LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicole e mai bine acum. a avut din nou necazuri dar....viata merge inainte, stiti voi.
Alice io in locul tau nu mai coboram deloc dupa jucarii. da noi oricum suntem in razbel in ceea ce priveste acest subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Of, Roxi, imi pare rau sa aflu despre Rain ! M-am gindit eu ca tre sa fie ceva serios de nu a mai dat un semn de viata ! Oricum, este bine ca e OK acum ! Transmite-i multe ginduri bune si de sanatate de la noi toate ! flo]
Cit despre jucarii ... appoi nici eu nu coboram, dar a aruncat o papusica pe care mi-o adusese Florin din Austria, la care tineam tare mult ! Si pe care evident ca nu am mai gasit-o !! Mama, ce m-am ofticat si ce pedeapsa era sa ii trag copilului meu, dar cind i-am vazut fetzica si aerul acela "da ce rau am facut?" m-a luat risul !! Plus ca taica-su l-a luat la cearta si gizmoul a venit repede sa se refugieze la mine, ca nah ... asa face mai mereu de am discutii (pe buna dreptate din partea lui) cu al meu sotz !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pupacim ploicica la greu si zi-i ca ne e dor de ea.
Pako politioata
azi e ziua lu' mama si i-a urat Catrina "La futzi ani, mamaiiii"

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

azi e ziua lu' mama si i-a urat Catrina "La futzi ani, mamaiiii"

Apoi ne alaturam urarii Mielutzei, cu sanatate multa pentru mama mneavoastra, stimata doamna !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catrina a luat premiul la perle pe ziua de azi. Papa, sa-ti traiasca mama !
Pako - ahaaa, deci iesjti politzista`n casa, stie Andreea ce stie. Ce-ti mai fac nazdravanii ?
Alice - Gizmo si-a dat de facut. Si si tie sa nu te plictisesti. Si cum adik au disparut pana ai ajuns jos ? Pe bune ???
Rox - transmite-i pupaceli lui Rain si k o asteptam pe acilea ...
Carmen, Ioana, voi pe unde umblati ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Andreea, Philip si Raluca!
Daria! Sa ai parte numai de bucurii si toate dorintele sa se indeplineasca!

Eu nu prea m-am simtit grozav zilele acestea de la caldura, aveam picioarele groaznic de umflate, dr. de familie a spus ca nu are ce sa imi faca pentru ca am si tensiunea mica (10 cu 6), plus o gramada de nervi si stres la servici, ma gandesc foarte serios sa nu ma mai intorc . Apropo, Roberta, cum este programul de lucru la tine? Acesta era avantajul enorm aici, la mine, la 4 plecam acasa (bun, erau si zile in care statam pana la 8, dar nu era o regula).

Daria, felicitari pentru biberon! Eu i-am aratat ultima tetina si i-am spus ca atunci cand o rupe si pe asta, pa biberon. Drept urmare in fiecare seara ma intreaba daca mai am tetina! Si tot e bine ca Guilia bea lapte, mie mi-e ca atunci cand voi renunta la biberon nu va mai bea lapte deloc.
Mitzura, oricum 2 din 3 este super ok! Pe de alta parte, cred ca daca Tudor renunta la biberon va manca mai bine.
Roxana, vazut pozele cu Pat cel frumos! Si pupici lui Nicole din partea noastra.
Alice, si Andrei nu a comentat nici cum ca a ramas fara jucarii?
Felicia, si ai tai scumpisori cum rezista la caldura?

Si la noi s-a racorit, este chiar respirabil (sau era cand am venit dimineata la servici). Bebe da din picioare la greu, nu-i place deloc sa stau pe scaun. Si bine inteles avem probleme cu ales numele. Vrem unul singur si sa fie si de sfant. Parca vad ca iar plec la maternitate si nu am nume pentru baietel

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - deci e bbboy ??? Felicitari !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

No, acu nu ma imaginati ca a aruncat juma de camera de jucarii pe geam !!! Doar vreo doo-trei, ca dupa am inchis plasa la loc ! Daria, pai geamul meu de la sufragerie da in spatele blocului, care bloc are jos vreun metru juma-doi de gradinita, da pe bune daca nu am scotocit tot locul si nu am gasit nimik !!! Ori s-au oprit jucariile in pomul mare care e acolo, ori au cazut dupa gradinita drept in strada, in drumul cuiva care trecea pacolo (ca sa nu spun drept in capul respectivului) !!
Andrea, sanatate multa si succes la gasitul numelui !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

i-am transmis lui Nicole toate alea bune. si ea va pupa la greu.
Andreea m deci e baiaaaaat???? iupiii sa va traiasca!!! daca vrei scoatem si noi idei de nume
ete ce se pusera fetele pe facut copii "combinati" brava voua! doar Papa e restanta la baieti
Catrina ca de obicei in top cu perlele. Patrick aseara se postase in fata laptopului si urla "Catiiiiiiiiinaaaaa!!! Catiiiiiiiinaaa! ai a pajaaaa!!!!". m-am tavalit pe jos de ras.
Andries pe unde esti maica???? la busteni la racoare? sper ca sunteti ok!!
eram sigura ca mai vreau sa zic ceva dar normal ca nu mai stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andrea,cat a fost perioada de cod portocaliu nu am iesit din casa decat seara dupa ora 20...astia mici chiar au fost ok,doar putine bubilici pe ici pe colo de la caldura.Pup burtica

Papadie, super urarea!Numai bine si de la noi!

Daria, suntem pe aici...e ora de nani...bb liviu a adormit deja dar andreea tot se fatzaie prin casa...acum imi cere spaghete...

Mergi la inceput