Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fran iti poti da seama singura daca ai programul instalat pe calculator.Daca cand ti se blocheaza mousul iti apare si clepsidra atunci sigur il ai instalat.Vezi cauta in sistem daca ai vreun program suspect instalat si il dezinstalezi asta daca nu i-au pus cod de stergere.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

S-ar putea sa fim si noi prin zona Bran week-end-ul asta. Oricum ne propusesem o iesire cu copii cam in perioada asta, doar ca nu avem rezervari, nimic si nici nu stiu cand putem pleca.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

... O sa iau si sticla aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

DANELUTZAmultumesc pentru link,am sa incerc cateva retete noi .Pt ca ma cam plictisesc in ultimul timp m-a apucat gatitul .....desi am cuptor de la craciun nu l-am testat ana acum.......de cateva zile tot fac paine de casa si nu imi iese nimik.....dar pe culinar .ro vad ca sunt o gramada de retetemersic
GABITZAMfrumoase pozele de la bazin,poate reusesc sa merg si eu cu Benica anul asta ca este si el tare innebunit dupa apa....dar fiind mai mereu racit nu am mai apucat sa mergem.....Andrei un scump,iar cu palarie e mortal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, nu mi se pare deloc normal ce face Alexia cu atat mai mult comportamentul ei... Spre exemplu alex are o singura problema, cand mergem undeva si vede iarba, fuge de nebun fara sa se mai uite inapoi si se duce dupa fete.. Insa hai la asta il inteleg... insa chiar si asa cum l-am strigat si ma vede ca plec, alearga frate de nu-l mai opresc...

Apoi noi nu avem faze cu figuri si cu bazdaci ca il pun la punct de nu se vede. Cu mine nu tin faze din astea, adica nu-l bag in seama. Este si el capos uneori, insa nu ii dau nas...

Danelutza, nu s-a deschis la mine pagina cu poze.

Va pun un filmulet de la piscina de ieri cu Alex:

http://piticii2003.multiply.com/video/item/1

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, ce povestesti tu de Alexia imi aminteste de copiii fratelui meu, mai exact de fata, Emma. Care tot cam asa se manifesta ea la diminuarea atentiei catre ea de dupa nasterea lui Matei, fratiorul ei. Facea intentionat tot felul de nazbatii si prostii ca sa capete atentia celorlalti. Isi facuse un tic nervos si se tragea de par pina si-a facut o "gaura" pe cap cat o moneda, ca se tragea din acelasi loc mereu. Il iubea pe Matei foarte mult, dar in acelasi timp, inconstient cred, protesta astfel, in felul ei.
Nu stiu daca si la voi este cazul asta, dar poti eventua lua in considerare si motivul acesta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Aurasa, La multi ani! Sa-ti traiasca micutii si sa fii fericita alaturi de ei si sotul tau!

OanaC-imi pare rau ca nu va prieste concediul. Nici noua nu ne-a priit. Maya a fost sucita aproape tot timpul, dar trebuie sa recunosc ca nu atat de tare ca Eva. Dar cum am ajuns acasa s-a transformat iar in copilul pe care il stiam. Poate nu le priesc inca excursiile, schimbarile, nu stiu.

Teddy-bine ai venit in tara! Sa speram ca vei uita putin de necazurile tale.

Olga-cum a fost in excursie? Nu v-a plouat? Ca la noi a plouat ieri toata ziua.

gabitzam-am vazut pozele voastre. Dragut pe acolo, dar parea cam pustiu.

beatrice-tare frumos parcul in care ati fost.

danelutza-tare simpatica Isabella.

monu-si eu cred ca Alexia este geloasa, poate inconstient. Mai ales cand spuneai ca-si scoate ostentativ pampersul cand face ceva, asta este clar ca sa-ti atraga atentia.

Maya nu este prea bine de cateva zile. Face febra seara, nu prea stiu de ce. II curge putin nasul, dar foarte putin, in rest nu are alt simptom. Dimineata nu are nimic si dupa ce doarme la pranz nu mai are pofta de mancare si ii creste temperatura. Habar nu am ce-i cu ea. Colac peste pupaza a mai muscat-o si o viespe azi de gat, dar i-am pus bicabornat de sodiu si vad ca este mai bine.

Nu v-am zis ca incepe si Maya sa mearga la daycare din 4 septembrie, cate 3 zile pe saptamana deocamdata, pana imi gasesc eu de lucru. Am niste emotii de nu mai pot, nu dorm noaptea din cauza asta. Nici nu ma pot gandi la joburi pana nu o vad acomodata acolo.

Cum mai stau copiii vostri cu vorbitul?Maya spune destul de multe cuvinte, dar multe, de fapt majoritatea nu le spune corect si leaga si cate doua cuvinte impreuna, dar nu face nici o propozitie si vedeam pe aici ca unii copii au trecut deja la intrebari de tipul "de ce?". Si inca ceva: ai vostri sar? Citeam ca pana la 2 ani si jumatate trebuie sa stie sa sara. Eu am inceput sa o invat pe Maya sa sara, dar nu reuseste deloc sa-si desprinda picioarele de la pamant.

Cam astea ar fi vestile de la noi. O saptamana cat mai frumoasa va doresc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Al meu cred ca e printre ultimii la vorbit, Olga. Intelege absolut tot dar nu vrea sa zica. Daca il pun sa repete dupa mine se enerveaza si nu mai zice nimic. Imi dau seama ca intelege absolut tot, recunoaste tot ce ii zic, raspunde exact la comenzi, dar nu vrea sa vorbeasca. Cateodata am impresia ca o face intentionat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Am dat drumul din greseala la mesaj... ca mai vroiam sa adaug una-alta...

Haideti la apel ! Cine mai vine la intalnirea de la Bran ?
Deocamdata s-au anuntat
New Mami, cu
Eli
Androix,
ChrisDun (eu, adik )...

Gabitza, tu vii ?

Va scriu pe graba de la gazda din sibiu.venimsi noi. m-am linistit daca vine Elisor am numarul ei. Daca s l-o fi schimbat, aveti numarul meu pe mailul comun.Va pup si ne auzim la telefon,noi plecam joi seara deaici asa ca vineri deja suntem in zona.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Salut!!!!!!! Sintem acasa la Vaslui. Abia am ajuns si stam pina simbata, cind am pleca spre Bran sau spre alte zari. Ma cam sperie furtunile care se anunta, am vazut stiri cu copaci rupti din senin... As vrea sa stiu si eu cine ar veni la Bran, mi-e destul de greu sa ma deplasez cu doi copii si cu bagaje, nu am facut inca rezervare... Dar daca sinteti multe si din toate partile, nu stiu daca ma lasa sufletul sa nu va vad pe toate la un loc. Asa ca, si pe mine m-ar interesa cine si cite vin sigur, unde si la ce ora ar fi intilnirea. Miine am net, joi si vineri sint la tara (daca nu ploua rau).

In cazul in care nu ne intilnim la Bran sau nu pot eu sa ajung, poate ne mai intilnim o data in Bucuresti, mai multe. Va pup acum, nu am citit nimicdin urma, nu stiu ce mai faceti... mi-e tare-tare dor de voi!!!

Noi sintem bine, ne simtim minunat, nu am mai avut nici un fel de problema. Pe miine!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput