Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Danelutza sa stii ca as veni cu mare drag...Insa nu stiu cand vom mai pleca in concediu. Ne-am propus niste imprejurimi insa om vedea...

Uite reteta:

SAVARINA

Ingrediente
Aluatul: 350 g faina, 175 g unt, 15 g zahar, 12 g drojdie, 4 oua, 50 g lapte, sare, unt pt forma, pesmet

Siropul: 200 g zahar, 200 g apa, rom

Garnitura: 250 frisca batuta, gem de care se vrea

Se cerne faina intr-un castron si se face in ea o gropita in care se pune drojdia dizolvata in lapte cald.

Se amesteca cu putina faina, formand o plamadeala care se lasa sa creasca la cald circa un sfert de ora.

Se adauga apoi in gropita ouale, restul de lapte, zaharul, sarea si se amesteca cu faina.

La urma se pune untul topit, rece nu cald.

Se amesteca compozitia cu o lingura sau cu o lopatica de lemn si se lasa sa creasca la cald.

Se ia o forma speciala de savarina, se unge cu unt, se presara cu faina sau cu pesmet si se umple pe jumatate cu aluatul de mai sus.

Se lasa sa creasca.

Cand s-a ridicat pana la gura formei, se da la cuptor, unde se lasa circa o jumatate de ora.

Savarina coapta se lasa sa se raceasca in forma. I

Se insiropeaza, se pune frisca la mijloc si gemul deasupra...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Am reusit sa-mi pun netul la servici, pe sheshtache normal, acum mai ramane sa vad cum voi reusi sa intru, tot asa cum l-am si instalat si sa ma lase sefa sa mai si respir, dar asta e o alta poveste.
Am citit aproape tot, o sa intru de acasa, ca e weekend!!!!!!!! Yupi!!!!!
Pupici voua!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! va multumesc pentru ca va ganditi la mine, sunt tare stresata cu operatia asta, incerc sa nu ma gandesc prea mult insa nu reusesc sa-mi scot din cap pasaricile...mi s-a pus pata ca nu ma mai trezesc din anestezie sau fac cine stie ce complicatii si mor...mi-e frica. m-au sunat de la spital sa ma anunte ca sunt programata pentru 3 septembrie la analize si in 4 dimineata la cutzit.
Sa va mai zic ca de zapacita ce sunt am busit masina?!...m-am dus la primarie pentru un certificat si am parcat intr-un pom!...ca norocu' doar am jumulit vopseaua de pe bara de protectie din spate...imi vine sa mor de ciuda ca am fost cu capul in nori si efectiv n-am vazut copacul pana nu am dat in el. l-am sunat pe sotz si a zis "mai merge masina?" - "da" - "atunci nu-i nici o problema, cand o sa fie busita de vreo 5-6 ori o ducem la reparat!"
Se pare ca maine plecam in Romania! s-a scurtat concediul asa ca trebuie sa mergem mai repede ca sa nu stam doar 3-4 zile...din pacate nu cred ca mai ajungem la intalnirea de la Bran ca timpul e scurt, drumurile sunt nasoale si suntem si foarte obositi...vedem la fatza locului apoi va anunt ca am internet si acasa la ai mei acum.
Gata pauza, ma duc s-o culc pe pitik si sa trag niste treburi casnice.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Teddy, tinem pumnii sa iasa bine... nasol cu masina insa tu sa nu ai ceva, las-o incolo de tabla... se face!

Noi am fost in port la mica sirena cu bicicletele, Pifosul pe bicicleta mea in scaunul de copil, apoi la o inghetata si acuma acasa.... Si cum n-ati mai vazut poze cu noi demult, iata-le:

MICA SIRENA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Bea frumoase poze.

Elisor cand ai un timp liber sa iti dau adresa ca uit de la mama la gura.Iti scriu un pm sau pe yahoo?

Tdi nu iti fa griji e normal sa fii panicata .Ai uitat cum eram eu inainte si ce multe prostii aveam de zis.Ti-am zis fiere numai am de vreo 6 ani si e super asa ca nu iti fa griji.Tu sa te faci sanatoasa ca Atomic mic are nevoie de tine.Vezi ce buna sunt la sfaturi.

Fetele va multumesc de cuvinte da credeti-ma ca nu pot sa mai vorbec cu nimeni si deja ma gandesc la o plecare mai indelungata de aici.Om vedea.

Pup fetele si o zi cat mai buna ca a mea e dezastru .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Servus! Servus!

Am ajuns cu bine! Multumim pt sfaturi si ganduri. Chiar ca mi-a facut griji dgeaba, Danelitza..;) Ema s-a comportat impecabil pe toata durata zborului. N-a vrut sa-si puna centura la decolare, dar am chemat-o discret pe insotitoarea de bord si i-a pus-o ea N-a mai scos un sunet fii-mea cand i-a spus d-ra "Nu, iubita. Trebuie sa punem centura!" Apoi a uitat de centura, asa ca nu i-am mai scos-o deloc. Drumul e scurt, asa ca abia ce ne-au adus o gustare, apoi un suc si deja coboram. Surpriza a fost la aterizare. Huruie si duduie avioanele noastre de zici ca mergi cu tractorul. Am avut parte de o decolare violenta de-mi sareau si mie timpanele si mi se facuse rau. Am auzit-o pe Ema tusind si inecandu-se si pana sa scot punga de hartie a varsat pe bluza cea roz a chinezului din fata noastra...Nu mancase nimic asa ca a varsat apa si lapte. S-a speriat nitel pt ca ea cred ca a varsat de 3 ori in viata ei si asta s-a intamplat cand era bebe. Dar a trecut repede, i-am distras atentia si am ajuns cu bine. Murdare si ude, dar ajunsesem la Cj.
Aici toate merg bine. Ema se simte excelent. Alearga prin curte, mananca bine, doarme bustean, se joaca cu copiii. Nu stiu cat stam, dar cred ca cel putin 2 saptamani. Vremea este si ea excelenta, oamenii mai linistiti decat in capitala, asa ca ma relaxez si eu.

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Elisor bine ai revenit.Gata concediul?

Tdi iti tinem pumnii sa fie bine.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

DANELUTZAsunt de acord cu tine si eu prefer mai mult fetele de pe forum doar ca uneori rutina te omoara mai ales daca esti o persoana activa
OMUSTATA multumesc!
TDI vacanta placuta in RO ,sper sa te distrezi iar in ceea ce prioveste masina nu-i bai pengu boteste bara din spate de cel putin 3-4 ori pe an (asta pt ca masina lui este mai mare decat locurile de parcare iar oritoarele din spate sunt facute in general pt masini mai mici)traiasca asigurarile!
De cateva szile ma tot chinuie talentele culinare asa incat astazi am incercat sa fac gogosele cu prune si bezele dar nu prea au iesit, am sa mai incerc....poate pana la urma reusec sa intru in rand cu lumea nici macar paine la cuptor nu sunt in stare sa face naspa ca la mine nu prea se omoara nimeni cu mancatul mancarii romanesti,doar fratele meu a mai ramas amator.
Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Tdi drum bun si sa fie bine cu operatiile.

Adina chiar ma gandeam cum de te stresezi atata la un zbor de o ora. sa vezi tu senzatii tari cu "atomicii" la zboruri de 9-10 ore. Si apoi sa nu incep cu "dor de Cluj" iar dar sincer te invidiez....

Newmami cu sunteti? Da un semn.

Gusta in afara de nici nu stiu ce sa-ti spun. Pana la urma toate trec intr-un fel sau altul.

Iuliana!!!!!!!!!!nu mai apuc sa stau pe mes de nici o culoare. macar asa aflu si eu despre voi. Va pupam.

La noi e liber luni asa ca azi o taiem la camping. Impachetat mancare, haine, jucarii, olita, saci de dormit. Ce mai, suntem nebuni. Tare sunt curioasa cum reactioneaza Tony. Inainte de el eram tot in camping, la canoe, la drumetii. Acum e prima iesire de genul asta cu el. Fran chiar ma gandeam la voi si la Fagaras.
Va las ca plecam intr-o ora....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Dupa o pauza atat de mare mi-e foarte greu sa intru in randul/ritmul vostru, desi am mai citit pe ici pe colo. La servici n-am avut acces la net, acasa nu mai era timp, cand imi faceam putin timp pentru forum apucam sa citesc doar, mai e si iesitul afara tura de dupamasa, stiti si voi prea bine cum e cu servici si copii, asa ca nu mai detaliez...

Teddy asa cum ti-am spus si pe mess iti doresc sa treci cu bine peste marea incercare ce te asteapta, incearca sa gandesti pozitiv, ca vei scapa de probleme si dureri...fain ca veniti in tara dar sunt dezamagita ca nu ajungeti la Bran

Raluca cand am citit prin ce-ati trecut mi-au dat lacrimile, sper sa va reveniti incet, incet si sa nu mai treceti prin asa ceva "never for ever", poate mai pui si tu o poza cu Iulia dupa ce veniti de la mare. Sunt curioasa cum v-a priit marea, la noi a fost foarte bine anul asta, daca prindeam o perioada mai putin caniculara as fi fost chiar incantata de concediu.

Simona am citit si de voi ca ati avut perioada nasoala, parca si la voi s-au tinut lant problemele, sper sa lasati in urma perioada asta si sa va fie bine de acum incolo si sa iasa bine si investigatiile la inimioara...Concediul meu a fost doar de 7 zile, dar urmneaza cel mare de 3 saptamani, asa ca n-ar trebui sa ma plang.

Daniela vacanta placuta, pe de o parte e perfect sa mergi in vacanta la rude si sa ai totul asigurat, pe de alta parte nu e ca la hotel unde poti face reclamatii daca nu esti multumit...cand plecati? In tara cand mai vii?

Gusta am primit info pe mess, multumesc mult, lasa ca vin eu la tine curand si iti descretesc fruntea, acum pe bune, imi imaginez cum e sa fii printre straini si sa nu poti face prea multe pentru sufletul tau, dar imi intaresc parerea ca Ro e tara din care sa pleci mancand pamantul, la tot pasul vezi mitocanie, nepasare, nesimtire si altele...Sper sa reusim sa ne vedem intr-o zi, mi-ar face placere sa te cunosc in carne si oase - "femeia care m-a mobilizat sa dau jos balastul"

OlgutaM multumesc de compliment, dar eu niciodata nu sunt multumita de mine 100%, mereu as avea ceva de facut, dar nu toate depind de mine, mi-as face cateva ajustari estetice dar de unde caruta de bani, asa ca tot eu vin si ma consolez "lasa, Eli, tu sa fi sanatoasa, ai vazut ca se poate si mai rau". Ai pus pozele din tunisia pe undeva?

Adina vacanta placuta la Cluj, haumaci e zborul Buc-Cj?

Nelia, Andra, Androix felicitari pentru: sexul masculin (eram aproape sigura ca e baietel, cred ca sunteti foarte fericiti toti 3), baietel (cum va este?, cum l-a primit Dragos pe Horica?, am perceput asa un tatic fericit cand am vorbit cu voi la telefon), micuta crestina si vacanta placuta, da un semn daca esti prin preajma!

Multumesc fetelor de la Constanta ca au facut posibila intalnirea de la Jupiter, la fel ca si anul trecut m-am bucurat enorm sa le revad, si pe copilasi evident, am avut un bonus si o surpriza cu Gabitza...sunteti atat de minunate!!! Laura sper ca esti mai bine dupa nefericitul incident si ca te-ai refacut cu moralul; Lili desi esti pe cont propriu acuma tot rara la vedere, am inteles eu bine ca a fost ziua ta?; Cornelia , Stefan al tau e un cuminte in societate; Oana vreau sa te vad cu noul look...

Anca a ajuns cu bine in Ro dupa cateva neplaceri cu Taromul, s-a stricat vremea la Sibiu asa ca ne vom vedea mai repede decat era programat, crede ca va merge la Aqua Landul ce s-a deschis in Brasov.
Ieri am fost si noi sa vedem cam cum arata si ce preturi sunt. Cam scump pentru buzunarele noastre, probabil la iarna vom merge cand se vor rari distractiile pe afara.

Despre noi: Bianca o rupe tot mai mult, parca e mai cooperanta in ultimul timp, ma bucur ca noaptea n-am probleme cu ea ca asta mi-ar fi pus capac la oboseala si frecusul de la munca. Cu mancatul e la fel de prost ca in ultimele luni. In timpul zilei o las fara scutec doar in chilotel de bumbac si pipi cere, am indraznit sa iesim si afara fara scutec, dar inca avem probleme la capitolul kk. mai exersam, poate daca stau 3 saptamani cu ea vom reusi, ca din septembrie am inmatriculat-o la cresa
La mare a fost bine, exclus marea care a cam lasat de dorit ("ciorba de salata" pe alocuri), in schimb hotelul, masa si piscina au fost ireprosabile, asa ca nu mi-a parut rau cat de putin de n-am facut baie in mare, oricum plajele continua sa fie imputite, aglomerate si scumpe.
Sper sa intru mai des, nu de alta dar cred ca v-a fost dor de mine ...

M-a stricat de ras la faza cu proteza bunicii Teodorei a Cloretei.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput