LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 28
amironeanu spune:
Salut!
Danut si Andreas si Codrut! LA MULTI ANI!!!!
Am vazut si eu o gramada de poze frumoase, cu sarbatoritii (Philip si Patrick), cu vacante superbe (Stefan) sau cu copii iesiti la plimbare (Guilia si Matei). Superbe toate!
Azi stau mai bine cu moralul, si pentru ca Stefi ma tot intreaba daca mai sunt suparata si, in plus, azi dimineata, din proprie initiativa m-a mangaiat pe burtica si m-a intrebat daca bebe creste. Si i-am spus ca acusi vine bebe sa ne cunoasca si noi trebuie sa avem grija de el, ca va plange mult, la care ea incepe iar sa-mi mangaie burtica si sa spuna "gata, gata, nu mai plange". A fost scumpica foc.
Dana, imi pare bine ca mama ta a ajuns cu bine, sper ca se va adapta si iti va fi de ajutor, si pupici lui Ric, recuperare rapida.
Mitzura, bravo pentru initiativa. Eu cred ca daca vei incerca sa nu te ingrijorezi pentru fiecare masa nemancata iti va fi mult mai bine decat acasa. Eu de fiecare data cand plec in concediu stiu ca Stefi va face mofturi la mancare si ma stiu ca o saptamana de foame nu are ce sa-i faca si va recupera acasa. Iar Mara sigur va fi o cuminte si o scumpa ![]()
Gabi, anul trecut cand ati fost in Bucovina ati mancat numai la Pensiunea Lucretia sau ati mai mancat si in alta parte? Peste doua saptamani mergem si noi in Bucovina, din pacate la Lucretia era cam scump si ne-am reorientat si eram curioasa cum v-ati descurcat cu masa.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
g_ioana spune:
Daria io-te ce am gasit
http://family.webshots.com/photo/1440596744076847723YHYqMr
io ma uit in albumul comun,super tari pozele,imi dau lacrimile cand vad ce au crescut...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Amironeanu - pupici burticii. La ce nume te gandesti ? Si multi pupici Stefaniei intelegatoare ! 

Ioana - nu am lasat-o la socrii
. A fost "mijto" cu au indopat-o pe Giulia pana asta i-a
pe acolo, so am putut tine un discurs la ce ar face ei cu un copil de 3 ani 
De unde ai luat trotineta ??? ??? ??? 
Rox - spor la munci ! 
Alice - ai plecaaat ??? 
Edit: 
Ioana
Io ieri m-am apucat de salvat poze de pe hard pe cd-uri ... 3 ani in poze ... ![]()
Mai punem poze in albumul comun ???
De ex de la aniversarea a 2 anisori, a 3 anisori, poza cea mai haioasa, din vacantze ...
Aveti kef/timp ? K poze aveti, copiii cei mai frumosi din lume sunt aici ![]()
Parola e iulieaugust !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Adema spune:

Chiar daca nu v-am citit zilele astea, intru si eu sa semnez condica, sa nu ma stearga Roxi de pe lista![]()
amironeanu, merci mult de urare! Ai fost prima!
Am vazut ca mergi in Bucovina...Noi am stat de doua ori la Casa Elena, in Voronet si am fost super-super multumiti!Acum nu mai stiu cum mai sunt preturile, dar conditii si mancare la superlativ!
Va pupam si va dorim o saptamana ceva mai racoroasa!
roxanaz spune:
hehe ce fete de copii gandaci mici si frumosi is in pozele alea!![]()
Andreea m imi pare bine sa aud asa de Stefi....deci se poate!
mai dar ce o fi cu Andries totusi???
hahaha Adema ete ce functioneaza asta cu scosul de pe lista
mai bine chiar decat faimoasa bata :
szivarvany spune:
Adema - asa asa, ma bucur ca dai un semn de viata 

De Andries n-am reusit sa aflu nimic nici la odisee ... sper ca e bine si ea si bebelinul din burtica ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Adema spune:
Haideti, ca de bine, de rau am intrat si eu pe aici mai des in ultima vreme:)
Vroiam sa va spun ca de la un timp Codrut are cercanute la ochisori. Aveti idee de la ce ar putea fi?! M-a cam ingrijorat...
leeloo2004 spune:
amironeanu - noi la Casa Lucretia am avut demipensiune, dar la prinz am mincat de fiecare data in alt loc si ne-am descurcat -oricum poti minca in multe locuri si mincarea, dupa mine cel putin, e foarte, foarte buna!
Ce s-a intimplat cu Andries? Eu am numarul ei de mobil, asa ca am sa o sun!
Si eu vreau sa pun poze in albumul comun - o sa incerc sa selectionez citeva si sa vad cu ce ma prezint...
Gata, eu zic ca imi ajunge pentru ziua de azi - ma duc spre casa!
Editez ca am vorbit cu Andries - e bine, va multumeste ca va ginditi la ea. A fugit de caldurile din Bucuresti la Busteni si acolo nu are net...In rest si ea si bb sunt ok!
Acum chiar ca fug spre casa...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Uf..am revenit...
..ce vacanta superba am avut!!!
Am facut hiking, am pescuit in barca, am facut cruise cu iachtul, plimbare cu barca mai mica, "ne-am dat" cu jet skiul, am fost cu telefericul la altitudine de 3300 m , am jucat minigolf, ne-am dat in toate masinutele, am jucat la cazinou (unde sotul a cistigat si el 80 $
), am fost cu trasura cu cal la plaja, am vazut o gramada de lacuri, am vizitat pracul national Yosemite, am facut excursie cu autocarul in muntii Sierra Nevada...in concluzie Luca mi-a biziit tot drumul...ca el nu vrea la Luca's house
..cred si eu ...nici noi nu vroiam...
Statiunile montane in care am stat...sint diferite de cele din Ro...este mult mai cald decit la ocean...25-27 de grade chiar si la ora 10 seara...peisajele superbe...asa ca ne-am incarcat bateriile cerebrale..si ne-am incarcat si sufletul de atita frumusete...
Drumul de la intoarcere..a fost insa cumplit...am mers 150 km..numai prin padure (padurea nationala Stanislaus)...gen Transfagarasean...la altitudini de peste 3000m...cu curbe nesemnalizate si fara nici un fel de parapet...am crezut ca ...pina acolo ne-a fost ![]()
hai ca m-am intins...La multi ani daca am ratat vreun copilas..sau vreo mamica!!!
...ma duc sa citesc din urma..
edit ca am uita sa ma laud
..Luca a fost un copil extraordinar de cumintel (pt virsta lui evident)..mult mai intelegator decit unul de 15 ani si celalalt de 6.5 ani!![]()
roxanaz spune:
Olivia bine ati revenit sa va fie de bine vacanta! abia asteptam poze....dupa obicei, da? Luca copil exemplar...bravo bravo! multi pupici.
Gabi ce bine ca ai sunat tu la Andries...bravo, ne-am mai luat o peatra de pe inima azi ![]()