LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 24
carmenp spune:
io is la cashili mele imi egzercit calitatile de bucatareasa, da doamne;)) fusei in magazin si ma intilnii cu una de la o firma de mezeluri si`mi tot dadea sa`mbuc, i-am zis sa ma lase`n jalea mea ca de cind au plecat cupiii tot de astea servesc:D acu m-am nervat, cum va zisei fac borsh acru, acru sa-mi pocneasca dupe ureki cind il maninc si pui cu smintina, aporpos cum se face vraja aia sa mi se lege smintina`n oala si sa n-am surprize?;))
ie ciat vinerea asta? papa? ca pasa vine tirziu de la servici, cupiii nu-s, coco nu-i nici el sa-mi bage`un tril in ureke, numa` pi voi va am, aoleuu, viata mea![]()
edit, si mai pleaca si alice la mare
vacanta placuta
szivarvany spune:
Carmencita - spor la bucatareli. Acum am terminat si io lista (ca fara merg la cumparaturi si vin cu prostii) si maine intru la prima ora sa gat sa o taiem dupa`masa la strand. Sper ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
papadie spune:
pasarike ciat dupe 10 ca e domnul meu acas ca are pauza de activitati sportive. si ai ghicit eu pot culca amandoi copiii, el nu
greu, greu. epuizant!:))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carmenp spune:
pina fierbe gisco-ratza am mai cetit citeva foi si am vazut super pozele din capitolu` trecut, mi-au mai ramas cele cu uka da` dupa ce pun zarzavelu` in bors. pupacim protagonistii
szivarvany spune:

ALEXANDRU PATRICK MATEI
MARIA LUCA SONYA DANIEL 

Un we frumos tuturor !

Scimbul 3 pe unde umblati ??? ... 

Daria &
amironeanu spune:
salut!
sarbatoritilor din acest week-end, cu cite un pupic in plus pentru Alexandru de Ioana si Patrick de Roxana. LA MULTI ANI!
am facut mancare, i-am dat Stefaniei sa papa, am pus-o la culcare, dupa vreo ora si jum am tipat la ea ca are chef sa se joace si nu sa doarma, drept urmare a adormit suspinand, asa ca acum incerc sa ma calmez inainte sa ma apuc de lucru (pentru servici, bineinteles
)
Stiu ca si alti copii fac la fel, dar Stefi nu asculta deloc. Este un copil bun si cuminte, dar numai daca ce vrem noi se potriveste cu dorintele ei. In rest nu face nimic din ce spunem. Nu se spala pe maini cand intram in casa, nu mananca, nu doarme, nu strange jucarii, nu se imbraca decat cu santaj sau amenintari. Nu vreau un copil care sa nu iasa din vorba mea, dar nici asa. Si ma gandesc cu groaza cand va veni bb2 si ea va face la fel, daca nu chiar mai rau pentru ca va vrea mai multa atentie. Of, si rabdarea mea s-a facut mica, mica, de unde mai gasesc eu rabdare pentru inca un bebelus!
Gata, mi-am plans de mila. In alta ordine de idei, eu am si ID-ul si parola de la contul de poze comun, cine vrea sa dea un semn si trimit PM. Chiar este o idee buna sa punem cite o poza de la fiecare aniversare. Chiar ma duc sa fac albumele.
Week-end placut in continuare!
edit: http://community.webshots.com/user/iulieaugust2004 aici este albumul comun, am facut si doua noi albume, dar pentru ca nu au fotografii nu apar. Poftiti la up-loadat!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roberta04 spune:
LA MULTI ANI PATRICK!! LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!
ROXANA si IOANA, sa va traiasca baietii mari!!

Week-end placut tuturor! Eu sunt in faza de "reeducare" pentru ca iar i-au crescut cornitze lui Matei la bunici...
philip spune:
http://apha.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b352cdee257e
iaca si pozele de la petrecere plus altele de zilele trecute. a fost frumos, dragutii s-au distrat, eu dupa 2 ore sufeream de migrena (lucru care m-a dus cu gandul la mamicile cu 2 sau mai multi copii, jos palaria, inca o data si respect), dar a trecut, am curatat prin casa si incercam sa ne linistim si sa ne curatam de albastrul tortului (hahaha, buuun colorantu').
we placut in continuare
editez ca dadusem linku gresit (ptiu, v-am zis ca m-au stors micutii)
philip
&andreea
szivarvany spune:
Buna dimineata !
PATRICK 

Sa ai parte de tot binele din lume !
Rox, sa-ti traiasca feciorul ! 
AndreeaP - am vazut pozele, moama ce tort si ce cadou mijto, cred ca Pupi a fost foarte, foarte incantat si multumit !!! 
Amironeanu - asa si Giulia, cumintica, dar de o caposenie ... si nu face nimic asa, de`a moaca, fara sa negociem un ou kinder, o bomoana, ceva ... 
Roberta - atunci spor la munca cu smecherosul de Matei ! 
Noi am fost ieri la strand. Giulia m-a surprins, a "inotat" singura cu colacul, abia ajungeam eu cu picioarele pe fundul apei, apoi si-a aruncat colacul si a zburat in apa. Ce sa va zic, eram langa ea cand a facut acest gest necugetat, am zis ca va fi scandal, dar nimic, a inteles ca fara colac nu tine faza cu plutitul
Asa ca am continuat balaceala. M-am speriat ca nu va mai vrea la apa ... dar cre`k i-a placut gustul apei termale , care, btw, era caaaalda rau , insa in bazinul cu apa placuta n-a vrut sa stea 
Ajunse acasa, am facut cateva poze, ca asa facem mai nou la plictiseala .
O duminica frumoasa tuturor si petreceri frumoase sarbatoritilor din acest we !
La noi ploua, ca deh, mergem la socrii
Asa kef, asa vreme.

Daria &
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Lumea e la munte, la mare, la gratare, eu stau si admir pozici- Andreea(P), un scump Philip, cadoul superb iar despre tort nu am cuvinte!
Daria, sa-ti traiasca fotomodelul, ce-mi place cum sta la poze!
Noi ieri am fost in parc si la o fantana arteziana, Matei a decretat ca e la mare si l-am tinut cu greu sa nu se arunce in apa, a facut spectacol, si-a dat panatalonii jos pentru ca voia sa innoate, l-a linistit unchiul Bobi care l-a tinut sa-l ude un pic apa ![]()
Am pus si cateva pozici http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762405046755
Duminica frumoasa!