LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Rox - sa-ti traiasca nepoata

Dario aia era o gluma... . pe vremurile de gravideala Ana si io ziceam ca suntem surori...aveam acelasi DPN si ziceam ca nastem in aceeasi zi. da nu se facu asa si Raluca a iesit cu 3 zile inaintea lui Pat. as vrea io as am vreo nepoata....da' inca nu s-a intamplat minunea, eu tot mai sper
io zic ca da, poti sterge userii respectivi. pana acum nu am primit plangeri. sau mai lasa pana lunea viitoare, sa fie o saptamana implinita
Robi asa scurt? cum mai merg trebile la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

RALUCA, PHILIP, ANDREEA
Sa fiti sanatosi si mintosi!!!

_
si un pik mai tarziu dar...
La multi ani Daria si un buchet mare de flori

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani puiutilor de azi, Raluca, Philip si Andreea!! Sa cresteti mari si sanatosi. Pentru fetite: spuneti-le mamicilor voastre sa mai intre pe aici si sa ne mai spuna si noua ce si cum, ok?

Prietenii nostri cei mai buni, cu care iesim in fiecare we sunt la mare ......Vreau si eeeeeeuuuuuuuuuuu!!

Daria, felicitari pentru biberon. Cum a fost in prima seara in care nu i l-ai mai dat? Ce i-ai spus?

Noi de biberon nu reusim sa scapam, in schimb am rezolvat-o cu caruciorul, care aoricum era un moft, numai cand mergea cu bunica-sa vroia in carucior. Oricum si ea il incuraja, ca ii era si ei mai usor asa. dar gata, l-am dat si nici nu il mai aduc inapoi.
Si de asemenea am scapat de pampers noaptea. Deci doua din cele trei lucruri pe care mi le-am propus sa le inlatur dupa 3 ani. sa vad cum ii dau de cap si biberonului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, cu mii de scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI , sa fii sanatoasa, fericita si mai ales iubita si linistita!!!
Eu nu am gasit pozele voastre :(

ROXI, la serviciu e OK in principiu, atmosfera de aici, de la biroul din Romania e foarte buna, am colegi si sef de nota 10, dar relatia cu Londra m-a dezamagit un pic, ni se da foarte, foarte mult de lucru, toate sunt urgente si am cerut o prioritizare a task-urilor. Pentru a ne cere oricand situatiile gata, refuza sa raspunda la astfel de solicitari si asta nu mi se pare OK deloc... Dar merg inainte pana apare altceva mai bun.
V-am vazut pozele, chiar am admirat impreuna cu colegele de birou ochisorii cei frumosi ai lui Pat.

Olivia, pozele voastre le savurez in urmatoarea pauza...

Va pupic, mai revin cand pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si de la mine pentru sarbatoritii zilei de azi - Raluca, Phillip si Andreea - LA MULTI ANI sanatosi si frumosi !! Petrecere frumoasa tuturor !!
Paici s-a mai racorit, e ceva mai bine si se poate respira in voie, slava domnului, desi la meteo tot aud ca simbata revine canicula ! Aseara in parc era bine si copiii s-au putut juca la nisip ! In rest, de la noi nik nou de semnalat ! Tre sa ma apuc sa re-fac bagajele de mare si ma ia cu frisoane ca mut iar juma de casa pe litoral, hahaha !!
O zi minunata tuturor !Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - am ajuns la munte si i-am servit laptele cu paharul k i-am zis ca nu avem bibe. Si gata. E exact ca anii trecuti cand am uitat suzeta, apoi am uitat patutul ei de bebelus. Am schimbat decorul si obiceiul
Si Mitzu, la anu`, cine va fi cea mai fericita si sexoasa mamica de pe litoral cu cei mai frumosi pui ? Tuuu
Felicitari pt cele 2 progrese majore !!!
Ieri ma batea gandul sa-i dau bibele cu lapte, k sa bea cantitatea obisnuita, dar mi-a interzis dadaca

Roberta - aici poze cu locurile mele natale si vacanta Giuliei

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi....Raluca, Andreea, Philip...sa cresteti mai si voinici!!

Aliceeee...vreau si eu frisoane d'ale tale....ca io nu mai rezist in cuptorul asta de apartament
Daria, am vazut si eu frumusetea de loc unde ai copilarit...super!

aseara andreea vine cu colacul ei de la baie si mi-l pune pe cap, apoi incepe sa strige prin casa "mami e un politai, mami e un politai" ...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by pako
[aseara andreea vine cu colacul ei de la baie si mi-l pune pe cap, apoi incepe sa strige prin casa "mami e un politai, mami e un politai" ...hihihi

vb cu Nicole acum, va pupa la greu!!!

Mergi la inceput

Hahaaaa, Felicia, super faina faza !!
Al meu copil a profitat ieri ca deschisesem geamul larg si il lasasem fara plasa si s-a apucat si a aruncat jucariile lui derect afara, cu foarte mult calm si ignorind total indicatiile mele de a sta cuminte ! Culmea a fost ca m-am dus jos imediat si nu am mai recuperat NIK !!
Cit despre frisoane, heheee, da cine a zis ca in casa s-a racorit ?? Abia azi-miine cred ca o sa se simta o diferenta, eu las geamurile deschise si usile intre camere, se face curent si se racoreste asa, dar aseara batea vintul si nu am putut face treaba cu pricina, ca era un maaaaaare vij de-ti lua urechile !
Azi dimi m-am racorit pe drumul spre birou, ca tot far de masina sint !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Daria, felicitari multiple pentru reusita cu bibele !! Giulik e domnisoara mare de acum, ca tot ziceai ca are si un prieten cu care se converseaza la celular !!
Roxiiii, ce mai face Nicole ?? De cite ori am trecut pe la ea pe la cabinet, nu era acolo, iar in ultimele dati chiar era inchis. Sint in concediu sau zilele mele de vizita au fost gresite ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput