LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 26
szivarvany spune:
Da,da, Matei e 
Asa cum Giulia sufle lumanarile tuturor ... 
Iscand astfel mare scandal cu sarbatoritul
Io`st scutita ca io`st fotograful evenimentelor ![]()
Rox - am sters lista, dar am lasat-o pe Naomi ... poate totusi va mai veni pe la noi ...
Uite eu pe cine nu am vazut never scriind:
iully (Iuliana-Piatra Neamt) Cristian--16.07
camelia72 (Camelia-Craiova) web Mihai-Daniel--23.07
anka77 (Anca-Bucuresti) web Luca Andrei --28.07
m_lory(Lorendana-Bucuresti)Livius Ionut--24.08
anna maria (Ana Maria-Iasi) web Maria--25.08
Nu ma injurati, da ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
Daria Ana Maria era activa cand era gravi...nu a mai intrat de mult la noi, din 2006. naomi_ioana tot asa, 09.2006....
leeloo2004 spune:
Buna ziua la toata lumea!
V-a fost dor de noi?? Ca noua sigur ne-ati lipsit...![]()
Gata, cele 2 saptamini de concediu au trecut ca gindul, a fost super si acum ne-am intors si ne-am apucat de treaba....
Nu am apucat sa citesc nimic din urma dar promit sa recuperez zilele astea sa vad ce s-a mai intimplat - sper ca toata lumea e bine!
Poze am descarcat dar sper sa le pun pe net mai spre dupa-amiaza.
Va pup si revin mai tirziu...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
speel spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere ai doresc si eu lui Patrick multi ani si frumosi ,Roxa si Mugur sa va bucurati din plin de puiul vostru.Poze superbe,si mie mi-au placut la nebunie torturile si al vostru si al lui pupi,deosebite.Si noi suntem fan Thomas si imi inchipui incintarea copiilor la vederea asa unor torturi.
La multi ani si lui Danut ochi frumosi,sa cresti mare si voinic si alaturi de surioara ta sa incintati viata parintilor vostri.
giulia e superba ca de obicei,inca o data m-a felicit pentru asa o nora.papa mama pe ea de scumpa.
Eu sunt in agonie,n-am pus geana pe geana.Mama mea vine prima oara cu avionul,groaza mea n-o pot descrie.Cardiaca,cu ceva atacuri de panica in trecut,fricoasa si sperioasa,singura........si tacimul e complet pentru disperarea mea.Tine-tii pumnii va rog sa ajunga cu bine.Toata noaptea m-am rugat sa nu ai fie prea frica si sa faca vreo bucurie prin avion.Stau cu urechile palnie linga telefon sa suna mario ca o are in fata ochilor.
speel spune:
A,am uitat sa anunt adunarea ca Ricardo nostru misuna prin casa.incetisor,dar misuna.pe piciorusele lui.
szivarvany spune:
DanaSpeel - asteptam si noi vestile bune de la voi
Rox - las lista asa deocamdata ??? E bine asa ??? 
Daria &
speel spune:
Avionul trebuia sa aterizeze de o ora.Vint puternic in köln,as tampita de creier in asteptare.Ce o fi in sufletul ei saraca de ea......imi vine sa m-a urc pe pereti.Stiti,mama mea nu e chiar tinerica,are 65 de ani si o inima mica.....of,de-ar ateriza odata.
roxanaz spune:
Daria mai e de sters iully, camelia72, carmenutaa, mog, ankam as zice eu.
Dana-ema saru mana de urari!! stai linistita mama ta va ajunge super ok!
ai incredere. imi pare bine sa aud ca Ricu e mai bine si ca misuna pe piciorusele lui. in cateva saptamani o sa si uite ca a avut vreodata buba la ele!
szivarvany spune:
Cred ca esti atat de fericita de vizita !!! Cat va sta ???
Pupici muuulti lui Ricu plimbaretul !
Serban ramane la voi ???
Leeloo - bine ai revenit !!! Pozeee, pozeee 
Daria &
speel spune:
Aoleu,n-a aterizat nici acum.mor cu zile linga telefon.daria,Serban nu vrea sa stea aici decit daca mamai-sa sta si ea.dar mamai-sa nu vrea sa plece de la locul ei.asa ca ramane ca pina acum.mama sta pina la jumatatea lui septembrie cind trebuie sa se intoarca ptr. ca Serban incepe scoala.Mai tineti pumnii va rog sa aterizeze odata avionul ala ca decedez acilea.