Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

By the way, Olga imi pare asa rau ca nu ne nimerim. Deocamdata ne batem in mesaje. Ai vazut la evenimentele comunitatii ca-ti ziceam la multi ani de sf. Olga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am uitat sa va zic ca am fost saptamana trecuta sa le facem copiilor pasapoarte. Nici nu ma asteptam sa decurga totul atat de simplu, parca nu eram in Ro (e, uite ca mai sunt si lucruri bune), n-a fost coada (ma rog, 4-5 persoane), nu ne-a trebuit declaratie de la notar, ofiterul foarte amabil si vor fi gata miercuri.

OlgaT sa aveti mult fun si sa va simtiti bine!

Weekend placut tuturor!

Mai ziceti ceva de Bran sau sa inteleg ca in afara de Androix nu mai merge nimeni? Poate dam si noi o fuga, impreuna cu Anca...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost si noi astazi la Waterpark la Otopeni, ca prea i-a placut lui Andrei la bazin cand am fost la mare. La fel a tzopait si s-a balacit in apa. Dupa ce, ca si la mare, la inceput era speriat si tipa, ca nu stia unde suntem. Iar la sfarsit se invinetise de frig la gura, dar tot nu voia sa mai iasa din apa. La inceput se dadea pe topoganul mic de bebelusi, dupa care a trecut fara nici o jena la unul mai mare, din acela ca un tub. Daca mai stateam putin il duceam si la alea mari Se luase dupa alti copii si la sfarsit facea si cu figuri, venea pe burta, cu capul inainte, de mai lua si cate o gura de apa.
Vedeti aici ratusca mea, la www.dropshots.com/gabitzam2#albums/WaterPark%20Otopeni" target="_blank">WaterPark.

Elisor, chiar eram curioasa cum e si AquaLand-ul de la Brasov. Drept e ca-i cam scump, daca e sa te duci cu familionul, sa stai toata ziua ca sa intelegi ceva, sa mai si mananci acolo, te duce cat nu face.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Numai ziua mea nu se anunta asa buna.Dupa o noapte nedormita imi e rau de nici nu ma tin pe picioare tremura carnea pe mine.Si azi se pare ca nu am ajutor de la olandez deci trebuie sa fiu mami full time cum oi reusi nu stiu.

Elisor cand vii ?

Gabitza frumoase poze.

Mai revin .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Ce nesimtita sunt! Nu m-am mai uitat in lista cu aniversari si nu am observat ca a trecut ziua Aurasei.
Mamico, sa fii fericita cu cei doi flacai ai tai, sa fiti cu totii sanatos si sa aveti parte de ce e mai bun de la viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aurasa cu intarziere. Te pupam, ne ierti?

Noi am fost ieri 20 km cu bicicleta printr-o padure cu mii si mii de drumuri care mai de care si padurea plina de caprioare si cerbi. Ne-am jucat in iarba insa cel mai mult am mers cu bicicletele, cand Pifosul a adormit... Cum va ziceam. Si i-am tras si poza sa-l vedeti cum doarme...

Asa incat va las sa vedeti ce drumuri faine am strabatut noi azi... M-am bronzat ca taranii, se vad dungile la meieut, cand am vazut in oglinda. Am ramas uimita! Lume foarte multa, cluburi de golf pe unde vedeai cu ochii si jucau pe o iarba de-ti venea sa te asezi acolo nu gluma si caprioare multe pe cealalta parte... Un aer ca de munte prin padure, tot felul de buturugi de ziceai ca-s decupate, ciuperci, lacuri cu ratuste, tot felul de poduri meseriase... ce sa mai, frumos pentru o zi de petrecut in familie... Ma doare fundul de la atata mers cu bicicleta insa tot asi mai vrea sa mai fac drumul... Superb!

IN padurea cu cerbi si caprioare

acuma mergem la piscina, va pup...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Beatrice, absolut superbe locurile!!! Pifoselul a adormit in scaunel de oboseala in locul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

OlgaT, cred ca stiu ce simti. eu sunt mult mai aproape de Cj si mi se face adesea dor, darmite tie. Poat ne nimerim odata amandoua aici. O sa fac poze cu orasul, iar cand ma intorc in Bucuresti ti le arat. Eu gasesc orasul schimbat. Au refacut centrul cu strazile si trotuarele, orasul este curat, iar acum ca este vacanta, ma bucur de si mai multa liniste. M-as muta inapoi si maine, dar pt noi nu este acum momentul. Oricum, incomparabil stilul de viata pe care il fac niste oameni calmi si primitori. Simt confort psihic de cand am venit aici. Mi-e drag totul aici. Am prieteni multi si de o viata, am o casa frumosa si o gradina verde, imi tihneste sa ma plimb pe starzi la orice ora, iar eu ma chinui in Bucuresti!

elisor 3,5 mil pt mine, 2,5 mil pt ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine pentru astazi

Teddy drum bun in tara, deja cred ca esti pe drum, daca nu cumva ai ajuns.

Elisor la neamuri dormim si papam doar seara, la prinz mincam la restaurantul de pe plaja, mincarea e foarte buna, iar aia de la neamuri e la fel de gustoasa, mai ales pentru sot care-si aduce aminte de cind era mititel . eu maninc putin, ca in timpul dietei am slabit doar vreo 6 kg si nu risc sa le pun la loc. . Felicitari pentru inmatricularea la cresa , reusesti sigur cu pampersul, dar trebuie sa eviti sa-l foloseasca ziua. Si Isabella tot cu kk avea probleme, mai facea pe alaturi, dar cind am pus-o sa stearga singura si am certat-o ca nu se face acolo, a inteles si s-a executat . Cam dura am fost, dar... asta este.

Laura nu mai spui nimic, nimic ?

Gusta ufff, dar ce-ai patit de n-ai dormit ? -ici si sper ca te simti mai bine.

Beatrice notat reteta de savarine si... te astept la mine. Am vazut pozele cu pifosul in scaunelul de la bicicleta

Adina in momentul decolarii si aterizarii, vorbeam mult cu Isabella si-i tot apasam pe urechiuse ca sa nu i se infunde timpanele. Daca a vomitat, nu i-o fi placut fata chinezului.

Pengunica uite retete pentru sotul tau, gasesti aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11846 si tot pe culinar ai sa inveti sa faci mincare buna, romaneasca sau made in Japonia , eu acolo m-am specializat.

Cuscra e bine daca doctorita "s-a indragostit" de Dragos si-l intoarce pe toate partile. Spor la cautat o gradinita care sa fie pe placul lui si al vostru.

Olga T asteptam poze cu Tonyla la camping.

Gabitza am vazut pozele cu ratusca si capotelul alb

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tot je, sa va arat cum studiaza Isabella

http://family.webshots.com/photo/2644449920080132939ZwJvTW

iar aici, cum priveste telejurnalul

http://family.webshots.com/photo/2097908670080132939ZdARoY

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput