LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 21
speel spune:
So,La multi ani copilasilor sarbatoriti,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi.Cu intarziere la multi ani Daria,un imens buchet de flori virtuale de la mine si mult mult noroc.
Am vazut de-a poze,care mai de care mai frumoase.locurile de vacanta sunt superbe,copii se vede ca s-au distrat pe cinste.Asta e cel mai important,ei sa fie bine.
Noi suntem bine,tot in fotoliu,nici prin gind nu-mi trece sa-l fortez.nu vrea,nu vrea,cinci saptamini de stat la pat sunt enorm de multe ptr. un pui asa mic,tu ca om mare te dilesti sa fii atita imobilizat,dar un copil plin de energie cum era Ricu.Maninca bine,multtttttttttt mai bine decit inainte de operatia de amigdale si polipi,a recuperat chiar si pus pe el.Are 16 kg,deh si repausul total a ajutat.Vrea love toata ziua,vorbeste romaneste cu Serban,stricat dar macar stie sa raspunda cind al intrebi ceva in ro,ca la o secunda sa intoarca capul la papa si sa-i explice pe olandeza ce-a vorbit in romaneste cu frate-sau.engleza e ok,am inceput cu germana,notiuni simple,prima expresie invatata a fost:Ich liebe dich!!!!!!!!!De departe insa olandeza e de baza,cu el am invatat si eu acum si serban sa conversam in olandeza,deh,ricu ne explica detaliat ce e aia si de ce e asa.Pe 7 ar trebui sa fie prima zi de gradi aici in germania,insa nu v-a putea merge deocamdata.o sa mergem cu tort si dulciuri in prima zi ca e ziua lui iar apoi cind v-a fi recuperat complet o luam intensiv si cu germana.macar la asta m-a descurc si al pot ajuta la inceput.
Mama mea v-a veni luni si abia o astept.Ca mie din ce in ce mai greu cu copiii.unul neadaptat pe aici,celalalt la pat,taica-sau i-a cazut un dulap pe picioare si e si el la pat cu un picior negru complet.Si eu nu mai stiu unde sa m-a mai impart.tre sa fac masa si sa duc fiecaruia la pat,nu-mi ajungea unul,,acum am doi la pat.....of.Am fost simbata in oras pentru o ora si am vrut sa-mi cumpar ceva,stupoare,curgea de pe mine.numa marimea 34 statea omeneste,ai de capul meu,34 ca fetele de 15 ani.
Eu m-am pus de vindut jucariile lui Ricu de bebe mic,ocupa loc sa le arunc nu accept ca-s toate in stare perfecta si de la 30 de euro in sus bucata.Asa ca le vind pe ebay,la juma de pret,am vindut o groaza deja mai am scoica si alte maruntisuri.
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!

la multi ani Lucasu de Laura si Sabrina de Alex!!! pupam mult piticii si asteptam mamicile la dat cu batzu la condica
. (io cred ca de fapt astea isi uitara parolele la id-uri
)
Dana sanatate multa baietilor, mai ce e cu ghinioanele astea pe voi?ia da si mie link-u' cu jucariile de pe e-bay ca am nevoie de cadouri ptr pici de 1 an
. nu glumesc.
Lia felicitari ptr aerul pus. si ptr faptul ca te mai faci frumoasa, macar din cand in cand
. si Pat e fericit cand ma vede machiata....ii place cu roz ![]()
fetelor ce sa zic Nicole nu prea cred sa poata, dar macar a promis ca incearca![]()
eu de kg nu discut, fiecare copil e asa cum ii e firea. unii mananca si unii nu....am scris chiar ieri la subiectul de la parinti istoria mea de copil biafra...care acu' e bine mersi.
o zi frumoasa tuturor, ca doar e vineri!
carmenp spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi!
neata! am reusit sa mai citesc cite ceva din capitolu` trecut si sa vaz pozicili cu giulia, stefio, andrea si burtik, mara si tudor, pat, philip, toti niste frumosi! 
mitzule, daca mai e valabila intrebarea cu olita, eu pe ionu`l luam noaptea in brate si-l puneam sa faca pipi altfel o comitea`n pat. la ilinca am renuntat vad ca se tine pe ea de cind se culca seara si pina dimineata la vreo ora dupa ce se trezeste.
dna bibi vaz c-ati avut peripetii, bine ca se termina cu bine. 
gata, restu` in we, ca-i lung:))
Ioana_Filipescu spune:

Nici nu stiu daca va mai amintiti de noi. Am vrut doar sa impartasesc cu voi bucuria pe care o voi simti maine cand Alexandru va face 3 ani si sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti voi aici pe site. va citesc aproape mereu insa timp nu prea mai am sa si scriu.
Alexandru e mare, acum e in vacanta de la cresa si sta cu bunica acasa.
Uram si noi La multi ani tuturor copilutilor iubiti, sa fie sanatosi si sa creasca mari alaturi de mamicile si taticii lor!
va pupam!
kro spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Hehehe, si Caro e restanta la ... baieti !!
Nu, nu, nu, nu, nu .... Total gresit ! Io nu sunt restanta la baieti ... io'st repetenta la capitolu' asta
sarbatoritilor de ieri, de azi si celor din week-end ! Toate gandurile bune din partea noastra !Andreea petrecere frumoasa sambata ! Asteptam poze
Roxa, transmite-i salutari si din partea mea lui Nicol ...
Am vazut si poze ... ma repet, toti, da' absolut toti sunt niste scumpi
roxanaz spune:
Caro hahahahaah ce scumpa ai fost!!

a propos de restante si repetenti: ultimul meu sef din Buc, un olandez de toata isprava, avea doua fete marisoare din prima casatorie, aici s-a casatorit din nou cu o romanca si au facut inca o fata. deci 3 la numar. ei bine....in februarie li s-a nascut si un baiat!!! asa ca iata, cine persevereaza.....![]()
(asta era cu a propos si ptr Ionu a lu Papa
)
szivarvany spune:

LUCAS SABRINA FREDERICK ANNE-MARIE

O zi frumoasa tuturor !
DanaSpeel - muuulti muuulti pupici la voi si muuulta sanatate poliglotului 

Liaaaaaa - ce bine ca ai dat un semn, mi-am facut griji pt voi, sa stii. Multi multi pupici la voi toti 

Io aseara era sa cedez si sa redau bibele, dar am scos canile de ceai si asa am servit amandoo laptic cu nesquick
Cupilu` sufera ca nu mai e bebelush 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kro spune:
Sa va spun si eu una legata de subiectul baieti - fete ...
Am o prietena care avea trei fete, a ramas din nou insarcinata si verdictul de la ecografie pt. ultima sarcina a fost ... tot fata ! ... Ei erau cam dezamagiti, din patru copii nici unul sa nu fie baiat ! ... Ei bine, luna trecuta a nascut ... BAIAT !
Surpriza mare pentru toti si stupoare in spital, nici un doctor nu isi putea explica cum de s-a vazut gresit la ecografia 3D
... (asta tot ca incurajare pentru Ionu si Papa
)
Edit: ... Nu stiu daca v-am spus ... la mine, in ambele cazuri, doctorul a zis dupa ecografie: "pare baiat" 
alice2004 spune:
Eeee, vad io ca Doamna Papa e in vizor in dimineata asta ... poate face gemeni, ca sa regleze balanta ! ![]()
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, sa creasca mari si sanatosi si cuminti si frumosi ! 
Daria, mama, de beshtelit nu o sa o fac prea tare, da pe bune ca nu ai nici un motiv sa iti faci probleme ! Eu am avut o sanatate de fier, asa slaba cum am fost (si inca sint
) si desi recunosc ca mi-am facut o mie de ginduri rele cum ca nu pot sa ma ingras si sa arat si eu mai omeneste, pe partea cealalta cine minca orice si oricit si la orice ora ?? Asa ca sint plusuri si minusuri, dar sanatatea zic eu ca este cea mai importanta ! So, las-o pe Giulik asa cum este, repet ce ziceam ieri, e MINUNATA si este fetita ta pe care o iubesti ! Pupici pe costitze ! 
Lia,
!! Banuiam io ca lipsa timpului liber este cea care te tine departe de pisiu, io si cu un copil si nu am timp, daramite cu doi si far de ajutor ! Ma bucur ca ai gasit ceva momente si pentru tine, vezi ce frumos te-a rasplatit Danutz ?? Baiet simtitor, pe bune ! 
Ioana Filipescu, bine ai revenit !
Iote cum apar "disparutele", ca tot strigam catalogul zilele trecute ! Ne bucuram ca sinteti ok, vacanta placuta in continuare !
Dana-speel, sanatate multa baietilor tai !! 
Se vede ca Murphy s-a mutat pacolo pe la voi de aveti parte de intimplari din acestea neplacute !!
O zi minunata va doresc tuturor !
Sint pe aici ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Ioana bine ai revenit. te asteptam cat mai des cu noutati despre voi ![]()
Alice nu e Papa in vizor, Ionu' e ![]()
![]()