Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
BRAVO, ANDRA! FELICITARI!!! 

Chris, nu mi s-a parut deloc pustiu Sibiul, era chiar destul de multa agitatie, cutoata caldura nemaisimtita pina acum, de 37-38 de grade.Chiar si la Balea Lac erau 21-22 de grade!
La Cisnadioara n-am oprit la biserica, am vazut doar ca e ceva sus pe deal. Mi s-au parut superbe dealurile din imprejurimi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
[b]FELICITARI ANDUTZY !! Refacere rapida, multa multa sanatate si bb sa fie sanatos si mancacios ![b]
Sa va traiasca Horia si sa va bucurati de el !
fran spune:
Felicitari Andra !
Sa te refaci repede si sa ai parte de un bebe sanatos, mancacios si somnoros!
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Am mai pus un album pe net, cu Pensiunea Mai din Rasinari, unde am stat noi la munte.
NewMami spune:
Felicitari Andutzy, sa ai un bebe cuminte, mancacios si somnoros, sa creasca mare si sa va bucurati de cei doi flacai frumosi pe care ii aveti.
Mai am 4 zile de munca, in care nu-mi vad capul de treaba si de vineri sunt in vacanta, sambata seara luam drumul spre Romania.
Beatrice, procura ptr. a putea pleca cu copilul, nu e valabila numai ptr. Romania. In functie de cetatenia copilului, ai nevoie la plecarea din tara respectiva.
Eu plec numai cu Patrick sambata, urmand ca tati sa vina mai tarziu, el fiind cetatean Canadian avem nevoie la iesirea din Canada si legea spune de fapt caci in orice tara in care merge au voie sa te intrebe de procura ptr. copil.
Drum bun back home.
Despre intalnirea de la Bran, avem si noi rezervare si sper sa venim. A vrea sa ajung la Brasov inca de pe joi. Elisor si Loreen au numarul meu de telephone fix (la mama). Mobil inca nu il stiu.
Va las ca nu-mi vad capul de treaba, e o nebunie inainte de vacanta, plus ca trebuie sa gat si munca unei college care e graviduta si a facut tensiune mare si de vineri nu mai vine la serviciu pana nu se stie – e due in October.
Sa nu mai spun ca renovam unul din office-uri – o gramada de modificari, altul se muta intr-o cladire nou – IT staff sub limita, deci – ma bucur ca plec overseas si nu mai aud de nimic – asta daca mai supravietuiesc pana vineri ![]()
Mickyyy spune:
Cine-mi spune si mie cum e cu intalnirea de la Bran? S-au facut rezervari, se mai pot face, cine vine, cat costa....chestii de genul. Presupun ca s-a discutat, dar eu n-am fost prin zona!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
gabitzam spune:
Din nou poze:
...din Dumbrava Sibiului
...si de pe drumul spre Paltinis
monu spune:
ola, andra felicitari, sa fiti sanatosi si sa aiba bb noroc.
antibiograma astia de aici nu fac. din principiu. bb are si el rosu in gat. o trec si pe ea pe klacid. azi a facut brusc 38.
bube-ultima gaslinta care a dat roade. fenistil sui spalata cu sapun de la avene. can dse usuca pielea si naparleste :)) o dau cu trixera.
pup
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
Felicitari Andutzy! Bine ai venit pe lume, Horica, sa cresti mare si sanatos si sa te bucuri de fratiorul tau mai mare, de mami si de tati!
Album Alyssa