LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
..eu ma duc la culcare
...dar mi-am amintit!!!!..pe 29 este ziua iepurelui suedez..si nu vreau sa ratez....deci... La multi ani fericiti,draga Patrick! Petrecere frumoasa...si abia asteptam sa te serbam impreuna!
Noi cei trei!
carmenp spune:
`neata! iaca m-am invrednicit si-am terminat capitolu` asta de cetit, am vazut si pozele cu turcaletu`, luca, uka si pat, gorodica si printesele lu` kro, domnu` pufulescu (unde ierea acolo, brei, asa gatit?)
simona si ilinca e cu niu si nu vreau,
cu intirziere, la multi ani fericiti sot de roberta!
mitzule, ie alintata si plina de crize, ultima fu la intoarcere pe otopeni ocazie cu care mi-am pierdut telefonu` (telefonu ca telefonu da` crap de ciuda ca am pierdut toate numerele) in italia cind se criza o bagam in baie si-o lasam acolo pina se calma si ea si restu` casei;)) la mamica i se trec mai usor cu vederea crizele da` din toamna fac instructie cu ea, am zis:D
ca vorbiti de ac ne bate gindu` se ne luam de ala mobil, zilele astea merg sa vad ce e pe piata
roxana, de acord cu listuta ta, multe s-au inregistrat ca la evidenta populatiei.
philip, inc`un pic...
olivia, munte?? bravas! de care parc vorbesti? sa nu uit, am remarcat fusta si subscriu la ce-au zis fetili, iti sta bine`n culoarea aia
multamim de vizionari, ma bucur ca v-au placut
felicia, babuinii nu erau adevarati asa cum erau indienii oliviei (suuuper poze)
madam spil, refacere rapida, si io zic ca-i e frica da` stai calma, acus acus ai sa alergi dupa el
breii, am observat ca lia n-a prestat in capitolu` asta. lioooo, cum steti?
mai am de vizionat ultimu` linc pus de olivia da` asta deseara, am fugeat la trebi da` mai trag cu geana pe aici
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by kim222
..eu ma duc la culcare...dar mi-am amintit!!!!..pe 29 este ziua iepurelui suedez..si nu vreau sa ratez....deci... La multi ani fericiti,draga Patrick! Petrecere frumoasa...si abia asteptam sa te serbam impreuna!
Noi cei trei!
iepurele suedez pupa grupul celor 3. citez "unde e Luca???"
Carmencito pff imi pare rau de tilifonu' tau. se cerea altu zic eu
szivarvany spune:
Buna dimineata fete dragi. Sar`na pt cele care si-au amintit de mine 
Stem suuuper ok, io cu fi`mea
aici am fost noi, pana la urma, iar Giulik a fost declarata cel mai cuminte cupil 
![]()
Merg sa citesc in urma ...
Rox - zi-mi daca vrei sa sterg dp listuta ! Imi place munk asta cu lista ![]()
Sunt prin zona, cu munca ...
Diseara mai pun pozici...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Neatza ! Azi fara de cod rosu, da caldura mare tot este, asa ca nu poci sa respir inca usurata ! ![]()
LA MULTI ANI Dariaaaaaaa, 
, sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa si bogata !!
Am vazut pozele, ma bucur tare ca v-ati simtit minunat in tabara ! Te asteptam cu impresii, ca de obicei !
Si LA MULTI ANI Alex de Adina,
!! Sa fii sanatos si cuminte si sa iti bucuri parintii !
Goangooo, ne lasasi far de beuturica la rece si de data asta, te-am ajteptat ieri, da merge si azi, daca te induri !! ![]()
In rest, treburile merg binisor, cu exceptia caldurii asteia infernale, ieri a fost nashpa rau, abia de puteai respira, nu am fost afara decit dupaamiaza tirziu, pe la 7.30. Se facuse cevaaaaaa mai bine in sensul ca aerul nu era asa de fierbinte si umezeala parca se mai dusese ... totusi, noaptea tot greu am dormit ! Se pare ca vin furtuni in schimb, ploi nema ! Vorba unuia de pe la radio, rau cu rau, dar ... alt rau in schimb e si mai si !![]()
Olivia, ma bucur ca s-a rezolvat momentan cu mersul la munte, sa aveti o vacanta placuta, ca de racoare sigur o sa aveti parte (treaba pentru care va invidiem !). 
Mitz, ma bucur ca Mara e mai bine, lasa ca revine ea si pofta de mincare, pe caldurile astea nici nu ma mira ca micuta nu are chef sa manince ! Pupici si lui Tudor, sa treaca gitul !! 
Dana-speel,
si Ricului !! Si eu zic sa il incurajezi incetisor sa mearga, o sa vada ca nu e asa de rau si o sa ii treaca frica de paseala !
O zi minunata tuturor ! 
Sint pe aici ... am de terminat un mare registru pentru fisc, astia au luat-o razna big taim, nu mai stiu ce inginerii sa nascoceasca si ce sa iti ceara, sa vaza firmele contribuabile ca ei lucreaza, nu altceva !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mitzu, Papadicea, DanaSpeel - multa sanatate puilor.
Andreeap - cum e Pupi?
Alice - spor la munci!
BlueAngel - muuuuuulti pupici la voi!
Kim - vacanta placuta!
Vazut poze cu Tzucureii, Gorodica, Alessia, cei doi Luca 
Despre vacanta noastra: am ajuns in tabara la Suncuius k vara`mea nu a putut veni cu noi la mare. Iar matusha`mea si unchiu`meu fiind administratorii, ne-am nimerit la fix. I-am aratat Giuliei locurile in care am copilarit eu. La plecare au bocit si Giulia si Darius (finul), dupa ce 5 zile s-au certat si batut si ciondanit non-stop
. Giuliei i-a picat cu tronc cel mai neastamparat copil din zona pe o arie de 500 km, in fiecare seara se face ca vb cu el la celular. Nu intrati la idei, e prea mare pt ea, are 10 ani ![]()
Acasa totul e la fel, dar suntem sanatosi cu totii si asta conteaza cel mai mult.
Daria &
mitzura spune:
Daria, la multi ani
si bine ati venit!! Ne-a fost dor de voi! Sunteti de baza pe aici ![]()
Roxi, sa nu mai zici ca Pat e nazdravan, ca uite cum statea el cuminte la restaurant. Al meu n-ar fi stat nici macar pana ii faceam o poza.
Dana, pupici lui Ric, sa isi revina cat mai repede!!
Mai am de vazut pozele lui Carmen, ale Ioanei si ale Oliviei. De abia astept sa le vad cand termin cu treaba (ca azi am zi de curatenie).
Sunt pe aici....
szivarvany spune:
Mitzu - 
Ce fac Tudor si Mara ?
Rox - unde ai pus poze ???
Zi-mi de lista.
Liaaaaaaaaaaaaaa - ce fac Danut si Andreea ?
Io mor de somn, ca ieri dupa`masa ne-am dus la strand, apa aia calda ne-a exterminat pe amandoua, Giulia avea vesta gonflabilea si tot zbiera ca inoata singura
K la balamuc. Sunt obosita, da-mi revin supa ce bem o Sangria aici la birou cu colegii in cinstea mea 
![]()
Daria &
alice2004 spune:
Mitzule, spor la trebi ! 
Si ca intrebai de Andrei si mincatul la restaurant ... apai mergeam la masa, ne asezam frumos pe scaun, scoteam jucariile din dotare si ne jucam pin ce venea ospatarul sa ne ia comanda si pina ce o aducea. Dupa care ii puneam castronelul de supa, farfuriuta de felul doi si tacimurile lui aduse de acasa, supa o minca de la mine, felul doi si singur, dar se cam plictisea si atunci tot eu manevram treaba, iar desertul mergea pe mina lui ! De obicei nu facea figuri, fireste ca nu minca toata portia, dar daca se intimpla sa spuna ca nu mai vrea, incercam si mai insistam o data de doo ori. Mai inghitea oleaca si de regula nu insistam, ca nu vedeam nici un rost in a chinui copilul. Eu una ma declar satisfacuta cu cit minca Andrei la masa si recunosc ca nu a fost nici o data cind sa refuze complet mincarea !
Si ca sa iti redau o faza de ris, intr-una din zile ospatarul din exces de zel mi-a luat si tacimurile copilului si sa vezi ce mai cauta el apoi in maldarul de la bucatarie furculita gizmoului, hahaha !! Norok ca a gasit-o repede, ca era mica si avea un donald duck pe ea ! Dar de atunci ma intreba daca mi-am luat tacimurile deoparte !! ![]()
![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
dario, in mistoace locuri ai copilarit, imi place ultima poza
roxana, da-l drequ de tilifon ca daca nu-l pierdeam aranjam cu ilinca sa-i dea apa din wc, dupa numere ma oftic
am o lene pe mine de zile mari, naspa sa trebuiasca sa lucrezi in forta dupa ce vii din concediu
mitzule, pentru pozele mele si ale oliviei rezerva`ti un uichend;))