LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Si ca uitasem - cea mai noua varianta de distractie a lui fii-miu in casa este sa arunce jucarii sau mingii in sus si striga "iuhuuu" !! Care jucarii sau mingii aterizeaza pe te miri unde ... si lovesc te miri ce !! Cel mai fain este cind apare si verisoar-sa si "iuhuuu" e dublu ! Am tot confiscat eu mingiile, da le inlocuieste rapid cu altceva si "iuhuuu" reincepe binemerci ! L-am certat, i-am explicat ce si cum, dar imi zice "gata, sint cuminte, promit ca nu mai fac niciodata", care niciodata tine pina peste vreo ora eventual !![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Apropos vorbarie muuulta: finul meu, de 5 ani, are nshpe mii de mii de intrebari, iar daca ratezi vreun raspuns baga replica urmatoare de 100 de ori: "spune-mi, spune-mi, spune-i lui Darius" E simpatic tare, dar la un moment dat vrei sa fugi ![]()

Mey, mie imi plac la nebunie desenele dp Minimax, Giulia nu e ea f interesata, dar ma lasa sa ma uit pana ea picteza sau isi da de facut 
Deci am vazut poza asta a Giuliei si sunt shocata cat de slaba poate fi. Aveti poze dintr`astea dezbracate cu copiii ??? Li se vad coastele ? 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
la multi ani, Raluca, Andreea si Philip!! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
breii, daca nici azi nu bem, roxana, le taiam de tot de pe lista![]()
la multi
ani bunica de pescarus si miel!
andreea, felicitari pentru coitze, iaca-ta perekea
si`un filmulet ptr voi
http://entertainment.webshots.com/video/3000191200082489038TIGUhd
alice2004 spune:
Deci ... Daria ... daca mai zici ca Giulik e manechin slabanog, ma supar raaaau de tot pe tine ! Lasa, mama, fata in pace ! E sanatoasa ? Maninca ? E vesela ? Atunci e superOK !! Eu am fost toata viata mea subponderala si vreau sa iti spun ca am dezvoltat un complex de inferioritate de care nu am scapat nici in ziua de azi ! Asa ca de la mine - trecuta prin povestea aceasta - pentru tine, un sfat, lasa fata, ca e minunata asa cum este !! 
Iti mai scriu io ... acu plec, ca se facu de orele 4 pm ! Dar pe bune ca ma suparacesc pe matalutza daca te mai iei de costitele Giulikai (in treacat fie spus, acelasi meci il am si cu Florin, ca si el se ia de fii-su, ca vezi doamne e slab, i se vad coastele, da nu se gindeste ca baietul s-a inaltat binisor si daia a lasat greutatea pe planul doi).
Pupici multi si o dupaamiaza minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
intru acu rapid sa va multumim de urari, stiam eu ca nu sueti uituce ca mine :)
abia astept sa-mi trezesc micutul cula multi ani si dupa-amiaza sa-i dam cadourile, petrecerea e sambata.
la multi ani andruska, nicole, intra si ne mai zi de ea, mai pune ceva poze...
pupici
philip
&andreea
carmenp spune:
dario, io am acasa doo situatiuni, ionu` care baga ca spartu` si se ingrasa f repede drept pentru care nu-i pun piine in fata si canci dulciuri si ilinca virgula care-i sclifosita la mincare si maninca numa` sulivara. plus de asta am vazut atitia copii obezi incit singura mea grija e ionu`, daca ilinca se vrea fotomodel, fodomodel sa se faca, de foame n-o sa moara. ilinca are 12 chile si din cite`mi aminetesc giulia are peste, s`asa ca don`t worry, vorba lu` alice, e vesela si zglobie, sa-na-ta-tee
szivarvany spune:
Io am tot vazut cupii asa, cu carnita, muschiuleti, alea-alea, asa ca Giulik arata ca din Somalia cu coastele alea in vant si burtik ioc. Are 13,200 g cantarita acu cateva zile.
Carmen - pupici mandrei mancatoare de inghetata 

Alice - nu ma beshteli ![]()
Andreeap - sa faci pozeee, pupici sarbatoritului

Daria &
carmenp spune:
daria, io-te aici http://entertainment.webshots.com/photo/2568042880082489038UdMQCT ;))
szivarvany spune:

Asa asa, sariti cu costitele la vedere !
Pupam Ilinca fotomodela 
Daria &
Dorsilia spune:
helou!
am lipsit ceva vreme din motive binecunoscute de lipsa de timp apoi virusi pe calculator, si peste toate caldura mare moncher ...
Felicit in grup pe toti copilasii care au sarbatorit deja cei 3 anisori, si le trimit fiecaruia special un LMA cordial si cate un
de la noi
nu am mai apucat sa citesc nimic, asa ca-s pe dinafara, trebuie sa recuperez, ma scuzati pana atunci si nu-mi puneti nota la catalog, promit sa bag mare
, cat ma tin bracinarele. M-am gandit la Ric, la recuperarea lui, la Stefan, la Mara, la Sofia si Catrina ca stiam ca ei au avut problemute mai mici si mai mari pana in momentul cand eu am pierdut firul. Acum Sper sa-si fi revenit fiecare si toti cei carora le-a mai fost incercata sanatatea.
Nu ma gandesc la cei care se bucura de concedii la munte si la mare ca ma apuca
(dar nu mi-o luati in nume de rau), ca noi nu mergem nicaieri anul acesta.
Ne pregatim sa-l sarbatorim pe Danut, care si-a ales un tortulet pe care troneza un sexos Batman, plin de muschi si cu obraz patrat, puternic masculin. Danut e in perioada negativista, e pentru contra aproape tot timpul, dar sora-sa il inmoaie cand are ea chef, cu un zambet larg si chiuieli si paruieli. Se pupacesc cand se prind, se tavalesc in pat, uneori mi-e teama sa nu cada pe ea sa o loveasca.
Amandoi au mancat prost, ei ii ies si dintisorii zice pediatra, am fost si la vaccin, caldura i-a extenuat, ne-am pus de 2 zile aer, ca nu se mai putea.
Pe mine ma chinuie maselele, ceea ce indica o vizita urgenta la stomatolog, cand o fi aia nu stiu, ca timp nu am destul. Sunt grasa si am 10 kg de slabit, bine ca nu merg la mare ca mi-ar fi rusine sa ma dezbrac, arat oriiiiiiiibil, dar asa-mi trebuie ca nu tin dieta, nu fac sport, nu pot arata ca Ileana lui Fat Frumos in felul asta.
Facand curatenie am dat peste pozele din facultate si chiar cele de dupa, pana prin 2004, va zic, aratam misto, aveam 55-56 kg, aratam fit fara sa fac sport si mancam ca sparta de toate, la orice moment al zilei, nu stiu cum m-am degradat asa. Acum nu mananc nici pe jumatate ca atunci, si sunt o namila. Daca as avea bani destui si tupeu mi-as face o operatie estetica la sani, o reducere de dimensiuni.
Astea-s vise -vise insa, oricum am alte chestii pe cap acum, dar de la o vreme ma apuca nostalgia. M-a surprins Danut intr-o zi cand m-am aranjat si eu nitel sa ies cu ei afara (venise mama la noi si eram mai degrevata de treburi) mi-am prins parul, m-am dat cu rimel, ruj....a venit la mine si mi-a zis, dupa ce s-a uitat lung "mami, ce frumoasa esti acum!" si mi-a pupat mana. Ca sa vedeti ! Mi-au dat lacrimile...
halt, ca s-a trezit mica mea corcodusa
va doresc o seara placuta !
PS- celor ce si-au facut griji pt noi, un
in plus :)