Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
babygirl spune:
Vreau sa mergem la Cj la 1 august cu avionul. Ce alte companii aeriene cunoasteti in afara de Tarom? Caut un pret mai bun.
A, gata, am gasit. www.zborieftin.ro
ChrisDun spune:
Monule, foarte bine iti sta tunsa ! Multa sanatate fetelor! La antibiograma ce ti-a iesit ca ar fi indicat Klacid ? Din cate stiu eu de-abia la 10 zile dupa administrarea antibioticului mai poti face un exdat care sa nu aiba rezultatul viciat ![]()
Gabitzam, superbe pozele ! (mai ales cuibul cu 5 berze
) Cum s-a comportat Andrei la vizitat Sibiul ? Orasul e o frumusete, dar nu ti s-a parut prea pustiu ?? La Cisnadioara n-ati urcat la biserica ? Cheia era la prima casa de langa scarile de urcare pe deal, si mi s-a parut o frumusete bisericuta ! E stilul romanic (de pe la 1200), dar s-a pastrat doar portalul de la intrare… insa chiar urcusul in sine e frumos, de peisajul de sus nu mai zic
Bea, frumoase pozele de la mare ! La Corbu trebuie sa fie tare fain… sa mergeti si la Vadu, daca aveti ocazia. Plaja e complet pustie si mi se pare un loc nemaipomenit… cu exceptia tantarilor
. Pifosului i-a priit ? Multa sanatate va doresc si drum bun acasa !
Adina, Imi plac tare mult pozele pe care le faceti voi: reusesc sa surprinda atmosfera locurilor pe unde treceti, si sunt energizante. De-abia astept sa mergem si noi la Bran, la intalneala de mamici de mai-iunie 2005. Vroiam sa te mai intreb ceva : unde sunt mesele de ping-pong ? La Vila Alisa sau in clubul de la Wolf… scuze ca n-am retinut daca ai scris.
Simona F, multa sanatate lui Dragoselu’. Il mai duci la gradi ?
Fran, Olga T, Tdi, nici nu stiu ce sa va zic…
Sa se termine repede cu crizele de plansete … A mea se trezeste noaptea, ma striga sa o iau “in pat la mami”, o iau si in 5’ adoarme. O duc la loc si asta e. Uneori o mai aud ca vorbeste in somn (foarte clar), dar nu se trezeste… si nici vorba sa planga.
Simiena, voi ati fost cu Eximtur, nu ? Si ati avut conditiile care erau trecute in oferta lor, pe site? Noi ne-am riscat anul asta sa mergem la Mamaia, asa ca sper din toata inima sa fie ce au scris ei pe site.
Tdi, pentru imunitate (mai ales contra gripelor si racelilor) noi i-am dat Carinei Imunogrip Junior – pe baza de plante. Stiu ca si Gabitzam ii dadea ceva lui Andrei…
Multumim, Olgutza M, pentru vestile despre Nelia. Se pare ca toti copilasii care vin din strainatate trec prin chestia asta cu virusul la burtica
Sper sa se refaca repede… Multa sanatate !
Ioanailinca, pe unde sunteti ? Cu burtile la soare, ai ?
Vroiam sa va intreb daca ati mai urmarit evolutia fetitei din Canada, despre care povestea Nelia – fata unei co-forumiste, care era in spital in coma, in urma unui accident de masina. Mi-am adus aminte ieri de ea, si nu stiu unde sa caut topicul respectiv…
Acum despre noi: plecarea la tara n-a fost lipsita de peripetii, care au inceput chiar vineri seara: la 22.00 eram in service cu masina, am avut o defectiune care nu ne-ar fi permis sa ajungem la Timi (s-a rupt fulia alternatorului
)... norocul nostru ca au avut piesa si au putut s-o schimbe pe loc. Si noroc si mai mare ca e service-ul la doi pasi, si au fost baietii de nota 10 ! (service Serus din Drumul Taberei). Sambata am plecat deja pe caldura, si cu tot aerul conditionat din masina, Emi s-a umpulut de bube pe jumatate de cap
. Monule, ma gandeam ca si tu ai problema asta...poti sa imi zici cu ce o ungi pe Ale contra bubelor de la caldura ?
Popasurile de rigoare pe Dealul Dedulesti (sa halim mititei
), apoi la Sibiu si Deva... In total 11 ore de drum. La tara totul ok. A doua zi (ieri) am tulit-o inapoi, dar pe alt drum: Caransebes - Hateg - Obarsia Lotrului - Voineasa. Extrem de pitoresc, mai scurt decat cel prin Sibiu, mult mai liber dar si mult mai prost. Stiam ca e prost, n-a fost o surpriza
La Obarsia Lotrului erau 25 de grade in miezul zilei
, dar era totul full, nici sa mancam n-am putut.
Emi aparent a trecut cu bine peste despartire. I-am zis ca plecam la serviciu si ne intoarcem peste doua saptamani
si n-a parut sa se supere. Normal ca nici n-a inteles ce inseamna doua saptamani... Ne-a surprins extrem de placut pentru ca face la olita
: chiar daca i-am zis ca in curte (la tara) poate sa isi dea chiloteii jos si sa faca oriunde, ea fuge in casa strigand "pipiiii la olitaaaa". E meritul socrelei, care a convins-o (nu stiu cum)...
Gata, ca m-am intins ca o placinta. Sa aveti o saptamana usoara !
gusta spune:
Neata.
Gabitza si a gasit Andrei bani de o bombonica.Frumoase poze.Cu voi ce mai vad eu Romania.
Bea si pe ale voatre le-am vazut.
Adina la fel si ale voastre.
Azi am avut timp de vizionari.Sa nu ma intrebati cum.
Chris vezi ca este un topic,despre fetita si la umanitare si la generale.
Monu multa sanatate.
Fran,Olga la noi nu e chiar asa de drastic cu trezitul noapte se apuca urla prin somn si chiar treaza da nu dureaza mai mult de 15 minute da in timpul asta nu va zic ce laganat si canta si discutati cu ea bag.
Tdi si cum a fost cu mancatul?
Loreen macar un salut scurt si gata.
Ma duc ca domnisoara se spala cu suc pe maine o fi auzind ca face bine nu ii mai crapa.
Marilena si Mara Augusta
babygirl spune:
ChrisDun, s-a deschis recent la Wolf un centru in care poti juca bowling, tenis de masa, biliard, darts. E nou, e curat, preturi ok, si NU SE FUMEAZA decat la bar! Ziceam ca patronii sunt aceiasi. E familie mare.
Mickyyy spune:
Buna si de la noi. N-am mai avut deloc timp de forum in ultimele saptamani, nu mai stiu ce-ati discutat pe-aici, stiu doar ca ultima data cand am intrat se organiza o iesire in grup la Bran in august. Nu stiu daca a mai ramas sau nu in picioare, insa voiam sa va mai propun o alta destinatie in cazul in care mai e de actualitate iesirea si n-ati facut inca rezervare.
Noi am fost week-endul trecut pe valea lotrului (la vreo 280km de Bucuresti), la o pensiune faina, Pensiunea Baciu, in Ciunget. Zona e incomparabila fata de Moeciu Bran, sau cel putin mie asa mi s-a parut, drumul pe valea oltului, privelistea de-acolo, a fost super.
Cazarea ok, mancarea foarte buna, si acceptabil ca pret zic eu. Cateva poze gasiti in albumul de pe drop shots (www.dropshots.com/mickyyy" target="_blank">aici). Eu am fost foarte incantata de iesirea de saptamana trecuta, chit ca noi am mers la plezneala (i-am gasit pe internet).
Pupici si-o saptamana excelenta tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
fran spune:
Andutzy-hai la condica, cand desfacem sampania?
Tdi-da, se pare ca au aceleasi manifestari, nu-s degeaba nascute in aceiasi zi...
Simona-multa sanatate, da' urat ati patit-o iar...
Lucas-acum ai vazut ca intrebai de gradi, am vorbit in parc cu o educatoare de la littleangels, nu e chiar langa noi dar nici foarte departe. Mi-a placut cum aveau grija de copii, erau 2 educatoare cu 3 kinderi-e si vacanta, de obicei sunt mai multi copii, dar se purtau tare frumos cu ei, pe cel mai mic l-au dat in balansoar mai mult decat o dau eu pe Iepu'
(ceilalti 2 se dadeau impreuna)-cand se opreau si-l intrebau daca "gata?", piciul zicea ca "nu" si ele faceau cu randul ...Mi-au zis ca au si cabinet de logopedie si primesc si copii din afara gradinitei. O alta varianta e Clara Kindergarten, si la ei vine un logoped. Am inteles ca in jur de 50 e sedinta de 50 de minute.
Am citit ca teroarea nocturna se poate asocia cu lipsa de Ca sau Mg, voi stiti ceva de chestia asta?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
dandusa spune:
Fetelor...,va rog din suflet ,incercati s-o ajutati pe micuta Sonia...www.sonia.as.ro/" target="_blank">AICI ESTE PAGINA EI...,faceti un mic efort...si trimiteti tuturor cunoscutilor,pe e-mail,fax,pagina ei...,ajutati-o fiecare cum puteti,va rog mult...
Sonia este o "capsunica de 2007",daca doriti sa aflati mai multe intrati aici ...
Are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume(Boston)...,care i-ar aduce o inimioara sanatoasa...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
babygirl spune:
sms de la andutzy!!!
"LA 13;40 A VENIT PE LUME PRINTUL NOSTRU MIC, HORIA ANDREI, LA SPITALUL MEDLIFE.SUNTEM BINE, DOAMNE AJUTA!"
Felicitari, Andra! Bine ai venit pe lume, Horia! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si dragoste!

Mickyyy spune:
Felicitari andutzy
, sa va traiasca micul print
.
Reafacere cat mai usoara, si un bebelus cuminte si mancacios!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
ChrisDun spune:
Mickyyy, ideea ta e tare buna, dar vine cam tarziu ;) Deja s-a stabilit intalnirea mamicilor de mai-iunie 2005 pentru 10-12 august 2007, vila Alisa din Bran-Predelut.
Zona unde ati fost voi e superba. Pozele sunt facute pe Cheile Latoritei, cumva? Ati incercat sa vizitati hidrocentrala de la Ciunget ? E spectaculoasa !! Partea proasta e ca daca anul trecut se putea intra fara aprobari, de anul asta s-au cam smecherit :( Ati mers in sus spre Petrimanu? Acolo e lac de acumulare si pastravarie ... Oricum, sunt destinatii de bifat, indiferent daca se merge in grup sau singurei...
Azi am timp... se vede, nu ?