LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa Olila. nu mai retinusem ca tocmai ieri ai avut jury duty . si gata ati scapat de data asta?
sau va cheama later? unde la munte? cate zile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pat este un frumos! Am remarcat si tricoul! Tu esti roscata???

Mergi la inceput

mda, is cam roscata lately. da ma plictisisem de blonziu. hihihi ma miram eu sa nu remarci

Mergi la inceput

Eu inca asteptam pozele cu tine blonda:)))))..cum sa nu remarc..si decolteul l-am remarcat

Nu ne mai cheama mai tirziu..am scapat! Plecam la Lake Tahoe,o statiune care se intinde pe doua state : California si Nevada. Noi mergem in Nevada pt ca sint cazinouri. Este statiune de munte dar se pot face de la sporturi pe apa..la plaja...biking...tot...Stam 2 zile apoi plecam alte 3 la Mammoth Lake, celebra statiune de skiat. Aici am inchiriat o vila pt ca vom fi gasca mai mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

salutare.Eu am intrat numai sa urez din suflet LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimele zile.Iertare ca nu am timp sa intru mai des,dar.....sunt consemnata in totalitate.poze n-am vazut de loc,poate am putin timp asta seara,am vazut ca multe aveti poze noi si nu vreau sa le ratez.Celor care au venit din vacante,bun venit,celor cale pleaca drum bun si distractie placuta.noi....mai incolo vacanta,,in alta tara nu m-a trambalez anul asta,iar la noi la nord.....as 18 grade si un vint de mori plus ca ploua incontinuu.Jale,un rahat de vara numai a plouat si un frig de groaza nu alta.
Ricu arata ca inainte,muschiuletii sunt cam amortiti,deh atita timp n-a mers si mi se pare ca-s subtirele piciorusele.facem fizioterapie si in rest in fotoliu cea mai mare parte a timpului.Cu ghipsul mai facea doi trei pasi,se mai tinea de ceva,fara nimic cred ca n-are curaj sau al doare,ca nu-mi spune daca-l doare.E posomorat si posac,sta la tv cit cuprinde.in asta seara am incercat sa m-a joc in pat cu el sa-l pun sa mearga de-a busilea.A preferat sa se tarasca pe burtica.E greu,cred ca greul abia acum incepe,dar trecem noi si de asta.Am sa-i fac niste poze sa-l vedeti in fotoliu,cu ghipsuri nu i-am facut poze,am oroare de facut poze copilului bolnav.Va pup

Mergi la inceput

Dana azi ati scos ghipsul, nu? Nu are cum sa-l doara..cred ca-i este doar frica..vorbeste cu el...incurajaza-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, leoaico!! tot ce-ti doresti de la viata sa ti se`ndeplineasca!
la multi ani, alex! goangoo, sa-tz traiasca ficioru`, sa va aduca multe bucurii. bai za uei, pe unde-ti lucesc okii, de ziua ta am beut singure p-aci, macar in seara asta poate dai o bere, eii, astept:D
bey, n-am cetit, n-am vazut poze da` am o scuza, la servici canci timp si acasa n-am avut corent de aseara si pina mai `nainte ( deh, m-am vrut gospodina si cind sa bag in priza aspiratoru` s-a`mpuscat nush ce cablu parc`a stiut ca n-am chef de trebi;)))
merg sa vaz ce-ati scris in urma

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

anca, daa, stie tot curcubeu`;)) in sensu` ca nici vorba da` pin` s-o marita are timp;)) felicitari pentru actiunea diana
cristal, gaba poza cu botosica sau poate ai pus si n-am ajuns io la linc... mai sap
nah ca nu mere webshots, lool, ie semn ca tre sa am culc;))
alice, alta plecare? tu si cuscra, da` macar tu ai o scuza cu codu` rosu, aporpos, sper ca steti bine cu toatele din capitala
andrea, condoleante, imi pare rau

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

..si ultimele poze din "cacanta"..sint iar multe...ca deh..noi le trimitem si alor nostrii...si ei vor multe

http://good-times.webshots.com/photo/2608291220100032467DpcUFt?vhost=good-times

Mergi la inceput

buna dimineata!
Olivia hihi iar am de treaba de dimineata, sa ma uit la pose . distractie placuta in vacanta si sa ne auzim cu bine luni!
Carmencito grija mare cu penele de curent.
Dana pupici, nici eu nu cred ca il doare, doar ca si-a pierdut antrenamentul si ii e teama. o sa treaca si asta. pupici de la noi.
vreau sa va zic ca aseara a vorbit Pat cu Catrina a lu' Papa pe YM voice...se pupara de numa'. data viitoare ii inregistrez. asta pana se strica microfonu
nu va mai zic nimic de caldura ca stiti deja placa, din pacate aici e dublata de umiditatea criminala.....doar pe plaja e bine. ceeace le doresc tuturor.

Mergi la inceput