptat
21:30 Alaptat

Astept reactiile voastre!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Pitilache, bun fte bun, si mie mi-a placut ideea. ]

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

fetelor... sunt pe impachetat. la noapte plecam la aeroport si tzusti acasa ca nu se mai poate. trebuia sa plecam saptamana viitoare dar nu mai stau cu thea asa aici. tot face febra. n-are nimic si dupa vreo 2 ore asa din senin in cateva secunde are iar febra... am stat cu ea in brate si va zic ca e asa ciudat. nu stiu cum se poate febra asa din senin. iar si iar. avem avion la 4 jumate dimineata deci...o seara plina si maine recuperare dupa oboseala. sper sa fie bine thea, sa doarma. doamne ajuta!

va pup pe toate! va sciu din malta urmatoarea data. sa ne tineti pumnii.

Mergi la inceput