Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aaa, felicitari pentru micuta crestina georgia!

Gusta, mai stau acasa inca o saptamana. Eu mai am inca o saptamana, dar Costi deja s-a dus azi la servici. Azi stam in casa, ca e cald rau. Poate iesim pe seara cand vine Costi de la banca.

Lenevesc pe aici, bat netul, beau cafea, trai neneaca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Gusta nu-ti pot spune nimic incurajator pentru ca psihicul mu refuza sa coopereze cu mine si sunt intr-o stare profund deplorabila de ceva vreme...plus de asta am avut si un accident de masina si sunt suparata si indignata pana la refuz...

Cuscra sa-ti traiasca micutza crestina sa va lumineze si completeze viatza alaturi de Filip...spor la facut bagaje...

Olgutza din America welcome home ... evident ca cel mai bine e acasa ,oriunde ar fi asta...

Nu sunt o companie placuta absolut deloc si ca atare ma retrag...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Of Loreen imi pare rau de ce aud.Hai trebuie sa faci ceva sa iesi din starea asta ca nu iti face bine.Uite de la mine un pupic mare si poate poate e un mic mai bine,macar acolo un 0,0001%.

Gabitza eu sunt deja la a 2 cafea si pe asta am facut-o dubla si tot nu reusesc sa ma dezmeticesc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!!!

Va citesc dar sincer n am timp sa mai si scriu, scuze.

Felicitari androix pentru micuta crestina!

Am fost sambata si duminica in padurea din felix, am admirat copacii pasarelele si mai ales o ciocanitoare care a facut deliciul copiilor mei. Am urmarito ce face ea si discutii multe pe tema asta... Bianca a fost tare incantata acum cand o intreb cum face ciocanitoarea isi pune manuta in fata fetei si bate mobila sau ceva lemn sa faca acel zgomot.Am si fugit pe pista de atletism din padure a fost fain.

loreen- in comparatie cu ce simti tu pentru mare simt eu pentru apa bazinele din felix. Stateam si ma minunam cum vin altii din gorj iasi prahova bucuresti si chiar constanta pentru apa din aceste bazine. Nu ma intelegeti gresit e ok cand apa e curata dar avand in vedere ca e termala si intra zeci de oameni in ea e groaznica la un moment dat. Incerc sau refuz uneori sa si merg pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bauuu

In sfirsit al internet, revin mai tirziu cu cetitul si scrisul, nu inainte de a ma lauda ca fara internet am avut de cistigat , am scapat de pampersul de zi, de cel de noapte, facem doar la olita, iar in afara casei nu mai purtam nici macar chilotei de schimb.
Mi-a fost dorrrrrrrrrrrrrr de voi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, Danelutza, imi era dor de poznele Isabellei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Ia sa mai inviorez si eu nitel subiectul!

Suntem oficial parinti fara obligatii. Ne-am intors aseara acasa cu copilul predat pe proces-verbal la bunici, sper eu ca macar pentru vreo 3 saptamani. Actiunea plecarea s-a petrecut in timpul somnului pentru a preintampina lacrimile si urletela aferente despartirii si se pare ca nu au fost probleme. Ma temeam ca o apuca pandaliile cand se vede fara tac'su, dar se vede treaba ca nu (cu ai mei stiu precis ca nu ar fi facut figuri, dar cu soacra-mea era cu semnul intrebarii). Imi pare ca si-a amintit-o pe soacra-mea de cand a stat cu ea atunci cand a avut zona zoster bona sau unde e din familie si ii sufla si ea in fund, cert e ca vineri, la cateva ore dupa ce venise soacra-mea la noi o pupa si o tinea de gat de numa'.
Iar acolo, la tara, avea motive in plus de bucurie: barbatul i-a instalat leagan si hamac, iar curtea e plina de pasari si iepuri.
Sa va mai zic ca peste noapte mi-a fost frig si a trebuit sa ma invelesc?
Una peste alta vrem sa facem program artistic in fiecare seara: shopping, terasa, film, nu neaparat in ordinea asta. Asa ca nu prea o sa postez pe aici, mai ales ca nu am obiectul muncii de care sa va povestesc.

Ralwka - vai, vai, ce ati mai tras. Se vede treaba ca atunci cand nu esti impacata cu decizia de a te intoarce la munca copilul sufera mai tare (mai ales daca este si mai inteligent decat media).

Androix - bine ai revenit pe forum si felicitari pentru botez!

OlgaM - bine ati ajuns acasa! Ei, vezi, in curand nu-ti vei mai petrece zilele plangand dupa Romanica, caci casa ta a devenit America (foarte bine!). Ca veni vorba, nasii mei care au plecat in Canada vin acum in tara pentru prima oara dupa 3 ani. A fost o decizie de moment, nu-si programasera inca din iarna, dar nasa-mea nu mai poate de dor si profitand de faptul ca ea in concediu de maternitate (au o fetita de 5 luni) si ca are si el putin concediu au zis sa o comita. SUnt foarte curioasa cum vor reactiona pentru ca pe de o parte sunt parliti de dor (mai ales ea), dar pe de alta parte nu sunt constienti cat de mult s-a schimbat tara in timpul asta (si nu neaparat in bine). Nu stiu de ce, dar presimtt ca vor fi dezamagiti. In sensul asta sunt curioasa sa aud si pararea Neliei cand se va intoarce acasa.

Ei, va las de-acuma ca e timpul sa mai muncesc si eu pe ziua de azi. Sa aveti o saptamana buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Wow, Daniela, felicitari! Cred ca si noi suntem pe calea cea buna in sensul ca anunta mereu cand face si daca nu are pampers face la olita sau in natura, in functie de locatie. Pampersul il tinem mai mult noaptea si cand plecam pe undeva. SPer sa desavarseasca opera de invatare socrii si apoi ai mei.

Gabitza - ehe, ce viata!

Loreen- capul sus, nu e dracul atat de negru!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna tuturor!imi pare rau ca am disparut asa din nou ,,ca magarul in ceata,, dar am avut parte tot de peripetii.Benica a fost racit o luna intreagasi nu am putut pleca nicaieri,m-am mai ciondanit si cu Pengu putin asa (bine ca ne-am impacat)mi-am pierdut telefonuldar l-am gasit(asta pt ca totusi locuiesc in Japo),Pengu si-a pierdut portofelul cu tot cu carti de creditsi tot asa......dar ma bucur ca am reusit sa-mi revin din starea asta de ghinion si am reusit sa va scriu din nou....
Felicitari tutror pt progresele ,,la olita,,!
Felicitari si lui ANDUTZY pentru bebe HORIA, sa fe sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Androix, felicitari pentru crestina. Sa fie sanatoasa!

Loreen, aoleu, sarcutza de tine. Ai mai, ce poate fi mai rau. Da-o incolo de masina, ai lovit-o aia este. Tu sa fii intreaga.. Fruntea sus. te puppp!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput