Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
fran spune:
Pe scurt acum si incerc sa recuperez maine de la serviciu:
-de miercuri am fost in medical pentru Iepu. URLAAA noaptea ca din gura de sarpe. Se trezea-sau poate ca nu -si incepea sa urle. Nu vroia nimic si nu o puteam calma sub nici o forma. Si nu vroia decat la mine in brate. Temperatura cand aparea cand disparea dar nu mai mult de 37,8...Miercuri s-a trezit la 4,30 si nu a mai adormit -a urlat cam o ora si jumatate, adica fix pana pe la 6,10 cand eu trebuie sa ies pe usa...Am lasat-o cu tata si Paul-care si el trebuia sa vina urgent dupa mine, ca mergea tot la Ploiesti doar ca ceva mai tarziu...m-am oprit la usa sa ascut daca mai tipa-tipa iar ca se prinsese ca am plecat asa ca am stat si m-am gandit...la urma urmei eu sunt mama Iepuretelui nu a petromului, ce naiba...si m-am intors in casa. Dupa aia am fost la dr. de familie-pediatra-nu o mai vazusem de mai bine de un an si mi-a dat o adev ca Iepu are nevoie de ingrijirea mea si cu aia dr. mea mi-a dat CM. Dupa asta am aflat ca putea sa-mi dea si pedi CM , dar se pare ca nu a vrut, desi marcasem corespunzator
. A consultat-o si ea pe Iepu si a zis ca nu are nimic, nici macar gatul nu mai e rosu...sa nu uit, dimineata Iepu' pusese si de un kaki mai moale...Cica are pavor nocturn. De asta am avut si eu cand eram mica si ai mei zic ca nu faceam ca ea, adica urlam, dar in somn si dupa ce ma trezeam ma linisteam, nu o tineam in urlete cu orele...Pana la urma am sunat-o pe pedi a noastra-nu mi-a venit sa o sun ca ea e gravi in luna a 6-a si pe caldurile astea...Iepu' nu mai avea nimic "palpabil" dar mi-a zis ca e aiurea sa credem ca pavorul apare la un copil taman cand are febra si face kaki moale. Ea a "votat" pentru durere de burta-crampe-provocate de virusul care i-a facut gatul rosu si apoi a coborat in stomac. Ne-a trecut pe regim si debridat. Se pare ca nimerit-o ca dupa prima doza de debridat am terminat cu urletele. In schimb Iepu' e lipita de mine, nici la wc nu mai merg singura. Sper ca maine dimineata sa pot sa plec la serviciu...
Si nici nu a mai dormit de pranz zilele astea, cred ca tot de frica sa nu dispar dupa ce adoarme... Azi s-a trezit la 6, 30 si a topait continuu pana la 21-cand a picat in 2 minute. Adica cu doua minute inainte sa adoarma alerga dupa pisica prin casa, a urcat in pat , a sarit(topait) de 3-4 ori si apoi s-a asezat la orizontala si a adormit.TUN.
Mai nou a invatat sa sara intr-un picior
Mercedes-nu m-am uitat pe link-urile postate de tine dar eu cred din ce am mai citit ca a mea e "cristalina", dar la ce ma ajuta asta? Sa ma apuc eu de comunicat telepatic cu ea, daca nu vrea sa vorbeasca? ![]()
Apropo, sambata , obosita rupta fiind, si tot asteptand sa se culce ea de pranz , m-am intins in pat. Iepu' s-a catarat pe mine si a dat-o pe pasareasca ei...i-am zis sa ma lase ca sunt obosita si ea cica "te culci?" si apoi iar pasareste
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
babygirl spune:
Fran..

Stii ce remarc mereu la tine? Ca esti mereu un pas inaintea doctorilor carora le ceri parerea.
Vazut poze Gabitza si Beatrice 

monu spune:
eu mi's la ora asta cu o bere rece. in sfarsit am acces la pc. fetele care s-au plimbat - ma bucur ca v-ati simtit bine.
babygirl, dr sranciu a remasrcat sensibilitatea alexiei. e pe septilin. tare sunt curioasa cum faci camera emei. alexia in we m-a bazait ca vrea sa vorbeasca la tel cu ema si mama ema dar nu am indraznit sa va deranjam. poate maine indraznim.
alexia smotoceste pisica socrilor ceva de groaza. si motanul sta ca ii place. acu nici nu mai pleaca de acasa. antonia in we nu a dormit bine si a urlat 80% din timp de am crezut ca mor. se pare ca sunt dintii. e o mare smechera.
tunsulici
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
OlgaTarziu spune:
Fran Tony are teroare nocturna si cosmaruri. Deci episoadele de tipete nu tin mai mult de 20 min. Dupa aia se poate linisti sau poate atipi si sa o ia de la capat. Teroarea nocturna (sau pavorul nocturn) e o chestie cica foarte frecvent intalnita la piticii de 2 ani. A si inca o chestie, a avut atacuri mai dese pt cateva saptamani, apoi a fost bine o vreme. Deci nu apare in continuu. Nici o problema ca atunci cand nu urla in groaza plange ca viseaza ceva....![]()
OlgaTarziu spune:
A uitati aici poate va intereseaza. Cica teroarea nocturna afecteaza o treime din copiii Americii.
http://toddlerstoday.com/resources/articles/nightterrors.htm
fran spune:
Azi noapte a urlat de la 2,30 la 4...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
simona_filipas spune:
Buna dimineata
In sfarsit am acces la forum de la lucru asa ca pot sa scriu si sa citesc la greu.
In primul rand "LA MULTI ANI!" tuturor celor pe care nu i-am felicitat.Va doresc multa sanatate, fericire si noroc cu carul.
Dragos a fost tot bolnavior, iarasi internat in spital ...voma, diaree,febra;acelasi tacam perfuzii si analize refacute de nespe mii de ori.Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi...si pentru ce..ca l-am indopat de antibiotice si toate prostiile din cauza unui rosu in gat si a unei enterocolite.
Acum e bine, sanatos si mancacios asa cum il stiam eu cand era bebe mic.Sper ca s-au terminat toate si ca am si eu pauza ca altfel ma internau pe mine la nebuni.In ultimul timp tot de la lucru direct la spital si dimineata de la spital la servici.Pana m-am saturat si am pus punct la tot.Acasa e acasa, iara in spital mai rau l-am imbolnavit.Nu va spun cum arata Dragos cand l-am scos...rahitic e putin spus.Pur si simplu ai numaram coastele.
Dar a recuperat bine de cand e acasa si iarasi are falcutele si burtica lui tata.
Doare al dracului de tare sa-ti vezi copilul cum zace efectiv neputincios.Bine ca s-a terminat.
Mi-am cam pierdut antrenamentul la scris asa ca ma scuzati daca sunt incoerenta.
Va pupam pe toate.
Ma duc sa mai recuperez ce pot si incepand de azi promit ca va stresez zilnic.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simiena spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors si noi de la mare de la Albena unde a fost super frumos si bine , cel putin cu mancarea mai bine de atata nu stiu ce s-ar fi putut. Elian a fost mascota restaurantului , se ducea la toti in brate, la sefa de sala , la sefa bucatareasa , la sfarsit si-au facut si poze cu el. La mare a fost totul bine , dar acum mi se pare ca iar il paste o raceala , cu halul asta de vreme .
Va pupam pe toti , mamici si copii.
Tdi spune:
Ciao!
Simona, bine ai revenit, m-am gandit la voi...imi pare tare rau ca ati trecut prin asa probleme...pupam pui mic sa fie sanatos!
Simiena, bine ai revenit si tu! ma bucur ca v-ati simtit bine la mare.
Fran, exact asa s-a manifestat si Alyssa...febra atipica, gat rosu, trezit noaptea la ore imposibile si urlat cu orele. era nervoasa si nu ne mai intelegeam cu ea, ba se tinea scai de noi ba nu ne puteam apropia de ea...acum e ok, de vreo 4 nopti doarme bine si are si pofta de mancare.
Adina, noi vrem sa venim la intalnirea de la bran, sper sa nu apara vreo problema intre timp.
Monu, vad ca ne faceti companie la boleshnitze!
...fata mea e profilata pe virusi!
eu am intrebat doctorul daca sa-i dau ceva pentru imunitate si a zis ca nu-i cazul, pana la 15 episoade infective (cu febra) pe an suntem in parametri normali...rabdare, se construieste sistemul imunitar. zicea ca aia care merg la gradi de la varste fragede gata mai repede cu constructia, restul pe la 4-5 ani!
Beatrice, drum bun !
Gabitza, ce fain ca ati vizitat atatea locuri...abia astept sa pot baga un oki la poze! concediu super in continuare!
OlgutaM, drum bun si voua! multumim de vestile despre Nelia...imi pare rau ca au avut probleme de sanatate.
Cuscra, imi pare rau ca nu apucam nicicum sa vb pe mess...sper ca sunteti ok si analizele lui Tony sunt bine. 
Loreen, nu ne mai zici nimic???
Album Alyssa