Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

E baiat!!!!!!!!!!!!!!!

Si pare totul in regula! Am facut ecografie 4D la Medlife!

Edit: Poze de la mare: www.dropshots.com/gelinuca_nou!
Sintem bine, se pare ca a fost doar indigestie si nu altceva...

Felicitari, Andutzy!

Mi-e dor de voi!!! Nu v-am mai citit de o vesnicie!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

WAAAAAAAAAAAAAAAW~~~ Bravo, Nelia~ Ce ma bucur pt voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Lume, lume, ne-am intors!

Si constat ca gasesc si o gramada de vesti bune!

Andutzy - felicitari pentru Horia! Te asteptam curand cu povestea nasterii si vesti despre voi! Bine ca a venit mama ta la tine sa iti fie si tie mai usor!

Nelia - bravo, ai vazut ca pana la urma e baiat? Cum de ai ajuns la Medlife pana la urma? Ma bucur ca v-a trecut viroza sau ce-a fost! Mie imi este clar ca toti cei care traiesc in straiatate si vin apoi in tara o patesc (cu mici exceptii, Maya si OlgaM parca sa zic).

OlgaM - multumesc de urarile de Sf. Ilie, le intorc si eu cu intarziere pentru Ilinca ta! Am citit in ziua aceea, dar a fost peste poate sa mai si raspund. Drum buna inapoi acasa, oare ati plecat deja? Iti multumesci si tie si fetelor care ati intrebat de noi!

Mai aveam multe de spus, mai ales la bolnaviori sa le urez sanatate, iar la mamicile care ii vegheaza, multa putere, mai ales ca vad ca "boala la moda" e acest pavor nocturn. Din pacate nu prea am timp pentru ca inca suntem in refaceri dupa concediu, cum ar fi despachetat, spalat rufe la foc automat, ordine prin casa.
Ma bucur ca am citit si postari de la fete care au disparut o vreme (Gusta - inca asteptam pozele alea cu tine dupa, Monicica - nici o poza de dat asta?, mami de Bumbu - de multe ori ma intrebam ce s-a intamplat cu voi, Simiena - ca de obicei scurt, dar la obiect) si nu am inteles prea bine ce e cu contul Danielei, care a tinut subiectul live pe cand era sa-si dea obstescul sfarsit.

Ca in rest ce sa zic, trecu si maretul concediu, s-a terminat brusc vineri seara, sambata am bagat o tura de shopping profitand de faptul ca Mogo era la tara, iar duminica am trecut sa luam copilul, dupa care am mai bagat o tura de shopping ca sa ii luam rochie de gala copchilului pentru nunta la care am fost aseara. Concluzie? Azi eram cam zombi cand am luat-o de coada, dar norocul prostului, tranzactia care se anunta pentru miercuri si pentru care urma sa ma culc la birou 2 zile s-a anulat asa ca am putut sa stau mai relaxata.
Dar de altfel concediul a fost super si destul de relaxant: in timp ce noi stateam la hotel de 4 stele, plodul manca paine goala pe sant, in timp ce noi faceam baie la piscina, Mogo se balacea in 10 l de apa incalzita la soare. S-a ales si cu semne de buna purtare in lipsa noastra, dar ce sa le faci, sunt mici si trebuie sa creasca si ei.

Gata, va las, ca ma duc sa intind o tura de rufe ca indata e gata si a doua! Acum ca m-am m ai linistit, sper sa intru mai des. Pup si multa racoare va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ioana, bine ati revenit! Tocmai m-am delecta cu pozele. Nu o mai vazusem pe printesa ta de luni bune. Cand mai vad copilasi dupa multe luni ma tot minunez cat au crescut. E tare scumpa. Ochii-s ai tai, dar in rest seamana cu tati.Te-am zarit si pe tine in 3-4 poze. Arati tare bine.
Vai, cand a trecut timpul. Unele aveti deja alti bebelusi, iar prichindeii ce au trecut de 2 ani imi par deja maricei. Ma tot uit la poze cat s-au putut schimba, cum sunt de diferiti, ce mutrite schimbate au..si nu-mi vine sa cred. Ma uit la papadia mea cand doarme si cand o masor din priviri parca a trecut o vesnicie de cand dormea pe burta mea. Si apoi va vad pe voi, cele cateva, cu bebelusi mici in brate, si parca eu n-am trecut prin asa ceva.Hai ca o iau pe aratura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Andutzy-felicitari pentru micul Horia si sa fie sanatos si mancacios!

Nelia-super vestea pentru voi-sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

La bulgari , pentru ca Eximtur avea contract prin TUI-ul nemtesc am avut si sezlonguri si umbreluta pe plaja gratuit . Lui Elian nu i-a prea placut sa umble pe nisip , de jucat s-a jucat cu nisip dar sa stea pe un prosop. In apa facea ceva galagie pana il bagam cu totul pana la gat , dupa aia chiar ii placea fenomenul - de placut i-au placut foarte mult crabii pe care ii aduna tati pentru el la fiecare plaja-cand plecam ii aruncam la loc in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Chiar ,am uitat sa va povestesc-dupa doua zile de stat la mare nu ma mai intelegeam cu Elian-numai mofturi , si la masa si pe plaja , si mereu-asa ca la masa de pranz , in timpul unor mofturi exagerate , l-am luat pe sus , l-am dus in camera si i-am zis ca nu mai mananca nimic pana a doua zi ca sa stie ce e foamea si nici nu mai mergem nicaieri , stam in camera si ne uitam pe pereti -nici televizor nici nimic . A bocit cu avant revolutionar , cu suspine etc. tot tacamul , seara m-am indurat si i-am dat laptele de rigoare ca nu adormea de foame si de a doua zi pana la sfarsit am avut din nou copilul meu cuminte pe care il stiam-fratelui meu chiar nu-i venea sa creada cum s-a schimbat fenomenul-astia mici sunt atat de profitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Andutzy pt bebe, numai bine si multa sanatate si liniste in casa :)

Nelia, felicitari si voua!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

BINE AI VENIT PE LUME HORIA ANDREI!
ANDRA sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi si refacere rapida.

Nelia felicitari.Ma bucur din tot sufletul pentru voi. Vezi ca am avut dreptate cand ti-am spus ca de data asta e baiat

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Moamaaaa, Gabitza, Julio Iglesias !!!

NELIA, felicitaaaaaaari ! Sa fie intr-un ceas bun, sa il nasti sanatos si sa va bucurati de el !!

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.Aici bate un vant si ploua cu galeata si m-am saturat de vremea asta care imi taie tot elenul nu ca as avea prea mult.

Gabitza vazut si eu poza cu celebru si restu si sunt super.

Monu vazut tunsuliciu si tare frumos mai este.

Ioana ce schimbata e Mogo nici nu imi vine sa cred ca e ea.Frumoase poze.

Nelia felicitari de baietel si cred ca tati e in al noulea cer.

La ambele Simone bine ati revenit.

Adina daca mai scrii asa imi dau lacrimile si la mine chiar nu se mai poate de un bebe mic si tare mi-as mai dori unu.Dar se pare ca voi ramane numai cu doritu.

Ma duc sa mai bag o cafea ca poate asa mai trec si eu de nebuneala asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput