LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana hai ca aterizeaza acush
Gabi bine ati revenit!!! vb Dariei, pozeee, pozeeee! cum a fost vremea, cald rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pt Mami de DanaSpeel si bunik de Serban si Ricardo

La noi e frig, sunt vreo 25 de grade doar

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Alo aterizeaza bunica s-a incheiat cu succes.Se indreapta sper casa deja.Daria 25?????????????????????la noi 15,daca-ti spun ca ricu e pe terasa cu fes si geaca pe el,m-a crezi?
noi n-am avut vara aici.numa ploaie si vint si frig.Multam de suport,asa sunt eu mai panicoasa,iertare voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Le spunem si noi La multi ani, celor ce au implinit 3 anisori in we asta sau ii implinesc azi: Patrick, Alexandru, Danut, Andreas. sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti o bucurie pentru parintii vostri!!!

Dana, tinem pumnii sa aterizeze mama cu bine, io cred ca a aterizat deja. Si bravo lui Ric! Hai ca o sa vezi, ca de acum incolo va prinde viteza!

Am petrecut si noi un we tare placut, ieri am fost la o pensiune de pe langa Sibiu, pentru ca de dimineata am intrebat copilul unde vrea sa mergem si raspunsul a venit foarte prompt "la o cascada". in ultimul timp cascadele sunt pasiunea lui, sa le vada in poze, sa le construiasca din cuburi, sa incropim acasa mici cascade cu pahare de plastic si apa, etc. asa ca am cautat o cascada pana am gasit-o. Seara l-am intrebat daca i-a placut, si a zis "mi-a placut, dar a fost cam mica" . asa ca data viitoare il ducem direct la Niagara

Trebuie sa ne felicitati ca ne-am luat inima in dinti si am reusit sa ne facem rezervari la hotel la Geoagiu, de duminica viitoare, vreo patru zile. Desi stim de acum ca o sa avem dificultati mari (asta mica nu doarme daca nu e liniste, Tudor nu face liniste, n-o sa incapem toti in paturile de la hotel, camera cu pat matrimonial n-au, mesele vor fi o adevarata aventura, si multe altele). dar ma gandesc ca n-om muri 4 zile.... Si stim de acum ca noi o sa ne intoarcem mai obositi decat la dus. Asa ca, neavand sperante prea mari n-o sa fim foarte dezamagiti, probabil. mai mergem cu niste prieteni care au o fetita de 1 an si 4 luni.

Am reusit sa vad si eu toate pozele: pe Matei si parintii lui (Robi esti o frumoasa, si iti sta foarte bine in rochia alba), pe Giulia care e o scumpa, pe Patrick si prietenii lui (cred ca a fost super ditractia, asa cum a fost si tortul, Roxi, unde l-ai facut?), pe Philip (i-am admirat patul si tortul).

Mergi la inceput

Mitzu - felicitari pt we si minivacanta placuta !

Mey, tre sa va marturisesc ceva: am cumparat 2 sticloante pt lapte cu tetine cu 5 gauri, de la PrimiiPasi, cei mai ieftini dp piata. Asta pt ca dom`soara Giulia atata m-a rugat sa o las sa fie bebelush ... dak ati fi vazut ... incat o las sa mai fie bebelus.

Edit: DanaSpeel - ai vazut ca a sosit calatoarea, la asa o galerieee ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata si pozele - cele din Creta:
http://good-times.webshots.com/album/560078931elEfRY
si cele din Maramures:
http://good-times.webshots.com/album/560078937seNvjO

Abia le-am incarcat, s-ar putea sa mai dureze putin pina devin disponibile on-line...

Ce sa va spun, a fost super-ok, in Grecia nu au fost asa calduri cum am auzit ca au fos aici si oricum era totul mult mai suportabil intrucit aveam la dispozitie marea sau piscina. Iar in Maramures, seara era asa de frig ca ne inveleam cu plapuma si tineam geamul inchis...Va recomand cu mare caldura pensiunea la care am stat noi - dupa mine e cea mai frumoasa din Maramures - am avut doar probleme cu mincarea - pe cit de mult mi-a placut mincarea din Bucovina, pe atit nu mi-a placut mincarea din zona asta...dar pina la urma ne-am descurcat.
Piticul a mincat relativ bine, problema mea cea mare este ca a renuntat la laptele de dimineata, in concediu nu a vrut deloc sa manince si vad ca nici in aceasta dimineata nu a mai vrut sa serveasca...cred ca trebuie sa-i fac deja un mic-dejun si sa ma adaptez la noua situatie...deci Daria, vad ca Giulia vrea sa mai fie bebelush - pai spune-i de Stefan care deja a aruncat biberonul la cos...
Dana - vad ca te-ai linistit si mama ta a aterizat - cred ca ti-a venit sufletul la loc!
Sa nu uit sa urez si eu toate cele bune sarbatoritilor Patrick si Danut!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI DANUTZ SA CRESTI MARE SI VOINIC ,SA-I ADUCI NUMAI BUCURII MAMEI TALE SI SA AI GRIJA DE SURIOARA TA!!!pupici
Am admirat poze cu Pat,superba petrecerea cea mai tare este cea cu Pat bucatarulsi cele din concediu lui Leeloo,peisaje minunate ca de obicei,iar protagonistii foarte frumosi se vede ca v-ati simtit bine
Mitzu foarte bine faceti ca iesiti,o sa vezi ca odata ajunsi acolo mai dispar din toate problemele pe care ti le faci dinainte
Dana,multepentru mama ta,bine ca a ajuns,eu zic ca este o femeie tare curajoasa ca si fiicasi pupici lui Ricu o sa vezi a in curand incepe sa fuga
Robi iti scriu mesaj pe PM mai tarziu,in legatura cu AC
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Vazut Stefanut balacindu-se si plimbandu-se prin Maramu`, tare faine pozele, ai un fecior frumos-frumos-frumos, Leeloo, s-ati traiasca ! Si tu arati foarte bine !!!

Ioanaaa - buna dimineata ! Merci pt poze, suuuuper gagica ta, as vrea sa cumpar si eu trotineta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eh, bine ca a aterizat cu bine bunica, ne luaram o peatra de pe inima
Ioana faza cu sortu a fost asa: a vrut sort copilul si acum bunica se conformeaza, ii croieste unul albastru....cu inscriptie si boneta....rasu lumii.
st asa obosita azi...asa ca am luat o pauza si ma uit pe pozele Gabitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria voi de unde aveti asa temperaturi, ca la noi sunt 35si batee un vant fierbinte(eu stau cu AC in cutie)...eu zic sa-i cumperi troti, ca este o investitie buna la casa omului,azi dimineatza o chem in baie sa ne spalam,apare la usa "am venit cu troti, ca sa ajung mai repede,da' ma speli tu ca eu nu pot,conduc"....btw ,ai lasat-o la socrii pe Giulika??
Roxi,felicitari,asa mamaaa sa va obisnuiti baietii de mici sa fie bucatari!!!Da' am si io o curiozitate bunica-i mama da fata sau de baiet?

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput