LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 25
rain spune:
LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii din iulie si august, cei mai dulci si cuminti copilasi!!!!!!!!!!!!
Multumim pentru urari, imi pare rau ca nu mai am timp pentru forum, asa dor imi este de voi si mereu ma intreb oare ce mai faceti, ce noutati mai sint pe aici ...
Noi sintem bine, motzulina e bine si la gradi ii este super , vorbeste mult mult mult, chiar imi zicea un batranel daca nu cumva i-am dat sa bea apa din clopotel
, se caracterizeaza ca fiind cuminte si desteapta
, si a crescut ...ca de altfel toti piticii de aici, pare incredibil dar au trecut 3 ani, ma uit la pozele lor si sint de nerecunoscut, sa ne traiasca si sa fie sanatosi !!!!
Va pupam dulce si sper ca in curand sa va aratam ceva poze, noi abia astazi dupa amiaza ne petrecem!
Inca o data LA MULTI ANI pitici, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici, si tot binele din lume ...al vostru sa fie 

!!!
g_ioana spune:
LA MULTI ANI PATRIK,SA CRESTI MARE SI VOINIC!!!

AndreeaP super pozele,super petrcere mi-a placut tortul si patul lui Pupi si-l pupacim de la Ieshi,dulshi,dulshi
ca tare frumos mai este ,mai ales ca i-a crescut iar parul ...bt,da' a fost petrecere am exclusivista,fara nici o fetitza![]()
Am vazut si pozele de fotomodel ale Giuliei,io zic ca poate si balerina sa se faca ca are gratie, si cele cu smecherashu de Matei,pupici
Daria trimite niste ploaie si-n cartierul meu
am pus 2 pozici cu trotineta,la cerere![]()
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/5%20iulie%202007%20poiana%20pinului/?action=view¤t=P7280611.jpg
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
hello dragele mele si mutumesc pentru urari.la multi ani si pentru Alexandru al Ioanei! 

am apucat sa vad pozele lui Pupi si am vazut ca e la mare cinste Thomas...o sa vedeti asta si in pozele noastre care tocmai se incarca.
ce sa zic,a fost bine si la noi, ieri party cu copiii, apoi azi la pizza cu parintii si rudele....chiar daca am pus interdictie la cumparat jucarii tot au calcat cate unii regula....asa ca acum avem 6 (sase) trenuri cu sinele aferente, intre care 3 thomasi. in mod clar ne trebuie o casa mai mare ![]()
Andreea m Stefi cred ca face asa ca sa atraga atentia....precis va mai face si cand se va naste bebe mic....dar va trece si faza asta. spor la lucru tie....mai lasa-l incolo!![]()
Daria si Robi ma duc sa vad si pozele voastre.
Nicole pup, stiam eu ca ai sa ma asculti!!!![]()
o duminica placuta tuturor!
roxanaz spune:
gata am vazut-o pe Daria fotomodel si pe Matei in fantana. is niste dulci!! Robi tu ai mai slabit?? arati tare bine in rochia aia alba.
http://community.webshots.com/album/560066401QuxnDO ete si ceva poze din zilele astea. pupic tuturor!
philip spune:
mmai cu intarziere ca azi ne-au taiat vecinii cablul si ca urmare n-am avut internet (deh, dacai-am invitat la petrecere, hehehe) LA MULTI ANI PATRICK! acu ma uit si la poze ca sa recuperez rapid
va multumim de complimente
philip
&andreea
carmenp spune:
si de la mine cu intirziere, la multi ani piticilor aniversati in uichend! 

la multi ani, danut, andreas si daniela! sa cresteti mari si norocosi
andrea, din ce povestesti tu acolo stefi e muuult mai ok decit ilinca
am vazut poze de la superpetrecerile lui pupi si pat, vazut giulia, gorodica si matei 
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
la multi ani Danut de Lia!!! sa cresti mare si voios si sanatos!! 

multumim tuturor de urari si va dorim si voua toate cele bune!
am niste vizite la job asa ca revin later. sa aveti o zi super!!
szivarvany spune:
DANUT 

Lia - sa-ti triasca minunea, sa aveti parte de tot binele din lume !
O saptamana frumoasa tuturor ! Sunt prin zona cu nejte shefi ... revin cand pot ...
Pupici lui Matei 

Raaain - te puuup muuult, sper sa mai scrii, pls ! 

Rox - sterg lista ? 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, DANUT! Sa cresti mare si sanatos, sa iti bucuri parintii! LIA, sa-ti traiasca puii!

ROXI, multumesc frumos de complimente, din pacate nu am slabit, eu mai zic ca s-a redistribuit grasimea, deoarece cantarul se incapataneaza sa arate invariabil aceeasi greutate!
Superbe si pozele voastre, m-ati omorat cu torturile cu Thomas, eu cred ca Matei ar plange daca am taia asa o minune. Nu stiu daca v-am povestit, de ziua lui Petro, Matei a decretat ca e si ziua lui, noroc ca am avut un tort facut de mine si unul primit cadou, asa ca au suflat amandoi in lumanarele si le-am cantat separat "Multi ani..."
Si de atunci ma tot intreaba cand mai e ziua lui...
NICOLE, bine ai revenit, mai asteptam vesti!
IOANA, pupam Gorodica mica! Mai ai pontul cu AC-ul?
NORICO, unde esti?????
O zi buna, mai revin!