LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria pozele is mai in urma cu o pagina . le vazui pe ale voastre. nici o reactie la vacanta voastra in 2??
Mitzu pozele is facute in primele 10 minute cand inca mai tine abureala cu sucul . dupa aia aleluiah.
Alice faina faza cu furculitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare,am adormit buboshenia,azi noapte a dormit mai bine,spe sa doarma si acum la pranz ca parca-i mai racoarefetele mulumesc pentru raspunsuri,am incercat cu bicarbonat dar parca se inroseste mai tare asa ca o spal cu musetel si dupa ce usuc bine o dau cu pudra,dar are o burta si un spate plin de bubitze
Vazut poze cu Pat frumusel si cumintelsi pozele Olivie,am remarcat bicicleta,un Uka cumintzel in masina si niste fete fumoase raumeiii toate erau romance?Concediu placut si ateptam cu nerabdare noi poze
Daria sa va fie de bine vacantza,minunate locuri,pupam Giulika cumintica,da' io zic ca mai aveti inca timp sa da-ti o fuga si la mare
Alice,pai asta-i avantajul de a manca in deplasare,,nu-ti poate lua ospatarul tacamurile
Iaca mai am si io un rand de poze,de la cabanutza
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/cabana%20iulie%202007/?start=all
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, hahaha, da, cam asa este cu avantajul mentionat, doar ca tacimurile de la restaurant erau gigantice pentru Andrei, asa ca m-am felicitat pentru ca i le-am luat pale lui de acasa ! Acum ca sa ma scot, promit ca iau doua rinduri de lingurite si cutite cind plecam inapoi la mare, macar sa stiu ca nu ramin fara !
Am uitat satz spun ca noi folosim cu succes garantat apa fiarta cu tarite si musetel pentru bubitzele de la caldura, ca si gizmoul a facut (se putea sa ne scape noua asa ceva ?). Si eventual pudra de talc dupa ... dar baia o faci DOAR in apa asta, fara sapun. Eu il spal pe Andrei intii cu sapun, il clatesc si apoi il pun sa stea in baita lui in care am pus apa asta fiarta de tarite si musetel, si sta vreo cinci zece minute, il tot "inmoi" cu ea, ii dau jucariile lui de baie sa nu se plictiseasca si apoi il scot si il sterg usor. Pe mine m-a salvat mereu "shmacul" asta (asa ii spun eu), inca de cind Andrei era mic ! Poti sa incerci ...
Am admirat si poze ... cu iepurashul mincator de pizza si cu fetele la cabanutza ... pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Daria imi poti da mai multe detalii despre bicicleta pe care i-ai luat-o Giuliei te rog? este de la first bike? ceva detalii la care sa ma uit? Pat e cam lung si mi-ar trebui una de 3-7 ani daca exista asa ceva.....pls help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - bitza este Hauser, eu am cautat ca Giulik sa ajunga de pe scaun la pedale, deci se catzara pe ea, dak ma intelegi, nu ajunge cu picioarele jos, decat pe pedale. Io zic ca si-a meritat banii (3milioane) este foarte bine-facuta, si io m-am dat pe ea, asa k iti dai seama. Nu e de la FirstBike pt ca nu aveau in acea perioada (fierma se super ok, le-am adus noi importurile din Italia), insa bitza asta am luat-o de la un magazin din Oradea "2 roti". Sa-mi zici daca vrei sa masor ceva anume.
Si zi-mi, sterg fetele alea din lista ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, scuze, scuze, mai, eu nu am timp sa ma uit pe lista aia dar jur ca ieri m-am gandit toata ziua a cui o zi o fi, asa ca, zic acu: la multi ani fericiti si linistiti, superbe pozele si zona in care ati fost
l-am vazut si pe pat, ce baietel adevarat.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

buna dimineata!
azi avem lista lunga de sarbatoriti dragi: Raluca fata lu' sor-mea, Philip de Andreea, Andreea de Nicole! sa traiti dragilor o mie de ani fericiti si plini de bucurii!!!
multumim de vizionari. Pat are un stil iremediabil de santajist, v-am zis ca face ravagii printre gagici. mai ales cele mai in varsta asa
Daria multumesc de detalii. cam ce inaltime are bicla? eu ma tot uit la una de la firstbike care e de 3-6 ani. mai e una de 3-4 ani dar prea ramane mica imediat. mai ales ca precis da cu genunchii in ghidon (cand o vrea sa pedaleze hihihi).
ieri am vb si cu familia Ina (), ajunsera cu bine in constanta, sper ca si in Jupiter. o sa ne vedem in week end.
pup tuturor, azi am ceva de rezolvat de dimineata si revin.
o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI PHILIP! LA MULTI ANI RALUCA! LA MULTI ANI ANDREEA!Sa fiti sanatatosi si sa cresteti mari!!

Mergi la inceput

RALUCA PHILIP ANDREEA

Multumim de vizionari.
Rox - moama da` frumos e Pat
AndreeaP - muuulti la voi !
Amironeanu, Andries - ce fac burticile ? Cum sunteti ?
DanaSpeel - cum e Ric ???

Liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - ce faceti ???

Io`st obosita, am fost aseara cu Giulia la club, s-a distrat de n-a mai vrut sa plece Copilu` asta nu oboseste never.
Si am uitat vestea cea mare: NU mai avem bibe de laptic ... bine-nteles ca am achizitionat fel de fel de cani si pahare ... lapte se bea in cantitati foarte reduse ... poate isi va reveni ... oricum o mai apuca seara bebelusala ...

Mergi la inceput

Rox - sa-ti traiasca nepoata
Diseara ajung home si masor bicicletul, de la sha la pedala, ok ?
So, sterg lista ?

Papadieee - cum sunteti ?

Mergi la inceput