Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 27
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Tema zilei de azi
Va rog frumos sa raspundeti foarte sincer...
Sint foarte curioasa de parerea majoritatii,de aceea va propun acest lucru...
Deci:...,intrebarea suna asa...Doriti sa se comenteze,pe marginea "meniului" bebelusului dvs...,sau nu?...,in "meniu",intra tot ce ii dati sa pape...,fie ca este acel meniu postat de cite o persoana zilnic...,fie ca este vorba de un singur aliment...,pe care i-l dati...si ne spuneti si noua...
Iar la "comentat",intra tot felul de intrebari...de genul:"da' nu se da la nspe' luni?"..."da',cum i-l prepari?"...,plus sugestii...,din experienta proprie...
Mindrete de Crinuta
da da da
sincer, eu de aia nici n-am postat pana acum meniul zilei pt ca mi se pare aiurea io sa zic si lumea sa citeasca numai, sa nu poata sa-si dea cu parerea ... daca nu vreau sa-si dea nimeni cu parerea, mai bine nu postez, nu?... nu e constructiv si mi se pare inutil... si daca duc lipsa de imaginatie, pot intreba tot soiul de mamici in parc si aflu o multitidine de meniuri, care mai de care mai intersante, dar pe care eu nu le-as da copilului meu
dar una peste alta pe mine ma interseaza parerea voastra, si poate mai aflu si eu una alta, ca nu-s documentata tot timpul, desi de regula cand introduc un aliment nou, incerc sa fiu ... dar poate mai imi scapa... si decat sa fac o boacana pe pielea copilului meu, mai bine aflu, nu?
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
dianocica spune:
pt fetele care au comandat borcanele de la tipa de pe forum: faceti pliz o selectie cu ce e fara zahara, sare , gluten?
hipp mazare cu curcan are sare. am aflat azi. dar acolo sunt n combinatii si nici unul (borcanel) nu are poza...de la spate...se poate?
diaquinny zapp : nu se strange cu o mana, decat daca ai vreo 8 degete la ea, si din alea 4 mai lungi. dupa vreo 5 cicluri strans/desfacut se balangane din toata incheieturile. rotile arata ca dupa 2 razboaie desi l am folosit vreo 3 zile (la tine nu e cazul). nu sta f bine in el cand adoarme-ii cade capul in piept (la tine nu e cazul). copetina e nasoala, nu ii tine deloc de soare decat intre 12.30-12.45 ...mai erau, zic cand imi aduc aminte
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
da da da
sincer, eu de aia nici n-am postat pana acum meniul zilei pt ca mi se pare aiurea io sa zic si lumea sa citeasca numai, sa nu poata sa-si dea cu parerea ... daca nu vreau sa-si dea nimeni cu parerea, mai bine nu postez, nu?... nu e constructiv si mi se pare inutil... si daca duc lipsa de imaginatie, pot intreba tot soiul de mamici in parc si aflu o multitidine de meniuri, care mai de care mai intersante, dar pe care eu nu le-as da copilului meu
dar una peste alta pe mine ma interseaza parerea voastra, si poate mai aflu si eu una alta, ca nu-s documentata tot timpul, desi de regula cand introduc un aliment nou, incerc sa fiu ... dar poate mai imi scapa... si decat sa fac o boacana pe pielea copilului meu, mai bine aflu, nu?
m-am regasit in cele de mai sus...

Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
diaquinny zapp : nu se strange cu o mana, decat daca ai vreo 8 degete la ea, si din alea 4 mai lungi.
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
si n-ai???

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
radu.anca spune:
Buna, fetelor, am intrat special ca sa va scriu despore o faza care m-a marcat profund. Am vazut aseara la stiri un reportaj despre o fetita de 1 an care a murit...de foame! Voi va puteti imagina asa ceva? Era al saselea copil al unei familii dintr-un sat vai de capul lui, si pur si simplu au lasat-o sa moara de foame. Era asa de slaba, asa de slaba...si roiau mustele in jurul ei...
Doamne, de ce lasi copii asa de mici sa se chinuie? Cand ma gandesc ca noi aruncam atata mancare, ca nu mai stim ce sa le luam copiilor nostri, ca sunt atatea familii care ar da orice sa aiba un copil....si nemernicii aia au lasat copila sa moara...si asistentul social din sat nu a miscat un deget...
Oare suntem o natiune de monstri? Mi-am adus aminte de fetita aceea pe care o tineau in cusca, am mai vazut reportaje cu copii lasati singuri acasa de parintii care au plecat la munca in strainatate ....oare ce se intampla cu lumea asta?
Sunt foarte trista, azi noapte nici nu am putut dormi, ma tot ridicam sa ma uit la puiul meu cum doarme linistit si plangeam...pentru un suflet nevinovat care sper ca s-a facut ingeras.
Laura13 spune:
dandusa eu zic ca no comment a aparut din ideea de a mai reduce discutiile fff aprinse, care duc la certuri. parerea mea e ca ar fi ok sa intrebi cum se prepara, sub ce forma i-ai dat, sau mai stiu eu ce, dar nu ar fi ok atitudini de genul HOOOO! ala se da de la 12 luni nu de la 9. parerea mea.
acu' va pup, iar plecam, sper sa ajungem la valcea we asta.......
a! duminica seara ma duc la concertul cu julio!
deci vor fi cam 2 zile fara dani
.
va pupic pe toate, sa fiti cuminti![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
'neata fetili!!
cu tema zilei.. ce sa zic... sa nu ma injurati, sau puteti sa ma si-njurati, da'..sa moara vaduva neagra daca nu mi-e fix indiferent.. warum??? pai. in primul rand, daca se deschide cutia pandorei (...frumos, nu..??
), sa va tineti bine.. adica, cu siguranta se va comenta, pe toate tonurile posibile, si am avut n ocazii pana in ziua de azi din care sa rezulte o astfel de prognoza... asta vorbind la modul general. la modul personal (si in al doilea rand), chiar si la forma pe care o are meniul in prezent, daca as vrea sa pun o intrebare de genul.. "aham..mamaliguta cu branza...cum se face dom'le, ca suna bine??", o pun linistita, ca nu cred ca-mi da nimeni in cap.. asta daca asa ceva poate fi interpretat ca un comentariu la meniu.
dap... cam asta era. deci la socoteala ma bagati fix unde doriti, ca repet, este egal in ceea ce ma priveste... :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

si inapoi pe prima pagina ....repede repejor...