Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Tdi spune:
OanaC, imi pare rau pentru motanul vostru
, si mie imi plac pisicile la nebunie, am avut multe de-a lungul timpului si unele au avut un sfarsit trist...ma gandesc cu drag la ei ca si cum ar fi fost copilutii mei si n-o sa-i uit niciodata! N-o lasa pe Eva sa vada ca esti trista, e prea mica sa inteleaga ce s-a intamplat si poate s-o afecteze!
Ralwka, m-am gandit de multe ori la voi...doamne ce rau e sa ai copilul bolnav!...bine ca ati trecut peste tot si va doresc sa nu mai aveti probleme de acum inainte.
Cornelia,
pupam stilistul in devenire! nasol cu cosmarele, si Aly mai urla noaptea si ma striga disperata insa cum n-a gatat constructia la vocabular inca, nu stie sa povesteasca nimic.![]()
Gusta,
ma distreaza stilul tau de povestit, esti tare simpatica! pupam si Marutzul nazdravan.
Beatrice, tot cu 7 cojoace sunteti?
hai ca vine soarele acusica!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Gata, capul la fund, am ajuns inapoi la Bucuresti ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Mai, dar nu vreti deloc sa mai vorbiti cu mine? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Teddy, da, mai, ma inebuneste. Cand ploua, cand iese soarele. Ca nu reusim nici sa iesim afara la aer.. Offf
acuma sunt la buacatarie fac galuste cu prune... yamiii
Intre timp am pus filmuletul cu examenul meu de la Aerobic asteptat de mine cu nerabdare fiindca era pe DVD a trebuit sa-i fac mari transformari in Avi, apoi pus pe site insa sunt numai 10 minute din cele 30 cate erau ca atata au ei limita, insa asta este. Cine-l vrea pe tot il dau pe mess...
http://piticii.multiply.com/video/item/34
Raluca, aoleu ce aiurea.. Bine ca acuma este mai bine.. Copiii ar trebui sa stie care-i mama, bunica, etc. Alex desi a fost in Romania nu-i zicea bunica-sii decat pe nume, adica SIDI, altfel eu eram mama... si bunicului la fel tot pe nume...
OanaC, saracutzul. Imi pare rau. Stiu ce simti ca si noi am pierdut un papagal vorbitor de care mama se atasase rau de tot si plangea saracutza disperata ca l-a pierdut strivit de geam din cauza curentului... ufff.
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Caldura mare...iar stam in casa cu AC-ul la maxim si n-avem chef de nimic, biata pitik se plictiseste si face numai prostii, am fericit-o totusi cu piscina pe balcon ca s-a balacit vreo 2 ore in voie.
Sotzer mai are de jobuit 1 saptamana apoi intra in concediu, inca nu ma apuc de bagaje...s-ar putea ca in concediul asta sa ma operez.
am fost vineri la dr de familie si mi-a dat trimitere urgenta la chirurgie, maine sun sa ma programez si apoi mai vedem. faza naspa e ca am dureri in toata partea dreapta...nu stiu exact ce e, ficatul sau ficatzii lu' peshte dar tare m-am saturat.![]()
hai ca nu vreau sa va demoralizez...trece si asta.
Duminica placuta la toata lumea si mai datzi pe aici cu subsemnatul ca tare lesinat mai e subiectutul nostru!

Album Alyssa
simiena spune:
Hai sa mai dau si eu cu subsemnatul . Caldura mare si pe la noi , desi merge AC-ul , Elian e iritat de la caldura in ultimul hal , ce sa mai zic despre mersul afara ca s-a redus spre zero si chinul de pe lume sa-i ocupam timpul o zi intreaga - acuma de exemplu i-l ocupa ta'-su ca eu sunt la servici.
omustata spune:
Buna fetelor! Intra-devar, lesinat rau subiectul nostru! O fi de la caldura?
Am ajuns si noi cu bine acasa si tare bine este. Nu credeam ca am sa spun vreodata asta, dar tare m-am bucurat ca am venit inapoi in State. Parca si Maya resimte chestia asta. ESte mult mai cuminte, mai cooperanta, si a revenit la dragostea dintai, adica mamica ei
.
Teddy-poate cu cat te operezi mai repede cu atat mai bine. Ma rog pentru tine sa fie totul bine, iar operatia se fie la o data care sa-ti convina. Iti face laparoscopic cumva?
In alta ordine de idei, sora-mea este acum in Venetia si m-a sunat sa-mi spuna cat de mult ii place orasul, ca este cel mai frumos oras pe care l-a vazut ea. Si sotul meu sustine acelasi lucru. Eu nu am ajuns inca acolo.
Gabitza-am vazut o parte din pozele voastre. FRumoase locuri. Sunt hotarata ca urmatoarea vacanta cand vin in Romania, sa-mi fac concediu la noi in tara si nu la mare cine stie pe unde. Mie de fapt nici nu-mi place marea.
poze-am vazut multe si frumoase, aproape ma pot lauda ca le-am vazut pe toate.
Laura-iti sta foarte bine cu ochelari si cu parul mai scurt asa cum esti acum.
Eli-chiar ca arati ca o pustoaica!
OanaC-imi pare tare rau pentru motanul tau. Eu din cauza asta nici nu-mi cumpar animale.
Legat de pasaport, eu nu cred ca poti pleca din State cu pasaport expirat. Cumnatul si cumnata mea au fost in situatia asta acum cativa ani si nu le-a dat drumul sa plece de la aeroport. Au trebuit
sa obtina o foaie de la Ambasada care sa tina loc de pasaport.
Si Maya are pasaportul ei, american, dar nu vad de ce vrei sa o treci pe Eva si pe al tau. Noi am calatorit asa fara probleme.
babygirl-iti doresc sa te simti cat mai bine la Cluj si sa va mutati cat mai repede in apartamentul vostru.
ralwca-ti-am simtit lipsa. Doamne prin cate ai mai trecut. Sper sa fie bine pentru voi de acum incolo.
gusta-esti asa simpatica cand povestesti ce vi se mai intampla!
Gata, s-a sculat Maya. Nici aici nu doarme foarte mult la pranz. Probabi ca vremurile cu un somn de pranz de 3 ore s-au cam terminat
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Olga, bine ati ajuns acasa! ma bucur ca Maya s-a mai cumintit, poate se face mai cooperanta si va intelegeti fara probleme. ziceai de Venezia, e intr-adevar tare frumos si merita pe deplin efortul de a o vizita, trebuie timp si energie pentru asta si nu prea mai avem asa ceva!
despre operatie, cred ca laparoscopic va fi, inca nu am ajuns sa discut cu chirurgul, abia maine aflu data consultatiei.
Simiena, si la noi e problema mare cu umplutul timpului la kupil...deja ma gandesc cu groaza ca incepem o noua saptamana, e cald si nu prea avem unde iesi.
In seara asta ne-am plimbat la Belluno, e un oras inconjurat de munti (in Alpi)...superb...cladiri vechi, piete si parculete curate, liniste si pace...am mancat la un restaurant tipic, pe o terasa de lemn...tare mult ne-a placut, imi pare rau ca nu am luat aparatul foto.
ufff, nu ma mai lasa pitik sa scriu, vrea sa bata cu picioarele pe comp
.
Album Alyssa
gusta spune:
Neatza.
Androix sa iti traiasca mica crestia.
Olga bine ati revenit acasa.
Tdi de obicei cand scriu fac haz de necaz si dupa ce le mai spun cuiva numai mi se par asa tragice.
Gabitza gata concediu?
Loreen nici macar un cuvintel.Hai ca eu sut intr-o stare super nasoala asa ca vreau un mic salut de la tine poate mai imi trece starea asta.
Marilena si Mara Augusta