Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Are nevoie cineva de scaunelul pt papa al Emei? Este mothercare, in patratele alb/verde, se rabateaza, destul de simplu in sensul ca are inaltimea fixa, masuta nu se scoate, nu se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am citit in urma si m am dumirit fata de perioada 10-12 august dar ce inseamna camera dubla si care e pretul stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, daca vrei sa mergi la intalnire eu zic sa auti in zona Bran Moeciu la orice pensiune va convine voua, ca probabil Vila Alisa este ocupata pe cateva luni de acum incolo.

Gusta, mamicile or fi frumoase, dar trebuia sa fii acolo sa vezi copiii cuminti

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cristina nu-s laconica deloc...
Am de ceva vreme o perioada proasta a vietii mele din care nu prea pot sa ma smulg si care imi da eroare in tot ceea ce fac...

M-am uitat si eu acuma la poze ...sigur ele nu exprima nici jumatate din nebunia de a sta in preajma celor mici...sunt schimbati cu totii...arata nu stiu cum sa zic...ca niste ursuleti de plus care iti cad cu tronc la inimioara...Mi-s atata de dragi cand ii vad,chiar daca unii plang,altii sunt mofturosi sau simt nevoia sa faca pe desteptii cu noi...aseara erau dementiali la pneumaticele alea...pentru ca nu am fi avut unde sa mergem cu ei ca sa stam si noi sa deschidem gura si sa ne spunem pasul...
Si noi mamicile ne-am mai schimbat...Lili este mult mai relaxata fatza de acum juma de an...Cornelia desi ii este greu si stiu cum poate fi arata infloritor si relaxata totusi,Elisor poate in poze nu va dati seama dar este pur si simplu infloritoare, Gabitza neschimbata pe cuvant,am senzatia ca o stiu de cand eram de varsta alor nostrii copii,Mana,adica Oana,asa ii zice Delia, este tineretea intruchiopata si calmul ei ma nebuneste...
Imi place la nebunie sa ne vedem cu toatele ...

Cuscra sa stii ca,lipsita de modestie fiind acuma,in poze chiar arat diferit decat in realitate...ma vad alta,si stiu ca nu am fost fotogenica ever for ever...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revazut pozele in pauza care mi s-a dat voie.

Gabitza vreau sa zic ca arati bine si impreuna cu Andrei si tati faceti o pereche perfecta.Pe cornelia era sa nu o recunoscc iar pe Stefan si Maria mi s-au parut asa de schimbati si mari.Pe Lili nici macar nu o recunosteam.De Laura ce sa zic ca e tunsa nou si vopsita si eu nu stiam iar de elisor pare asa de tanara nici nu zici ca e mamica de 2 copii.De Oana ce sa zic ca e ca o pustoaica.Vreau sa zic ca pozele sunt superbe si sincer se vede ca toata lumea s-a simtit bine.

Gata pauza mea.Sper sa mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

ChrisDun-crabii erau vii-erau foarte multi , si multe alte vietati , melci , pestisori , de parca iti era cam nu stiu cum cand intrai in apa si ii vedeai misunand pe acolo , ca era si o apa limpede-limpede!

Am vazut pozele de la intalnire-f.frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
NELIA, FELICITARI PENTRU BAIETEL!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN.

parca imi vine sa mai fac un bb dar sa stiu ca iese baiat.

AICI PLOUA!!!! MTUNA SI FULGERA SI PLOUA!!!!

Alexia a faost super crizata. azi noapte s-a trezit la 3 si plangea ca vrea acasa la ea. si a adormit in patul antoniei. si antonia in pat cu mine. toata ziua tre sa stau lipita de ea. cum plex din raza ei plange mamamamamama :(( nu stiu ce sa mai cred. e infioratoare. poate ca nu ii place si vrea acasa la ea. desi se simte super. jumuleste pisica, se joaca afara la aer... colac peste pupaza asta mica ia si ea klacid si acum a inceput usor sa tuseasca. sper sa scapam. imi e dor de casa, imi e dor sa am net non stop.
am uitat sa zis antonica are la 6 luni si juma 7/500 kg. acum stau sa caut asistenta care sa ii faca vaccin infanrix ca pe aici nu s-a auzit de el si cica aici se face in manutza. alex vorbeste multe :) si sunt frumoase foc :)

ma duc la munci hranit si culcat copii. va pup.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca mai iesim de doua trei ori pe la locuri de joaca, cu alti copii, poate incepe si Andrei al meu sa fie mai relaxat. Azi ne-am intalnit cu Loreen si Delia la un loc de joaca. La inceput a fost greu sa-l fac sa intre, pe urma in sfarsit s-a jucat si el si a tzopait aproape doua ore, mai cu copiii, mai pe linga ei.
Delia este mortala ce figuri si mutrite dulci si smecheroase poate sa aiba. Este total libera si dezinhibata, asa mi-ar fi placut sa fie si Andrei, nu mimoza mamoasa (tatoasa ) cum este acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andutzyyy felicitarrrrriiii! sa fie sanatos si mancacios...

Nelia, bravo si felicitari si voua!

Am vazut la poze una si una. Cele de la intalnirea mamicilor si piticilor mi-au placut mult... Frate ce faine mamici vazui eu!

Noi am ajuns in Copenhaga si murim de frig acuma ca aici sunt 17 grade. Bine, respiram aer curat si nepoluat ca sa zic asa insa iti clantane dintii nitel daca esti dezbracat.

Pifosul in avion a adormit de la decolare pana la aterizare. A fost cuminte foc si acuma dup o masa copioasa mi-a adormit imediat. Scaunul i s-a reglat numaidecat la fel si faza cu masa de unde el nu papa in RO, aici, mi-a mancat foarte bine! Deci constat ca la foarte cald nu-i prieteste. Si pana la urma cui i-ar prii? ca nici eu nu am mancat mult in RO.

ma duc la nani si ne mai auzim maine cand mi-oi mai pune la punct din treburi.

pupam

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

In sfarsit s-a racorit afara, a si plouat dar foarte putin.
Maine merg sa scot analizele oficiale...sa te tii!
De cateva zile Alyssa si-a facut un obicei din a umbla cu papucii nostri, in special ai lui tati...o sa-i fac poze sa vedeti si voi ce nostima e cu niste salupe nr 43!

Nelia, ma bucur tare de baietel...felicitari!

Vazut poze de la Jupiter cu mamici-pitici-tatici...super!...ce bine de voi ca reusiti sa va intalniti.

Beatrice, bine v-ati intors acasa, ma bucur ca Pif se simte bine!
Olga M si NewMami, drum bun si fara probleme!
Gusta, parca ma intrebai de cura de slabire...a fost ok 3 zile apoi am ajuns la spital...probabil e doar o coincidentza si m-a lasat sandramaua in drum fara nici o legatura cu mancatul insa nu mai am curaj sa incerc. poate n-ai citit din urma, am avut o criza de rinichi+colon, mi s-a inflamat intestinul si doare ca naiba plus ca am o burta de gravida veritabila gen luna a 7a.
Monu, vrei si baietel?! hai ca incep sa-ti fac galerie!
Simiena, si aici sunt animalutze in mare, intr-o zi era covor de crabi de-mi era si frica sa intru in apa insa fugeau rapid cand puneam piciorul langa ei.
Mercedes, intalnirea "oficiala" va fi sambata 11 august banuiesc, atunci ajung si alti doritori care lucreaza si sunt liberi doar in we...noi am rezervat la vila alisa din bran, sper sa reusim sa venim.
Babygirl, ce nebunie cu aprobarile astea! si aici dureaza foarte mult, finii nostri au facut proiect pentru casa (extinderea unei locuinte existente), l-au depus, au contruit casa, s-au casatorit, au facut kupil si apoi a venit si aprobarea!
Gabitza, io zic ca-i mai bine un copil mamos decat unul atomic...vrei sa-ti imprumut Tancuteltzul meu?!...garantez ca in 2 zile ti-a distrus casa si v-a secat de energie! (traiasca red-bull-u', acus mi-l bag in perfuzie).

cred ca a adormit ca-i liniste, nu mai bate in pereti si nici serenade nu canta!

Album Alyssa

Mergi la inceput