Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
dayanara spune:
asa ca am un pic de timp ....ma gandeam sa "te rezolv" ariadna, ca mi.ai batut atatea apropouri pe undernet ca nu le scriu aici sa le fac in toate felurile (cum le faceam tinandu.ti tie parte) ca si cum as castiga ceva cu asta...in fine
Nici nu ti.a trecut prin cap ca poate nu am motive ca mi.am dat seama ca in afara de "prietena" ta care are stilul ei de a da raspunsuri si la prima vedere merita injurata nu e niciuna pe aici sarita, si nu am chef sa ma iau de nimeni...e treabva lor ce cred de mine de acum inainte , pana si cea cu pricina o avea felul ei urat sau obraznic cum vrei sa.i zici de a da replici dar nici eu nu.s usa de biserica, ma stiu foarte bine
am postat tot felul de aberatii ca sa incerc sa gasesc motiv de miez de scandal
oricum in linii mari mi.am dat seama ca tu esti un fel de xena printesa razboinica undercover si eu n.am timp de rafuieli de genul asta
si daca nu vor sa.mi mai scrie, asta cu motiv la fel mi.e egal, o sa continui sa citesc forumul si ce consider eu necesar si ce consider eu interesant si v.as mai povesti dar eu n.am chiar timpul tau ariadna de a cauta in arhive ce ti.a zis o tanti sau alta de pe aici
daca cineva nu intelege si e curios de cum a derulat filmul privat please :)
fatima spune:
quote:
Originally posted by a_deju
'neata fetili!!
cu tema zilei.. ce sa zic... sa nu ma injurati, sau puteti sa ma si-njurati, da'..sa moara vaduva neagra daca nu mi-e fix indiferent.. warum??? pai. in primul rand, daca se deschide cutia pandorei (...frumos, nu..??), sa va tineti bine.. adica, cu siguranta se va comenta, pe toate tonurile posibile, si am avut n ocazii pana in ziua de azi din care sa rezulte o astfel de prognoza... asta vorbind la modul general. la modul personal (si in al doilea rand), chiar si la forma pe care o are meniul in prezent, daca as vrea sa pun o intrebare de genul.. "aham..mamaliguta cu branza...cum se face dom'le, ca suna bine??", o pun linistita, ca nu cred ca-mi da nimeni in cap.. asta daca asa ceva poate fi interpretat ca un comentariu la meniu.
dap... cam asta era. deci la socoteala ma bagati fix unde doriti, ca repet, este egal in ceea ce ma priveste... :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
idem.
fatima
de
eva ioanaeva ioana (08.11.2006)
Teutz spune:
Miki, Alexandra, vazut flacaii vostri, taare frumosi! 
Dandusa, eu sunt de acord sa se comenteze meniul zilei, dar la modul: pus intrebari, dat cu parerea, dat un sfat, fara atitudini de genul Huooo! (ca sa o citez pe Laura
), care sa duca la certuri. Discutiile constructive sunt intotdeauna binevenite, ca doar de-aia suntem aici, sa ne sfatuim, sa ne dam cu parerea. Eu nu m-as supara, daca as scrie ca i-am dat Alexiei sa manance nu stiu ce si as fi intrebata de ce i-am dat de la atatea luni si nu mai tarziu.
Radu.anca, este intr-adevar, foarte trist ce s-a intamplat cu fetita aceea si ce se intampla cu multi copilasi! Ti se rupe sufletul cand vezi asa ceva. Offf...
Adina, ce-ati patit si voi, mai, cu teava aia de gaze! Slava Domnului ca a fost doar atat si nu s-a intamplat mai rau!
Fatima, bine ai revenit!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Ana Mihaela de Panaa
David de Roxanica
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
Sa fie sanatosi, voiosi si norocosi, ca frumosi sunt cu totii!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
a_deju spune:
asaaa... stiam io ca mai e ceva :) in saptamanile de greva laptelui (mai stiti?? doamne, ce departe par acu'.....) am incercat copilu' cu tot ce se putea. implicit 20 ml lapte de vaca... si jur ca daca il vroia, de-ala i-as fi dat.... ce vreau sa zic prin asta?? sunt momente de plina disperare, in care ai face si i-ai da orice, numai sa vezi ca mananca/bea/inghite.... cele care au trecut sau trec prin astfel de crize stiu exact ce vreau sa zic, si cine n-a ajuns inca, sa speram ca nici nu va fi cazul vreodata........ deci se poate intampla ca intr-o buna zi cineva chiar sa zica: dom'le, io-i dau lapte de vaca, ca altceva nu vrea (asta e cu titlu exemplificativ, poate fi vb de orice aici...). si pe cuvant daca m-as baga. si cu atat mai mult, in astfel de momente, sa ti se dea in cap, ca valeu..... nu-i da.... esti nebunaaaaa..... (acu' am exagerat io, da' pricepeti voi ideea) este fix ce n-ai nevoie, sau ce ti-ar pune capac ............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
auras_v spune:
ancuta iar a avut o perioada kk-cioasa iar eu iar am stat prost cu capul ....scaune mai multe + canicula ...nu va mai spun la ce ma gindeam ....ieri am avut o zi cumplita ...nu vroia sa pape , cu bautul destul de greu ,caldura caldura si cred ca o dureau si gingiutele ca a stat cu minutele numai in gura si se tot scutura , isi dadea caputul stinga -dreapta ....imi pare rau ca am ratat intilnirea de luni din herastrau dar ei nu iar fi facut bine si i-am fi expus si pe restul copiilor ...asa ca am stat acasa si am admirat pozele voastre 
miki04 spune:
Neata fetele!
Trimis PM la toate cele abonate.
Dandusa multumim de aprecieri, asa este Cristi chiar seamana cu mine.
Ieri am admirat-o si eu pe Crinuta , dulce foc .
La teme zilei votez si eu pentru discutii, dar nu cele de genul HOOOOO ala se da de la X luni.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
dianocica spune:
am primit imprumut un AC mobil. mare, zgomotos , da' macar sufrageria o mai linisteste....
intrebare ( care a mai fost) pot sa i fac fructele si sa le las 1h in frigder? ma gandesc ca daca poti sa tii si 24 h borcanasul deja desfacut...nu merge si cu fructele?
suspectez un nou dinte pt ca avem iar o maraiala specifica...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
miki04 spune:
Si daca tot doarme Cristi, am zis sa va mai povestesc cate ceva despre noi.
Sunt o mamica fericita!!!!!! Cristi mananca orice , adica tot felul de legume, branzica de casa, carnita de pui, toate fructele incercate si mai nou iaurt..... si sa va mai spun ca toate sunt facute in casa nu la borcanel( care stiu ca au gust mai bun), mai putin iaurtul pe care il cumpar din comert.
Noaptea doarme dus fara nici o trezire pana dimineata la 7-8. Ziua in schimb face sus-jos mai mereu, cu exceptia a 2 -3 reprize de somn a cate o ora sau o ora jumatate, dar ... ca mereu exista un dar...cand ai 2 copii (cele care au , stiu ce vreau sa zic)nu ai niciodata timp.
Pana la urma asta sa fie baiul ca o scot eu la capat.
Astea fiind zise va urez la toate noroc ca al meu!
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
Ralumat spune:
Buna dimineata si La revedere! 
M-am decis, dezertez. Plec la mama! ![]()
Bai nene, nu mai tine. E mult prea cald. M-am saturat sa ies la 20.30 afara si sa imi urle copilul in carut ca e prea cald. Si atunci am stat eu stramb si am judecat: "de ce oi fi eu asa proasta? am cazare, mancare si bona gratis la mare, prietene de care mi-e dor si pe care nu le-am vazut de la Paste (aviz A_dejusi Luciarosi Luly, si Madaluta, pe care abia astept sa o cunosc), si eu ma coc aici, din proprie vointa?". Asa ca acum fac bagaje. Dupa-amiaza plecam. Doar pentru o saptamana, ca duminica cealalta incep un curs, dar tot va fi ceva!Plec la mareeeee!!!!!
P.s. - vedeti ca nu o sa am masina, ca se intoarce barbatu-meu cu ea la Bucuresti, dar facem noi cumva....va sun cred ca pe luni, ok, constantencele mele?
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
am primit imprumut un AC mobil. mare, zgomotos , da' macar sufrageria o mai linisteste....
intrebare ( care a mai fost) pot sa i fac fructele si sa le las 1h in frigder? ma gandesc ca daca poti sa tii si 24 h borcanasul deja desfacut...nu merge si cu fructele?
suspectez un nou dinte pt ca avem iar o maraiala specifica...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Marul nu cred ca merge, ca oxideaza. Celelalte....merge daca nu le contaminezi cu saliva, aceeasi regula ca si la borcanase.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea