LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 29
kim222 spune:
Roxa nu v-ati saturat de poze cu noi?
..ca stii ca eu vin cu tona :)) Unde ati avut pina la urma partyul?
Vazut petrecerea lui Pat si tortul! Nu stiam ca exista deja si-n Ro! Faza haioasa a fost ca nu pricepeam de unde o cunosc...pe Irina!
Vazut trotineta...aici ii spune scooter
...
Vazut Creta si Maramuresul..superb...
Bine ai ajuns..mami de Dana! Ce mai face Ricul?
ma duc sa mai citesc..
kim222 spune:
Am vazut si pozele Ioanei...superbe peisaje!
Daria,pozele tale nu le pot vedea...Cum mai este situatiunea ...cu sotul?
Alice am uitat sa-ti multumesc pt complimente...la fel si tie Carmen! Eu sper sa plecati totusi la mare...
Roxa ..Nicol este bine acum?
M-ati derutat cu ziua lui Codrut
..pt ca eu stiam ca-I pe 31 iulie! Asa ca ..La multi ani draga Toto...sa ai o viata frumoasa!
Tot miine implinim si 8 ani de la casatorie...Eu am primit deja cadoul..eu nu am nika pt sot...ce ma fac?
speel spune:
Multumim de urari.Se pare ca ptr. doamna mama primul zbor din viata ei a fost...super
.Singurul regret a fost ca nu s-a pus la geam sa vada mai bine.Dar la intoarcere si-a promis sa nu rateze un loc la geam....si eu care eram jumate nebuna de grija ei.ce ti-e si cu batrinetile astea,citeodata o ei in directie opusa asteptarilor.Ricu e turbat de bucurie,mai ales ca mamaia avea in geamantan nici mai mult nici mai putin de 20 de pungi de pufuleti,in primele douazeci de minute a ras una.O stat cu orele in poalele ei explicindu-i cu lux de amanunte ca papa are trei scutere si cum functioneaza si ce fac,detalii tehnice complete.Bineinteles ca in olandeza.Doamna mama al asculta asa de atenta si la citeva fraze ai spunea.puiul mamei numa un pic sa-mi traduca careva ce zici tu aici.
Bineinteles ca a umblat ca un catelus dupa ea toata ziua,incet pis pis,dar si mamaia merge tot incet asa ca sint in acelasi ritm.A,si astazi a papat si ricu aripioare la gratar,patru la numar.Spuneam eu odata ca nu pune gurita pe carne,astazi a mancat prima oara carnita dupa vreo sase luni.A fucut niste pulpite de-mi vine sa-l maninc.
Noi suntem crizati,nu reusim sa comandam cadoul pentru Ricu,mi-e teama sa nu cumva sa intarziem ca nu mi-as ierta-o defel.
Roxa,sa stii ca site-ul exact nu-l stiu acum,insa maine revin cu adresa exacta.
Va pup ma duc la nani ca nu dormii asta noapte defel.Nu inainte de a ura bun revenit din vacante Oliviei si Gabitei.
kim222 spune:
Dana ce cadou cauti?
...
Eu m-am nervozat...cind am citit in ziar ca la medicina generala..sint cu 8 candidati mai putin inscrisi...decit numarul de locuri
...am banuit ca se va ajunge aici...daca la 10 /loc...ne plingeam de slab profesionalism...dar acum?![]()
edit..scuze de luat pe aratura...fiecare cu ce-l doare ![]()
si apropo....uneori Camen...sa stii ca merge si cu mov ![]()
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Codrut!!! sa cresti mare si frumos si sanatos! 

Dana imi pare bine ca venirea mamei tale a adus asa evenimente bune...pofta buna lui Ric in continuare! la ce cadou v-ati gandit de ziua lui?
Olila ce sa existe pui in Ro, Thomas? este....o gramada
loc in casa sa avem de ele
. ei, nu e vb de plictisit de poze...dar vreau sa vad unde ati fost!! cat despre examenul la medicina.....buba mare...asta inseamna ca criza atinge nivelul de jos. care va tine fro 2 ani. dupa care trebuie sa inceapa sa se ridice, musai. na, parerea mea ![]()
o zi frumoasa tuturor!
roberta04 spune:
Buna dimineata, la noi ploua si e racoare, nu-mi vine sa cred!! A dormit Matei neintors toata noaptea, dupa 3 nopti in care s-a foit non-stop!
CODRUT, LA MULTI ANI!!!
IOANA, daca ma e valabil pontul cu AC-ul te rog mult sa-mi spui pentru ca ma intreaba cineva la fiecare 15 minute! Saru' mana!
DANA, bun venit mamei tale!
OLIVIA, sa va fie de bine vacanta! Pozele le vad acasa...
O zi buna, mai revin!
szivarvany spune:
CODRUT 

Adema - sa-ti triasca feciorul, sa aiba parte de tot binele din lume alaturi de parinti ! 
Kim - unde`st pozele ???? Io nu vad ...
DanaSpeel - super vesti, pupam mancaciosul ! Cred ca esti tare fericita acum cu familia intregita !
Revin ... merge netul ca pasta ... la Oradea e frig, vreo 20 de grade ... brrr ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Kim - bine ai revenit si tu! Astept cu nerabdare pozele - banui ca sunt superbe!
Dana - pai pofta buna in continuare lui Ricu! Cred ca acum esti fericita cu toata familia reunita...si sa nu uit felicitari pentru recuperarea lui Ricu! Si chiar - ce cadou i-ai comandat?
La multi ani pentru Codrut de Adema!!!

Gata, am semnat condica - ma intorc la treburile de la birou!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ioana_Filipescu spune:
Buna tuturor!
Multumim din suflet de urari si vi le intoarcem inzecit, sau inmiit mai bine.........
Alex s-a simtit foarte bine de ziua lui, am fost la munte. printre sutele de cadouri primite a primit si o bicicleta...dar nu este incantat deloc. Se pare ca semana cu mamica lui care este o " sportiva" inraita. ( Nu exagerez dar era sa raman si corigenta la sport din cauza aptitudinilor mele in domeniu). Tatal lui este foarte dezamagit ca nu prea ii seamana.
Va pupam
Promit sa revin cu pozici
carmenp spune:
daca scriu inchideti sobectu` asa ca asjept pagina a noo;))