Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola drafelor,
scurt de la noi. joi antonia a facut vaccinul dupa lungi parlamentari cu asistenta privind locul injectiei. ea in picior eu nu ca in fund. joi nu a facut febra, dar vineri seara era de ja cu 38.3. cred ca s-a suprapus cu vaccinul si problema dintilor caci i s-a spart gingia la primul dinte. in rest e un super bb cuminte.
alexia insa.... de 3 zile e f rea. nu mananca, ieri a facut greva de la 5 pana azi dimineata, nu doarme la pranz, este f agitata, avem probleme cu cerutul, am revenit la pampersi si cateodata ii scoate si face pisu direct in pat in mod intentionat. tipa, urla, nua sculta... e f agitata. degeaba a luat palme la fund ca nu pricepe. zice nu bataie si face ce vrea. azi dimineata era sa se sufoce cu capacul de la termometrul de ureche. noroc ca i-a sarit din gat dupa ce i-am dat una dupa ceafa. nu ma mai inteleg cu ea si nu stiu ce are. soacra imi face terie cum sa o cresc si ma scoate din minti. fetelor, va rog, spuneti-mi ca e normal la varsta asta ca de nu ... nu stiu ce ma fac cu ea. pup si mai revin

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

scuzati ortografia dar am un jaf de pc care imi arata ce scriu dupa ce am apucat sa scriu si sa trimit mesajul. :))

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bea frumoase poze.

Aurasa la multi ani cu intarziere

Daniela sa imi stea inima cand am vazut-o cu tigara.Dar e simpatica foc.

Monu mai am si eu una care imi distruge creieri si m-am saturat sa urlu la ea de imi scuip si plamani,nu ma asculta si pace.

Tdi drum bun in tara.

Loreen hai macar un semn mic de viata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetelor! am ajuns in sfarsit dupa 2 zile de drum, ieri am facut 7 ore iar azi 9...haos de masini, o circulatie de parca toata europa s-a gandit sa-si faca concediile in RO...asa ceva!
Va pup pe toate si revin dupa ce citesc ce ati mai scris.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Monu, exact asa este si Eva ... de cel putin o saptamina.
Zbiara toata ziua, urla din orice, vrea numai in brate, dar doar atunci cind are ea chef, nu atunci cind trebuie, nici nu se clinteste atunci cind vorbesc cu ea, parca as vorbi cu aerul ...
Azi m-a facut de i-am dat 2 palme peste miini in plin parcul de distractii. Ajunsesem intr-un hal de la nervii si zbieretele ei, ca incepusem si eu sa urlu la sotz.
Sintem in Canada, la Cascada Niagara, de ieri seara. Si de cel putin 3 zile zbiara incontinuu si vrea sa faca ce are ea chef! Am condus 6 ore pina aici (adica sotul) si ea a zbierat 5 ore, ca din cealalta ora a dormit 30 de minute si alte 30 de minute a mincat inghetata, biscuiti si alte rahaturi de mincare.
Aseara, dupa ce am ajuns, hai sa mergem la un restaurant greco-italian f fain. Ajuns acolo, fiica-mea s-a apucat de calarit scaunele, banchetele, tras tablourile jos de pe pereti, batut in masa cu furcutila si aruncat farfuriile pe jos, bagat degetele in paharele noastre, chiar daca avea paharul ei, strins si aruncat pietrele din ghivecele cu flori, bagat miinile prin toate luminarile de pe mese si, la final, a vrut sa se urce pe o masa ca sa danseze!!! Si credeti ca a mincat? Nuuuuuuu, ca doar nu-i fraiera sa manince mincare buna. Las' ca ne intorcem in camera de hotel si mai bobinam niste stixuri si alte prostii de genul asta!

Azi am fost la Marineland si de dimineata, de la micul dejun, a inceput: nu a mincat nimic in afara de cereale super-zaharoase, a alergat printre mese, tras tot ce prindea pe la mesele libere (curate si ne-curate) din jur ...
La Marineland a apucat-o zbieratul de cum am ajuns acolo, a vrut sa alerge numai pe unde avea ea chef, daca o strigam parca nici nu auzea; puteam sa-mi sparg plaminii spunindu-i sa se opreasca, ea nimic! Daca o luam de unde facea ea prostiile, se apuca de zbierat si zvircolit, de facea toata lumea sa se uite la noi ca la nebuni.
Am asteptat 30 min in soare, la killer whales, pentru show, timp in care s-a plimbat pe unde a vrut muschiul ei, ca de nu o lasam zbiera ... Cu 1 minut inainte de inceperea showului s-a apucat sa faca ea show de ragete specifice, si cind am asezat-o pe umerii mei ca sa vada mai bine a inceput sa se zbata ca sa o dau jos, ca toata lumea dadea din cap a "ia uite si la nebunii astia!", plus 2 tipe romance s-au apucat de comentat pe tema asta (fara sa stie ca eu intelegeam ce spuneau!). Am vrut sa o arunc in masina si sa venim inapoi in State, ca decit cu o asa vacanta, mai bine lipsa! Bine ca sotul era mai calm.
Nici in carut nu a vrut, nici sa mearga nu a vrut, vroia sa stea intr-un loc, sa se tina de carut ... sau sa alerge de una singura pe unde are ea chef ...
Apoi, am fost la un show cu delfini. Acolo, normal, in loc sa se uite la show s-a apucat de lins bancile, de mincat stixuri si impins oamenii dimprejur! Iar cind i-a cerut sotul sa imi spuna ca ma iubeste, s-a uitat la mine intr-o scirba, ca m-a pufnit plinsul. Toata lumea ridea acolo la show, batea din palme fericita, iar eu boceam de suparare ...
Dupa delfini, cu chiu cu vai, printre zbierete si mofturi, ca sa ne stie toata lumea din parc, am ajuns la parcul cu caprioare ... Si ce credeti ca facea fiica-mea? A luat-o la picior de una singura, si-a bagat miinile in pamintul si praful plin de kk si pipi de caprioare de acolo si arunca cu el in caprioare!!! A luat-o sotul de-o aripa, ca si el a cedat nervos in punctul ala, cind a vazut ca si-a infipt degetele intr-o baltoaca de pipi, si a aruncat-o in carut ... normal, printre zbieretele ei cit se poate e acute si zvircolirile specifice, ca sa ne mai vada niste lume!
Apoi, dupa ce i-am spalat miinile de toata mizeria aia, s-a apucat sa isi linga si roada sandalele, asa cu picioarele bagate in ele si pline de praful si mizeria de peste tot!
Cind am vazut-o, am zis ca nu ne mai stresam si ne-am cumparat cite un pahar de bere Canadiana, un hot dog si un hamburger cu cartofi prajiti! Credeti ca don'soara a mincat ceva? Nuuuuuu, ea a trebuit sa alerge la alte mese, sa stea popindau linga alti copii si familii. Am baut paharul de bere, m-am ametit putin, ca nu mai pusesem gura pe o picatura de bere de 1 an, si gata, nu mi-a mai pasat! Normal ca a urlat cit a putut in masina, pina la hotel, dar nici nu am auzit-o, asa de fericita de berea mea eram ...

Cred ca ma apuc de baut, ca nu mai tine ...

In seara asta a trebuit sa ii cumparam un lollipop (acadea de-aia de lins) sa o tinem ocupata in carut, ca sa vedem si noi cascada, ca deja ea isi gasise o alta familie cu 2 fetite de mers impreuna!

Si pe drum am numarat copilasii zbieratori! Nici unul in afara de Eva la Marineland!!! Si doar 2 in seara asta, pe drumul de linga cascada ... Deci sintem specimene rare, ceea ce ma face sa renunt la ideea unei surioare sau a unui fratior!

Am scris un roman, dar am simtit nevoia sa ma descarc si sa iti spun, Monu, sa fii fericita, ca se poate si mult mai rau decit Alexia!

Miine ajung aici verisoara mea cu sotul si copilasii. Sa vedem la ce chinuri ne mai pune fiica-mea!

Am vazut poze si citit. Beatrice, ce baietel cuminte ai ... Nu faci un schimb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Tdi bine ai auns in tara.

OanaC sincer am facut haz de necaz cand am citit ce ai scris .AM si eu una face tampenii cat o tine capu si o tine tataie dar parca nu asa de multe sau poate ca nu le mai dau importanta.

Gabitza cum e la munca dupa atata liber.

Sa va zic ca ieri i-am pus piscina mare sa aiba copilul unde sta si sa se poata juca si ce credeti voi ca a facut a umplut apa cu nisip si dupa a aruncat pe gardul cu vecinu si uite asa am curatat eu gardu.Sa va mai zic ca daca ii dai iaurt isi pune masca pe fata si dupa cu ce ramane freaca canapeaua sau parchetul ,uneori chiar amandoua.De mancat nu ca ii face rau da dulce cat cuprinde.Cand stam in gradina urla de se uita vecini la mine parca am fi martieni.Un nou obicei vine noaptea in pat si doarme cu noi si sa ma vedeti cum stau pe o muchie de pat.Sa va zic ca la 2 zile trebuie sa o spal pe par ca fata isi pune suc in cap ca sa ii stea mai bine creti si nu va zic ce sport extrem e spalatul pe par.A sarit in pat de aproape l-a rupt.Numai incerc sa imi amintesc ca realizez ca face multe tampenii si eu o laud ca e cuminte.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata concediul, m-am intors la serviciu. Incepusem sa ma obisnuiesc acasa Deocamdata trebuie sa ma adaptez din nou. Mi-e dor de pitic si de cafeaua bauta linistit acasa. Sau in gradina la sora-mea. Sau pe balcon la pensiunea Mai.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Aurasa, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta !

Eli, in ce priveste intalnirea de la Bran-Predelut, noi avem rezervare facuta acum doua luni. Chiar ma bucuram ca o sa le cunosc si pe fetele din strainatete (NewMami, Tdi, poate si Nelia)..., o sa le revad pe cele pe care deja le stiu, si o sa le cunosc pe cele cu care inca n-am avut onoarea sa ma vad face-to-face...

Poate ar trebui sa mai dam o strigare pentru cine vine la Bran... Asta daca vreti sa mai facem intalnirea... ... sincer, daca toata lumea o las balta poate ar fi cazul sa bag masina in service, pentru ca vineri a busit-o dragul meu sotz (Tdi, se intampla si la case mai mari ca al meu are carnet de 13 ani de zile !!) - o secunda de neatentie si zbang! a indoit capota, spart suporturile pentru faruri si spart radiatorul de la AC. Bafta chioara a fost ca n-a spart radiatorul masinii, ca altfel nu mai ajungeam noi in Timis zilele astea, sa ne luam copchila acasa...
Si cum ziceam, daca nu mai facem intalnire poate bag masina in service saptamana asta (dureaza cam o saptamana reparatia), pentru ca week-end-ul viitor am mai avea de mers undeva... So, cum ramane cu intalneala?

Tdi, ieri, fara sa fi citit pe DC, m-am gandit la tine si la faptul ca probabil ai ajuns la Timi... si ce bine ca Timisoara e langa granita! Noi ieri am plecat de la Lugoj, si pe drumul spre Deva am crezut ca suntem in Italia (vorba ta!): numai masini cu numere de Italia, si cateva cu numere spaniole... Cozi de kilometri intregi , nervi cu duiumul... Am ajuns dupa 10 ore de mers, obositi morti si cu nervii prastie. Copila noastra tot drumul a "fredonat" Vreau acasa, vreau acasa de am crezut ca ii lipesc gurita cu scotch .

Monule, imi pare rau ca ai probleme cu Alexia, dar cred ca e normal ce vi se intampla: Alexia e geloasa pe bb mic (felicitari pentru ), si probabil cu bataia nu rezolvi nimic... parerea mea.

Eu de la serviciu nu pot vedea pozele voastre (acces restrictionat ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Am dat drumul din greseala la mesaj... ca mai vroiam sa adaug una-alta...

Haideti la apel ! Cine mai vine la intalnirea de la Bran ?
Deocamdata s-au anuntat
New Mami, cu
Eli
Androix,
ChrisDun (eu, adik )...

Gabitza, tu vii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Vineri plecam la mare asa ca va urez de acum intalneala placuta la Bran !
Tdi-sa inteleg ca te operezi dupa concediu? Multa sanatate

Elisor, Adina-stiu ca voi ati avut CM. Cine da CM pentru ingrijire copil bolnav-pedi sau medicul de familie al mamei? Mie pedi n-a vrut sa-mi dea-desi cotizasem corespunzator- mi-a dat o hartiuta cum ca Iepu' are nevoie de ingrijirea mea si cu aia mi-a dat medicul meu de familie CM pentru ingrijire copil bolnav. Chiar nu mai poate sa dea pedi sau nu a vrut? Ca pentru mine e total aiurea daca se mai intampla sa am nevoie...duc copilul la medicover, dupa aia cotizez la pedi pentru hartiutza si dupa aia la dr. mea...pai mai usor imi iau direct medical pentru mine...

In alta ordine de idei lui Paul i-au iesit niste analize naspa, mai exact trigliceridele marite (cam de 4 ori peste valorile normale)-se duce maine la dr, cica poate sa fie si hepatita :(

Si inca una de la minunatul meu serviciu: din cand in cand mi se bloca mouse-ul, cum intr-o zi s-a cam intrecut cu gluma am inceput sa dau marunt din buze prin birou, si astia cica, a pai inseamna ca-ti fac snapshot-uri...ce? A, nu stiai, din cand in cand se fac snapshoturi prin sondaj ca sa vade ce lucreaza angajatii... Cica e pe bune, a fost o colega sa se certe cu cei de la personal pentru niste mariri de salariu si aia au scos dosarul cu "poze" facute de pe monitorul ei cand naviga pe diverse site-uri

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput