Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 26
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Aelita, la noi dintisorii cu nr. 4 si 5 sunt incisivii laterali sus, deci un fel de mic vampiros...n-am respectat nici noi teoria, deci se poate!
pune o poza sa vad si eu...,ca nu-mi pot imagina cum arata Denis cu dintisorii,iesiti asa...

Mindrete de Crinuta
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
carambola dear...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Multzam...pfiu...greu fu...
Dandusa, ihi, poza, da da...daca ma lasa...incerc incerc...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
alexandra_25 spune:
Am aparut si eu...la ora la care-mi sade mie bine.....
Eu nu mai pot fetelor...daca mai continua canicula asta mor...cum oare rezistati voi in zonele in care e si mai cald?(exceptie fac cele care aveti aer conditionat...
)...!
Macar daca s-ar mai topi grasimile de pe mine...dar se pare ca nici un rezultat...!
Sunt terminata si de caldura si Mark suporta tare greu...azi noapte a adormit de abia la 1....acum la fel..a adormit de 5 minute....e atat de agitat si irascibil...vrea numai in brate...timp de zeci de minute s-a intors ba pe o parte,ba pe alta...ma tot gandeam cum de nu a obosit...~Stam toata ziua in casa....cu draperiile trase si geamul inchis...ca daca il las deschis vine caldura....aerisesc dimineata si seara...!
Pur si simplu nu mai pot nici sa gandesc....
Ktrinel...fericito...sa nu-mi spui ca deja si ploua la voi!

Denis si Luchita!
Am admirat din nou pozele de la a nu stiu cata intalneala...faine mamici si faini bebici...ma bucur pentru voi...sunteti o gasca faina...pacat ca eu nu pot sa fac parte din ea!
Miki...trimis si eu PM...
Nici nu imi vine sa plec in concediu cu slaninile astea...imi e si groaza sa ma dezbrac...cum zicea odata Asiza...am nevoie si eu de un costum de scafandru!
Voi vorbiti de al 5-lea dintisor si noi de nici unul...sper sa nu ramanem stirbi....
!
Avem si poze noi...cine doreste sa le vizioneze o poate face aici
Va urez o noapte racoroasa....Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
Ktrinel spune:
alex, ce bine iti sta cu noua freza!
stai pe pace ca si noi avem aici 35 feels like 40...dar mai si ploua ...odata pe sapt :)
sexy Mark e seducator cu ochii aia albastrii si paru blond...
ti-ai pus gazebo in gradina....frumos.
dandusa spune:
Tema zilei de azi
Va rog frumos sa raspundeti foarte sincer...
Sint foarte curioasa de parerea majoritatii,de aceea va propun acest lucru...
Deci:...,intrebarea suna asa...Doriti sa se comenteze,pe marginea "meniului" bebelusului dvs...,sau nu?...,in "meniu",intra tot ce ii dati sa pape...,fie ca este acel meniu postat de cite o persoana zilnic...,fie ca este vorba de un singur aliment...,pe care i-l dati...si ne spuneti si noua...
Iar la "comentat",intra tot felul de intrebari...de genul:"da' nu se da la nspe' luni?"..."da',cum i-l prepari?"...,plus sugestii...,din experienta proprie...
Mindrete de Crinuta
alexandra_25 spune:
Ktrinel...
...mersi...freza da...dar kg nu...
...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
fatima spune:
revenim si noi dupa un chiul de 2 saptamani, in care am fost la mare si la socrii la tara, la munte..i-a priit de minune marea..drept urmare, mai mergem o data in august..a dormit si a mancat non-stop..a atins recordul de doar 2 treziri pe noapte..sper sa o tina bunul obicei..inshala'..cum zic arabii..noroc ca am luat si bunicile amandoua cu noi, sa stea cu printesa, ne-am mai plimbat si noi ca porumbeii..
saptamana viitoare imi mai fac rost de o plecare, am prietena cu un bebe de varsta evei si mergem la casa lor de vacanta, doar noi, mamicile cu plozii..fugim de caldura asta..
alexandra, e dulce rau markutu'..
pupici. ma duc sa fac o baie si fac un rew. din urma..
mi-a luat barbati-miu aparatu' si nu pot sa pun si poze, dar las' pe maine..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Ktrinel spune:
dandusa, eu as avea cateodata intrebari (si nu trageri la raspundere
) referitoare la meniuri..dar daca s-a decis no comment...eu zic ca e constructiv sa discutam ...cam stim acum (ehehe...profesioniste in ale diversificarii ce suntem,...) cam ce s-ar da la varsta fulguletilor.
dianocica spune:
denis si luca
dandusa cand s a propus treaba cu meniul zilei am comentat, ca de obicei
. nu mi se pare normal ca x sa zica : i am dat rahat si io sa nu zic nimic, ca doar e meniul zilei, ala scris cu rosu...intre timp s a decis prin neprezentare la vot, cu 2 la 1, pt no comment. deci...no comment.
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.