Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
Multumim de urari
Georgia a fost cuminte la botez, si-a supt degetul intrucat nu serveste suzeta si s-a prins cum se suge degetul si acum sta aproape non stop cu el in gura. Nu a plans decat cand a luat-o preotul s-o bage in apa si daca nu a reusit s-o linisteasca putin n-a mai bagat-o cu capul in apa sa nu se inece ci doar cu piciorusele si i-a dat cu apa pe caput. La restaurant Filip cu verisoarele si cu fata nasilor au intors restaurantul pe dos, au alergat, au tipat, au dansat, ce mai a fost petrecerea lor, s-au distrat pe cinste.
Am pus cateva poze www.dropshots.com/botezandmore" target="_blank">aici, am facut cont nou la dropshots ca nu mai aveam loc deja pe cel vechi. Nu stiu de ce filmuletele arata cica sunt facute pe 8 iulie ca sunt tot de ieri.
Cuscra, fierul se face, bine ca nu ai patit nimic. 
Andreea, mama de Filip si Georgia
simona_filipas spune:
Buna dimineata 
Raluca si noi am fost in aceeasi situatie asa ca te inteleg foarte bineeeeee.
Cuscra ma bucur ca ai revenit
Laura iesi din starea asta si sa redevii persoana pe care o stiam ca zau ca nu-ti sade bine asa.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Androix sa va traiasca micuta crestina si sa fie sanatoasa
Pengunica bine ai revenit
Laura am dat cu bata in balta...asa-mi trebuie daca citesc printre 30 de pontaje si mii de alte porcarii.Oricum nu te mai necaji ca masina se repara, voi sa fiti sanatosi
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
omustata spune:
Androix-bine ai revenit si sa-ti traiasca micuta crestina! Nu am reusit sa vad inca pozele, dar imi fac eu timp si pentru asta.
Ioana-si eu astept parerea Neliei, pentru ca eu am venit foarte des in tara si stau mult, asa ca nu stiu daca se pune. La mine nu este neaparat chestia ca s-a schimbat Romania in rau ci cred ca m-am schimbat eu, am dat de bine aici
si resimt in Romania lipsa unor lucruri legate de comfort si liniste personala. Uite, sa-ti dau un exemplu, apropos si de ce zicea Simiena ca nu ai ce face cu copilul in casa cand este prea cald sau vreme urata. Aici ai o multime de lucruri de facut. Te poti duce la biblioteca unde spatiu amenajat pentru copii si unde se organizeaza cel putin o data pe saptamana program de cantece si povesti, te poti duce la locuri de joaca in interior, foarte ca lumea, noi avem cel putin 3 si orasul este super mic. Avem un Muzeu al copiilor cu o gramada de jocuri pentru ei si apoi fiecare mare librarie organizeaza macar o data pe saptamana, ca si biblioteca, activitati pentru copii. In Romania, din pacate, lipsesc locuri de genul asta, sau sunt extrem de putine. Pana sa am copil nu vedeam diferenta, dar acum o vad.
Sa te distrezi bine in "concediul" asta de mamica si sa profitati din plin.
monule-ai innebunit, mai vrei unul? Ce fac fetele?
Laura-imi pare tare rau sa aud de accident. Sper ca tu esti teafara.
Atat imi aduc aminte acum. O zi buna sa aveti in continuare.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Cu intirziere, spun si eu ...
La multi ani, Tamar !
La multi ani, Beatrice !
Sa fiti fericite, sanatoase, dar mai ales iubite !
Laura bine ca n-ai patit nimic, masina se repara, cu persoanele e mai greu. 
Elisor multumesc de mesajele de pe mess si ma bucur ca nu are nimic sotul tau.
Teddy parca am citit ca vrei sa-ti pui antivirus. Vezi ca mie de la el mi s-a tras, am pus antivirus si mi-a blocat accesul la internet. Asa ca, am dus calculatorul la reparat ca nu functiona sa bag CD-urile, l-am adus simbata de la reparat ca-i ajungeau cele 10 zile, azi a venit mesterul sa stearga din memoria lui antivirusul, drept pentru care am constatat ca CD-ul tot nu functioneaza, adica si vreo 150 euroi platiti si nimic realizat. Diseara il duc iar sa-l revizuiasca, sper bine, ca altfel
le fac eu o reparatie romaneasca de nu se vad.
Cuscra ce mai face ginerica, poate ai scris, dar la capitolul citit sint zero, n-am citit nimic.
Gabitza pozne face multe Isabella, mai rau e ca nu lasa tigarile si ma cam dispera
. Reuseste sa le sustraga din pachetul lu'tatsu fara ca el sa simta, bineinteles pachetul fiind in buzunarul pantalonilor.
Ioana eu am lasat-o fara pampers acasa, am inceput s-o duc in parc la copii doar cu chilotei de schimb dupa noi, a facut o data putin, apoi dupa vreo doua zile cind am intrebat-o daca vrea pipi a facut in chilotei pentru ca nu a vrut sa o duc la wc-ul din parc, drept pentru care m-am suparat si nu i-am schimbat chiloteii, iar de atunci n-a mai facut deloc. dupa o saptamina, cind a avut prima oara pampersul uscat dimineata, am renuntat la el si dormim cu chilotei, doar cu un micut accident intr-o noapte. Acum vrem sa facem la wc ![]()
Nelia felicitari pentru cuculet.
Ma duc sa vad ce ati mai scris, macar pe ultimele pagini, nu cred ca reusesc sa recuperez tot.

babygirl spune:
Androix, sa va traiasca micuta crestina!
Loreen, bine ca nu a patit nimeni nimic, ca este tafara. Masina se repara.
Cateva poze care sa va racoreasca nitel aici
Mercedes spune:
loreen- capul sus si sa fiti sanatosi asta e cel mai important restul se rezolva.
Tin sa va spun ca la mine e un frig de numa bate vatul si sta sa ploua. Probabil maine va ajunge si la voi vremea asta, parca nici asa nu e bine....dar asta e.
patriciaRO spune:
Am facut si eu azi savarine in formele mele mari cumparate din RO. Cand te uiti la forme le vezi mici insa dupa ce se umplu parca sunt imense. Insa sunt excelente...
dupa ce le-am scos din cuptor:
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0614-47biee24p.jpg
scoase din forma:
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0615-f4r1ft0p.jpg
taiate:
http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0616-47biee29e.jpg
umplute:
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0617-47biee2b3.jpg
http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0618-47biee2d9.jpg
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0619-47biee2ez.jpg
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/30/img0620-47biee2gw.jpg
pofta buna!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
hai ca s-a reanimat subiectu!![]()
s-o luam pe rand...
Danelutza si Pengunica, bine ati revenit! Andra, si pitika mea a fost bolnava 3 saptamani dupa ce am dus-o la mare, nici nu stiam clar ce are si nici febra nu-i trecea. Daniela, felicitari pentru dez-pampersit...trebuie sa iau si eu taurul de coarne (sau taurasul de cornitze
) ca altfel nu merge, degeaba o las eu fara in casa si imi spune cand vrea sa faca dar nu se aseaza pe olita sau wc nici s-o bat...daca plec cu ea afara cu kilotei poate reusim. cu antivirusul am facut treaba buna ca a gasit nenorocitul care mi-a dereglat tot compu si il stingea cand era lumea mai draga, l-a eliminat si acum totul e ok...noroc ca se pricepe sotzul.
Loreen, imi pare tare rau de accident si sper ca nu a patit nimeni nimic, cum au zis si fetele fiarele se repara desi te inteleg ca numai placut nu e! ai grija de tine si primeste de la noi multi
de consolare. reteta de iesit din stari blegoase nu am ca sigur as fi brevetat-o
, si pe mine ma apuca des si ma ingrijorez uneori de ce-mi trece prin cap...apoi trece, de multe ori cu muzica de una singura, ceva mai energizant gen rock...
.
Androix, sa va traiasca micuta crestina!
tare frumusica e...si Filip a crescut...tu arati super, te prinde bine meseria de dubla-mamica!
Mercedes, si aici bate un vant de ne ia pe sus, bine ca se racoreste! am citit ce ai scris de baile felix, desi eram aproape (arad) ai mei nu ne-au dus niciodata acolo desi tare ne doream cand auzeam pe toata lumea ca se duce la felix.
eu am fost la herculane acum 4 ani si m-a frapat sa vad masini cu numere din absolut toate judetele tarii.
Ioana, sa ne povestesti si noua cum e viata de burlaci
...film, cumparaturi, relax, terase, mall-uri...noi ne-am luat adio avand pitik atomic permanent prezent si netransmisibil dar nu concepem fara ea nici manar o zi
...imi lipseste si mie viata sociala si micile ei bucurii da' ma consolez ca revin daca mai creste copilul, o sa le redescopar la batranete!
OlgaM, eu am observat mici schimbari in bine in Romania in ultimii 1-2 ani, am intalnit oameni mai amabili si mai educati pe la ghiseele de la posta, banci, farmacii, magazine...clar ca nu peste tot insa media e pozitiva. ceva imposibil si oribil mi se pare traficul in orase, masini peste masini si toti grabiti, nervosi, tupeisti sau pur si simplu prosti. cu comoditatea personala maaare dreptate ai!...desi nu avem casa din revista, cand suntem plecati imi lipseste tot si abia astept sa ma intorc.
Gusta, ai ce-a mai combinat Marutza?
atomica mea a deschis vitrina cu sticlaraie desi era incuiata si mi-a spart 4 farfurii din portelan impletit, cele mai faine si preferatele mele!
Simona, cum se mai simte Dragos? nu mai retin daca ai spus, tot la gradi il duci sau ai gasit bona?
Beatrice, am vazut filmuletul cu aerobicul...fain mai, bravo!
Gabitza, mai stai o saptamana acasa zici...tare curioasa sunt cum se comporta Andrei, e cuminte sau ti se urca-n cap?![]()
Adina, gata bagajele...parca miercuri plecati, nu? astept sa ne povesteti cum s-a comportat Ema pe avion!![]()
Cuscra, nu mai scrii nimic??? multi
de la noi!
na c-a inceput ploaia, pica deci balaceala in piscina sau iesitul afara...o sa-mi faca iar Alyssa neuronii creti pana deseara.
am uitat sa va zic ca miercuri seara merg la chirurgie, am primit referinte despre un dr primar in alt oras si m-am programat la el, cica e cel mai bun si spitalul e ok (acolo s-a nascut si pitiku meu
)... nasol doar pretul ca cu 120 euroi pe consultatie m-as face si eu astronaut. hai c-o iau pe ulei, ma duc sa spal vasele.![]()
Album Alyssa