Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra felicitari pentru marea reusita...sa fie Horia sanatos,sa aiba parte de tot ce-i frumos in viatza asta,sa -l iubeasca pe Dragos si sa aiba in el cel mai bun camarad...refacere usoara...

Nelia sa fie intr-un ceas bun vestea cea mare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, cum reusiti voi sa gasiti pensiuni atat de faine ? Pozele de la Rasinari sunt dementiale, pensiunea arata de zici ca esti in Elvetia ! I-a placut lui Andrei la piscina, nu? Nu parea atat de Costi-dependent
New Mami, spor la treaba si drum linistit, fara incidente, spre Romania!
Merci Monule pentru pont. O sa incerc Fenistil.
Nelia, frumoase poze, iar de protagoniste nu mai spun… Tudora e super-serioasa in halatul ei alb, si Agata e o mica balerina – in costum de baie si cu colacul de salvare… Tu nu imi pari grasa deloc, sincer!
Adina, super misto ca nu se fumeaza in clubul de la Wolf ...
Tdi, ce face pitika ?
Merci Gusta, am gasit topicul cu pricina. Doamne, prin ce a trecut micuta... sa ii dea Dumnezeu sanatate multa !
Simiena, crabii erau morti sau vii ? Adica daca erau morti de ce ii aruncati in apa la sfarsitul zilei ?
Ioanailinca, Mogo e bucatzica rupta din tine !! Frumoasa foc, si tare vesela… N-ai zis cum a fost in concediu ... poate reusesti sa ne povestesti cu lux de amanunte...
Loreen...cam laconica azi ...

Cica ieri a stat Emi toata ziua afara… ceea ce inseamna ca a fost suportabil Am scos-o la timp din Bucuresti desi, sincera sa fiu, nu mi s-a parut ca ieri ar fi fost mai cald decat, sa zicem, vineri … Singura chestie haioasa cu vremea asta e ca ne-a dat pe cap instalatia de AC de la serviciu, si ieri n-au mai functionat… au inceput sa ude agregatele de AC cu furtunul, sa se raceasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, tocmai ne-a servit Andrei o criza de istericale cauzate de Costi-dependenta. De data asta s-a tinut si ta-su tare si prin urmare ne-a stiut tot carefour-ul drept parinti denaturati care lasa copilul sa urle. Salvarea a fost o alta pereche de tineri care aveau copilul cam ca Andrei, tot in crize, ca nu mai voia caruciorul-masinuta. Am facut schimb de carucioare si toata lumea a fost fericita
Pensiunea de la munte am gasit-o pur si simplu pe net.
Iar cu Julio Iglesias m-am socat si eu nitel cand am dat nas cu el la piscina si pe terasa restaurantului. Pozele le-am facut de la balconul camerei noastre, ca pe terasa nu mi-a venit sa-i bag omului blitzul in oketzi. Era cu o trupa de gagici tinerele, vesel tare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Vad ca nu a scris nimeni ca aseara a fost o super intalnire de pitici+mamici+tatici, la Jupiter. Au fost prezenti Elisor+Dan+Andreas+Bianca, Lili+Sergiu+sotul, eu+Costi+Andrei, Loreen+Delia, Oana+Alexandra, Cornelia+Maria+Stefan. Sper ca n-am uitat pe nimeni. Poze multe putin mai tarziu, cand o adormi Andrei si le pot descarca.

A, si trebuie neaparat sa ii spun LA MULTI ANI si multa sanatate si fericire lui Lili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andra, sa-ti traiasca Horia si sa te bucuri de el si de Dragos!

Nelia-ma bucur tare ca este asa cum va doreati. Sper ca va opriti acum!!! Ce a zis soacra?

La multi ani, Lili! Sa fii santatoasa si fericita si sa ai parte numai de zile senine!

Anca-esti pe ultima suta de metri. Trebuie sa rezisti!

Am vazut o multime de poze, care de care mai frumoase. Nu am timp din pacate si pentru comentarii ca maine o luam din loc spre State cu o oprire de o noapte la Paris.

Sanatate copilasilor bolnaviori si un somn cat mai linistit celor care au cosmaruri! Ma duc la bagaje. Va mai scriu cand ajung.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Nelia, ma bucur tare mult pentru voi ca veti avea baietelul dorit!

Mergi la inceput

Poze si filmulete de la www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070723" target="_blank">intalnirea de la Jupiter a copilutilor de mai-iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Frumoase poze .Cu mamici frumoase si copilasi cuminti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Super pozele de la Jupiter!! SA NU-I MAI RECUNOSC PE COPII!

Ma laudam ieri ca Ema e mult mai linistita si mai cuminte. Ei numa' bine ca s-a intors mama de la BM si au inceput crizele si smiorcaielile. Un lucru mi-e clar acum. Daca pitica e rupta de ritmul cu care am obisnuit-o eu si apare o pers. care face totul contra mea si celor cu care eu am obisnuit-o este bulversata. Peste asta se suprapune starea mea de stress si nervozitate in prezenta mamei mele care nicicum nu imi aproba stilul in care imi cresc si-mi educ copiii. Am avut o sapt de respiro in care ne-am relaxat si ne revenisem, cat a fost mama plecata, acum ca s-a intors iar incepem cu nervii. Uneori simt ca-mi pierd mintile. Abia astept sa ne mutam odata. Azi speram ca depunem ultimul dosar la urbanism, dar ne-au trimis la ISC unde ne-au cerut o copie legaliata a contr. de vanzare-cumparare si ne-au anuntat cu zambetul pe buze ca avem de asteptat alte 2 sapt pt elberarea adeverintei. Abia apoi putem depune dosarul final la urbanism. Nebunie curata cu aprobarile astea! Incredibil in cate locuri tb sa mergi, cate aprobari si adeverinte tb sa primesti, cat alergi, cat iti dai cu subbsemnatul. SI PESTE TOT SE ASTEAPTA cu saptamanile. Cu toate pilele si relatiile tot nu o scoti mai repede de 2 luni pt ca m-as mira ca cineva sa aiba relatii peste tot, adica si la urbanism, si la proiect Buc, si la ISC. Cand o sa se simplifice si la noi lucrurile sa scapam de birocratie. Stiu persoane care au parcurs tot "travaliul" asta ca la carte, fara ajutoare si relatii si au asteptat 7 luni. Pai n-o iei razna in 7 luni?!
In fine, vroiam sa va intreb daca vi se pare ok ca o legalizare sa insemne doar o stampila a notarului. Nu tu semnatura, nu tu "conform cu originalul", nu tu "legalizare".Sper sa mi-o primeasca maine la ISC pt ca am doar stampila notarului pe copia contr. de vanzare-cumparare a ap. Cred ca v-am facut capul mare. Sunt doar fiarta si la propriu si la figurat. Ne topim in casa asta pt ca mama n-a vrut sa ii punem AC. De ce? Pt ca ea nu sta cu geamul inchis la bucataria unde este centrala termica! Iar ieri , inainte sa vina la Buc. a vazut la stiri ca e cod rosu si mi-a spus sa punem aer. Cand??? Acum! Pai nu mai punem nimeni AC acum. iti vine randul la iarna!

Mai am de rabdat 1 sapt. In 1 august zburam la Cj. Initial vroiam sa stam doar 10 zile, dar cred ca stau acolo toata luna, chit ca nu iese ap cum vreau eu 100%.Il las pe Mihai cu mesterii si plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Nelia- felicitari pentru ,,el,,- cum au primit vestea copiii dar sotul? sunt convinsa ca toti sunteti fericiti din cale afara

anduty- felicitari pentru tine si pentru baietelul nascut. Sa fiti fericiti si sanatosi.

Am admirat pozele de la intalneala sunt convinsa ca v ati si distrat fain.

Puteti sa mi spuneti cand ati programat intalneala de la Bran mai exact si cabana sau pensiunea preturi - ma gandeam ca poate, poate mai facem un drum prin tara...sa vedem mai am 10 zile de concediu si chiar ar fi fain sa mai mergem pe undeva la munte.

Mergi la inceput