Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
miciurin spune:
Liudo fata, nu ma supar pe tine, ca n-am de ce.
Cum de altfel nu m-am suparat nici pe Aelita nici pe Adinush si nici pe nimeni de aici.
Si nici nu ma bucur pentru nimic din ce ai scris tu acolo, iar de inteles ai inteles exact ce ai vrut.
Iar asa cum unele dintre voi v-ati declarat simpatia fata de Aelita nu vad cu ce ar deranja opinia mea vis-a-vis de Adriana. Parca era vorba la ca avem dreptul la opinie personala,pe aici, nu?
Iar la faza aia cu INSINUATUL, las-o balta, e doar parerea ta, crede-ma ca nu am insinuat nimic.
Din punctul meu de vedere discutia pe acest subiect este incheiata.
Daconst spune:
Cata,iti dau link-ul pe mess,dar nu te mai am in lista.Da buzz daca ma ai tu,blondahd sunt.![]()
Ca la restul fetelor a mers,nu stiu ce naiba,dar nu mai pun poze veci in el,m-am invatat minte.
Chiar acum merge,dar la tine cred ca nu se vad.In fine,nu e chiar asa important,sa ma scuze fetele.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
romaria spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare la voi, am fost ieri la doctor si am cantarit-o pe Rihanna si nu a luat deloc in greutate ultima luna
. Va intreb pe voi vi s-a intamplat la bebelusi vostri sa nu ia o luna in greutate si sa nu aibe nimic???Este drept ca nu vrea sa pape decat fructe si cereale, piure de legume nu si nici formula . Vrea lapte de la tzitzi si eu vad ca nu mai am asa mult.
Ce sa fac???Are 7 kg la 7 luni.
Multumesc de raspunsuri,
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
Daconst spune:
Romaria,imi dau si eu cu parerea si zic ca nu e prea bine sa nu ia deloc in greutate.Stiu ca dupa 6 luni la bb-i le trebuie mai mult decit lapte.De aia si cei alaptati trebuiesc diversificati.
Ai fost la dr?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana in sfarsit am vazut pozele: sunteti niste frumosi si plimbareti!
catalina am luat si io azi numa' bun si s-a strambat emmi de m-am stricat de ras. cred ca i s-a parut acru. oricum nu am insistat, o sa ma pun serios pe treaba dupa ce ne intoarcem de la mare.
aaaaaaaaaa, avem colt de dintzishor nr 2!!!!!!!!!!!111
kateryna spune:
romaria, se poate ca bebeii sa aiba perioade cuprinse intre 3 sapt si o luna in care sa stagneze in greutate. stiu ptr ca si anelin a stagnat 3 sapt si ceva in greutate si am cautat si eu atunci informatii despre asta.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
Numai noi santem atat de nebune de ne certam ca tzatzele la piata, pana trimitem copiii la scoala ne stergem toate de pe lista!!!
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

ca mult adevar graish!Diana, welcome in Romania sau mai bine spus, in spitalele din Romania.
Ieri Mr tata a venit cu scaunel de masa pt fata lui. Ma tot batea la cap de vreo sapt. dar nu cadeam deloc de acord pt unul. Am fost impreuna sa consultam piata si ne-am intors cu mana goala. Asa ca pana la urma s-a dus singur si a luat ce vroia el, adica ieftin si practic. Zic practic pt ca in bucataria noastra nu ar fi incaput unul mare gen Chicco. Asta se pliaza rapid, e usor de transportat. Ramane de vazut cat e de stabil ca de aceea eram impotriva lui.
Azi am pus-o pe Eva in el. Parca ii fatase vaca 3 vitei, nu mai putea de bucurie. Iar masuta are o uratenie de abtibild lipit pe ea, ei bine, Eva era f. incantata de el.
Totusi, imi pare rau ca l-a luat pe www.dropshots.com/day.php?userid=286740&cdate=20070719&ctime=153757" target="_blank">albastru
mirandolina spune:
Lasa, Miha, ca-i bun si albastru
Io tot nu stiu ce scaun sa iau...
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Maryela spune:
In sfarsit vad si eu pozele cu Lucas!!!!!!!!!!
Foarte "mumos" baiat mai ai Dana!
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)