LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, saru' mana de poze, sunt superbe atat peisajele cat si personajele!
ANDREA, citeste listuta de la inceput, poate iti vin idei de nume! Pupam baietelul!
programul meu de lucrtu este 8.30-17.30 cu pauza o ora... Cu canicula, de la ora 3 nu mai eram in stare de nik...

PAPA, LA MULTI ANI mamei tale, sa fie sanatoasa!Faina urarea Catrinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI PITICLONTILOR SARBATORIT AZI,ANDREEA,PUPI SI RALUCA SA CRESTETI MARI,SANATOSI,FRUMOSI SI CUMINTI!!!
Si la multi ani,mamica de Papadica,super tare urarea Catrinei!
Daria, noi de vreo 3 saptamani nu mai bem lapte deloc,azi i-am pus o linguritza de nesquik,era tare incantata ca va bea ca prietenul ei Emishor,a luat 2 guri si gata,urla "vreau ceai ca mi-e sete dupa nesquik!!!"
In rest,iar singurele, ca tati este plecat in delegatiuni,io fac muschi ca de fiecare data in parc trebuie sa car bicicleta sau trotineta,si ca sa nu iasa scandal,stabilim dinainte cu mama lui Emi ce sa luam...de vreo doua zile distractia cea mai mare este sa se ascunda de noi dupa copaci,si sa se joace in legea lor...
AndreeaM felicitari pentru baietzel,io propun Ionutz sau Marian,ca se sarbatoresc in perioada aia
Alice mama, nici io nu cred ca ma duceam dupa jucarii,btw de unde sa cumpar taratze??
Roberta parc si tu ziceai ca vrei sa-ti pui AC,maine iti vand un pont de instalat in cateva zile,sper sa fie adevarat..io sper ca pe miercuri cel tarziu sa-l am instalat!
revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si Cristal e restanta la baieti ....

Pupici lui Nicole si de la noi, poate totusi intra pe aici la o vorba, ca ne e dor de ea.

Andreea, cat mai ai? Cred ca suporti greu caldura....Si mie mi-a fost tare greu anul trecut cu burta mare cand era cald rau. Da, intr-adevar Tudor ar manca mult mai bine daca nu ar mai bea atata lapte.

Papa, la multi ani mamei tale! E tare catrina

Am uitat sa va spun ca ne-am luat aer conditionat si cica pana sambata il avem montat. sa vad si minunea asta....

Noi avem un nou joc si un nou motiv de santaj. Se joaca tati cu Tudor de-a "animalu'". Isi pune ceva pe cap, incepe sa faca urat si sa fuga dupa el prin casa. Copilu e innebunit, nu mai vrea sa se joace de-a altceva, cand il vede pe ta-su, primu lucru il intreaba cand vine animalu...Si ce-i mai tare e ca din cand in cand ii zice "mai, animalule....". Chiar ne gandeam ca daca se apuca sa il strige si pe strada asa, o sa se uite lumea la noi ca la circ. Cu chestia asta il si santajam, (desi stim ca nu-i frumos ), ceva de genul, "vrei sa vina animalul? Trebuie sa mananci atunci.." Chiar si cu santaje, stam rau la capitolul mancare.

Si s-o vedeti pe mara cum face ochii mari si se uita mirata la cum face tati...

aaa, imi zicea copilu azi ca el nu vrea sa manance, pentru ca atunci cand mananca il doare burtica...Nu stiu ce o fi si asta...ce boala e aia in care te doare burta cand mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioanooo - vrem poze cu Gorodica si trotineta
Mitzu - santajati cupilu` ?
Giulik are seri in care-mi zice ca e pantera neagra si eu sunt mama pantera si sa o mangai pe shale k asa fac panterele
Cu durerea de burtik ... la noi dupa ce Giulik anuntase k o doare, asta acum in minivacanta, au urmat o se rie de vomitaturi, dupa care m-a anuntat ca ii este foame Asta asa, sa nu ma plictisesc si sa nu cred k mi-a schimbat cineva copilu`

Hihihi, mi-a placut lista cu restantierele la bbboys

Noraaa, pe unde umbli ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria am sa fac maine poze cu trotineta,afara este folosita pentru multe lucruri,drept scaunel,mersul ca maimutele sau masina,cand este cu rotile in sus,...Maria are roz,Emishor albastra,cand ies afara si se intalnesc primul lucru suntem certate,io ca de ce nu i-am luat albastra,mama lui Emi ca de ce nu i-a luat roz ,asa ca fac schimb
Mitzu a mea de cand nu mai bea lapte nu s-a mai vaitat deloc c-o doare burta,da' acu nu stiu daca are vreo legaturaSi in concediu Maria era Jane iar tacsu dragonul(de la minimax)asa ca,ii striga din cand in cand "pleaca, monstrule de aici"!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Raluca de Ana
Andreea de Nicole
Philip de Andreea

si cu intarziere... DARIA!!

noi plecam cateva zile la mare, asa ca nu ma dati disparuta.

pupam gasca de copii & mamici

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, si Caro e restanta la ... baieti !!
Ioana, tarite gasesti la magazinasele alea gen plafar !
Mitz, ce-mi placu exprimarea cu "mai animalule" !! Da' vezi ca e patentata deja, a spus-o unu simpatic si batrinel inainte !! Cit despre burtica lui Tudor, apoi parca la ulcer se intimpla treaba cu durerea, da sa nu spun prostii ! Oricum, sint sigura ca nu e nik grav, poate e doar asaaa, de forma, sa nu manince ! Spune de fiece data cind maninca sau doar la anumite feluri ??
Bey, va invidiez pentru rapiditatea instalarii de AC, la noi daca il cumperi acu, cel putin o luna dureaza pina vin tipii sa il instaleze ! Si am dat si peste tzepe, in sensul ca tovii scriu ca instalarea e imediata doar ca sa atraga clientii, cind colo, lista e lungaaaaa si asteptatea asijderea !! Norok ca s-a racorit afara ... macar momentan !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

ca tot mai eram pe aici
Alice, eu am facut comanda joi si sambata veneau sa instaleze, dar i-am amanat pe marti. si au venit, cu peripetiile de rigoare ca n-am avut curent etc. dc vrei nr de tel si firma pe PM ca sa nu fie de reclama. sunt mai scumpi putin.,...da-si merita banii, pe bune.

si tot pt tine...mie luca mi-a aruncat papuci, pantofi pe geam..asa ca m-am invatat minte. jucariile lui sunt la ordinea zilei la capitolul aruncari:)

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Pat zice ca il doare burtica inainte de a face kk. chiar mentioneaza ca e kk in burtica si ca trebuie sa iasa. adevarul e ca are niste poante pe buda de te lasa masca.
Mitzu nu cumva asta cu durutul burticii e de fandoseala asa? cool faza cu mai animalule..... da, da, ai dreptate, Cristal si Kro au lipsa de baieti.
Ioana si Pat o are pe asta cu monstrul....de la minimax e deci? ma miram eu. mai nou invitam monstru la ceai sau la biscuiti ca poate i-o fi foame saracu'...de rasu lumii suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Maria, vreau, da-mi adresa pe PM ! Multumesc frumos !
Hahaaa, apoi Jane si dragonul sint in top five si la noi, cind il intreb pe Andrei cine este, el e Gunther invariabil !!!! Asta pentru ca mai nou ma intreaba de enshpe ori "tu cine esti?" ... sau "asta ce este?" ... nu mai spun ca am ajuns si noi la "de ce"-uri ... mama, si are o rabdareeeee sa intrebe, de ma capiaza !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput