Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Androix spor la pragatirile pentru botez si spunei doamnei Pastila sa nu te mai caute.

Gabitza mi-au dat lacrimile ce frumos poate fi si ce baiat mare e Andrei.

Bea si noi stam la fel imbracati in casa destul de gros.

Oana astept poze.Poate faceti inca o intalnire si asa mai vedem niste poze.

Tdi nasol cu ce ai .Eu iti doresc multa sanatate

Monu ai ganduri mari inca un bebe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am iesit cu Laura si fetele la plimbare prin Mamaia, si cum stateam noi in drum si vorbeam de una-alta, vad un copilas intr-un carucior, extrem de cunoscut. Am zis 'mai, eu stiu copilul acela de undeva' si dau sa ma uit dupa parinti. Vad un tatic, vag cunoscut, iar nu-mi zice nimic, si cand colo vad mamica si imi pica fisa Era Oana englezoaica, Onixone a noastra, mami de Alex cretofan. Asa ca am avut o intalnire surpriza placuta, neasteptata si neplanificata
Ia si cateva pozulici www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070726&ctime=201121" target="_blank">aici, sa vedeti mandrete de mamica si de copil. Copilul ca un surubel, mai greu de prins in poza, se invartea roata si avea grija de o baltoaca, vesel nevoie mare si fericit. O facea invidioasa pe Delia, care tare i-ar fi luat urma prin balta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Laura, Fran, Tdi, multumesc mult pentru informatii Laura, tu lucrezi in domeniu? O sa dau telefon si la ambasada aici, sa vad ce spun astia, poate inventez si niste motive de sanatate sau altceva ... Sper sa mearga.

Azi Eva m-a facut praf cu nervii, asa ca ma opresc aici, inainte sa scriu cine stie ce prostii, ca as lua la bataie pe toata lumea si as distruge totul in jurul meu!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - asta-s eu, zbierind, nu pot sa-mi dau drumul mai tare, ca ma aud vecinii

Danelutza, pe unde mai esti?

Merg sa bag niste inghetata si multa cola

Mergi la inceput

Neata.

Gabitza vazut pozele frumoase foc si imi mentin ideea in continuare ca sunt poze cu mamici frumoase si copii cuminti.

Iar mami a lui Delia te rog sa lasi fata in balta ca ce se uda un pic si dupa se usuca.Eu zic ca am pus o vorba buna si data viitoare te conformezi,te rog.

Aurasa baieti mari ai.

OanaC ca sa o treci pe Eva in pasaportul tau iti trebuie imputernicire de la tata.

Eu am avut o insomnie de zile mari asa ca acuma sunt la a 3 cafea nici nu stiu cum am sa stau azi treaza ca e tare nasol,iar plodul e de la 6:30 treaza si deja jumatate de casa e demolata.Sa va zic in mare ce face ca nu vreau sa intru in detalii prea multe ca sa nu cumva sa vi se faca rau.Mai nou sapa in gradina si pamantul sapat direct in cap si-l pune.Dupa cara apa si face un amestec de pamant si apa care aterizeaza pe haine,in piscina se intra cu hainele care vii de la plimbare daca nu stiati,va spun eu.Ieri mi-a scris usile cu creta si lista ar mai continua dar sincer nu vreau sa va sperii.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gusta, povesteste linistita ca la ce specimen am acasa nu ma mai sperie nimic! la noi toti peretii sunt scrisi cu carioca, la inceput a facut varza canapelele de piele crem, acuma mai mai prinde si pe mobile, tv si altele...pe pereti o las ca oricum trebuie sa zugravim iara (1 an a tinut!) iar cu restul stau cu carpa dupa ea...ar fi mai simplu sa-i ascund cariocile dar nu ma lasa inima sa-i ingradesc talantu artistic la varsta asa frageda!
Am uitat sa va povestesc ce a facut Aly...intr-o seara ne plimbam prin centru si ne-am oprit in fata unei vitrine cu inghetata, copilu statea langa noi si ii tineam o mana pe cap sa fiu sigura ca n-o scap din oki...grava greseala!...ca i-am lasat mainile libere...era langa cosul de gunoi si s-a aprovizionat destoinic cu pahare goale de inghetata si cornete roase pe jumatate...s-o vedeti ce fericita era cu bratele pliiiine!
La cumparaturi e jale!...fuge cu o viteza de nu ma pot tine dupa ea, trebuie sa am grija sa n-o pierd si sa nu faca cumparaturi la altii...ia din raft si baga in carucioare la cine prinde!
Cu vorbitul stam binisor, se face inteleasa foarte bine oricum, toata ziua ma toaca cu "mama...cutare si cutarica" dar mie imi place si mor de dragul ei...cere sa-i spunem la infinit partile corpului ei, al nostru, al pisicilor de pe strada, al papusilor, al personajelor din carti si repeta si ea dar singurul zis corect e "ochiul". Mai nou l-a luat pe "nu" in brate (mai stiti povestea?), orice ii zici raspunde intotdeauna cu NO, doar cand o intreb de facut baie striga "da da da da da da" de parca n-am spala-o cu anii!
ma duc s-o iau de-o aripa ca imi inunda toata casa, se joaca cu apa la chiuveta si stropeste peste tot!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitz, vazut poze d ela intalnirea voastra...Faine rau.. Tu, Laura si Onixone, aratati excelent...
Vazut si filmuletul cu valuri. Moama ce mari frate, belea....

La noi ploua si este frig... Noroc ca ma mai agit prin casa si ma mai incalzesc ca altfel ma imbrac cu sapte cojoace...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Tdi de luat papuci nostri si incaltati cu ei numai vreau sa zic,de fugareala in magazin si sa am grija sa nu ia pungi de bomboane sa le desfaca si sa manance si sa le puna inapoi ,nici nu vreau sa va zic ce sport extrem sunt cumparaturile cu Mara.Despre apa nici numai vreau sa va zic.Daca am inspiratia proasta si ii mai dau cate un pahar de suc stiu clar ca crei din fata o sa stea super ca isi va face freze cu suc.Iar la papuci sa va zic ca am avut si eu vreo 2 perechi cu toc si fetei exact aia i-au trebuit si ce delicat defileaza cu ei prin casa si eu deja ma uit in oferte unde sunt slapi la 1 euro sa imi mai cumpar o pereche ca fiicamea numai de aia scumpi ii priesc la picior.

Bea aici de dimineata au anunti vanturi puternice si nu am crezut pana nu am strans din gradina ce mi-a imprastiat vantu.

Daca ati vedea cum arat cu parul in sapte carari ,ma duc sa mai bag o cafea si sa nu ma mai plang atata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Bunaaaaaaa! Ne mai tineti minte? Suntem noi, Iulia-Maria si Raluca...
Va spun de la inceput ca n-am citit nimic de capitole intregi. Va pup de pe acum si va imbratisez cu drag si mult dor pentru ca Iulia doarme iar daca se trezeste trebuie sa dispar de langa calculator.
Sa va spun povestea noastra, din pacate nu prea vesela... Mai exact ce am facut in ultimele 2 luni, de cand am reinceput serviciul. Eu am plans si am oftat pe ascuns pe la serviciu, Iulia a ramas acasa cu bunica(soacra-mea - venea dimineata si pleca dupa ce ajungeam eu acasa). La inceput, adica prima saptamana a fost aproximativ ok, dupa care:
s-a imbolnavit Iulia, a facut rosu in gat, am mers la pediatra cu ea si ne-a dat Zinat de la care s-a deranjat la stomac... febra nu-i scadea, am mers la Grigore Alexandrescu cu ea, i-a facut algocalmin injectabil pt ca avea febra mare, i-a schimbat si antibioticul si i-a facut imediat ampicilina injectabil, ne-a dat tratament si regim pt scaunele proaste... Am ajuns acasa, febra tot mare, am chemat salvarea, ne-a internat de urgenta la Matei Bals, convinsi fiind ca are enterocolita. Ma rog, am stat 2 nopti acolo cu perfuzii pt hidratare, cu branula in manuta pentru antibiotic... Cat am stat acolo ne-a stiut tot spitalul pt ca Iulia tipa non-stop "acasa la noi"... Am venit si acasa, am stat o zi cu ea, am reinceput iar serviciul, soacra-mea i-a facut numai pe plac, i se adresa cu "mami" in loc de "bunica".... Dupa vreo 10 zile, intr-o dimineata, ma suna soacra-mea la serviciu ca Iulia varsa tot, inclusiv apa, are scaune proaste.... (in dimineata aia cazuse si din pat)... Fug repede acasa, iau copilul, merg la pediatra, ne da tratament pentru enterocolita (acum clar asta a fost).... Nu reuseam s-o hidratez, toti medicii imi recomandau internarea, ma speriau cu efectele dezastruoase ale deshidratarii.... eu eram ingrozita gandindu-ma la experienta cu spitalul... Amintindu-mi de cazatura din cap m-am dus urgent la spitalul 9 si i-am facut radiografie la cap si m-au asigurat ca nu are nimic in urma cazaturii... pana la urma am hidratat-o fortat, cu saruri... etc. Dupa muuuuulteeee zile de tratament si hidratare s.a.m.d. se vindeca. Toate astea le facem dupa ce veneam de la servicu pt ca soacra-mea nu reusea s-o hidrateze etc. Dupa toate astea incepe de fapt calvarul: Iulia nu mai doarme noaptea, tipa ca din gura de sarpe, nu reactiona bine cand veneam de la serviciu, ma respingea, ma trimitea de langa ea, ma dadea afara din camera, in mod special noaptea se intamplau toate astea... se trezea si tipa, dadea cu picioarele in mine, de aproape 2 luni e ragusita din cauza tipetelor. Am vorbit cu medici, cunostinte, psihologi... e si perioada in care apare pavorul nocturn insa la Iulia observasem si ca mie nu-mi mai zicea mami ci mama. Pana intr-o zi cand tipa si ma striga disperata la ea, ma duc si ii zic "da, mami" si-mi spune "nu mami, bunica mami". Eu am tot auzit-o pe soacra-mea adresandu-i-se cu "mami" iar despre mine ii vorbea Iuliei de "mama"... va dati seama ce derutata a fost Iulia la toate schimbarile astea din viata ei. Am rugat-o pe soacra-mea sa nu-i mai spuna asa, doar bunica sau buni, sa-i fie clar Iuliei ca eu sunt mami si nu ea ii este mama.
Azi am fost la psiholog, la o tipa foarte draguta. Mi-a zis despre Iulia ca este cam rasfatata (si asta se datoreaza bunicii) si ca este extraordinar de inteligenta si pe langa schimbarile datorate inceperii serviciului si asta e cauza starilor ei. E dornica de activitate, de socializare... chiar mi-a recomandat gradinita pentru ca bunica nu face fata solicitarilor ei. Mie mi-a zis sa citesc si altceva, ca din cati parinti a avut sunt singura careia nu are ce sa-i mai recomande pentru ca vede ca am citit si stiu exact ce si cum am de facut.
V-am scris foarte pe scurt... sper ca ati inteles ceva din toata nebunia prin care am trecut si pe care am incercat s-o relatez in cateva randuri si asta a fost motivul absentei noastre...speram sa ne iertati.
P.S. De o luna nu mai avem suzeta si nici pampers (nici macar noaptea sau afara)... deci am avut si ceva bun in toata perioada asta :).
Luni mergem la mare, sper sa va scriu cat mai curand si sa si citesc cat de mult pot sa ajung cat de cat si eu la zi cu noutatile.
Va pup pe toti, mamici si pitici, cu mult drag si dor si abia astept sa vad poze cu toti copilasii care sunt convinsa ca au crescut atat de mari, dar sigur am sa-i recunosc.

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hai ca aduc eu subiectul pe prima pagina .

Daca va intrebati cumva, da mai traim si noi. Din lipsa de timp si chef de viata nu am mai scris, dar v-am citit din cand in cand.

Felicitari Andutzy! Sa iti traiasca Horia si sa fiti fericiti toti patru!

Felicitari Nelia! Esti o mamica fericita cu doua fetite si un baietel!

Gusta, ma bucur sa aud ca esti bine.

Despre noi, nu am prea multe sa spun.

Stefan e tare smecher acasa si rusinos si mut in public. A renuntat la scutec brusc, acum vreo luna. El care nu vroia sa auda de facut la olita/wc, deodata nu a mai vrut scutecul. Nu am avut nici un accident in afara casei si nici la somn. Gata, e baiat mare.

Azi a tuns-o pe Maria . Pur si simplu aluat foarfeca (din sertar, ca doar ii stia locul ) si i-a taiat o suvita mare de la spate. Stilist se face .

Cosmare: am mai scapat acum, dar a avut o perioada f. urata, cand se trezea si urla de catev aori pe noapte, plus ca ii era frica sa se culce. Il visa pe Mos Craciun negru, cu ochi negri . Pare ca a trecut. Dar avand experienta Mariei, stiu ca perioadele cu cosmaruri vin in valuri.

Ralwca si multa rabdare cu Iulia. Am trecut si noi prin fazele astea, chiar mult mai urate cu Maria (avand alte cauze). E bine ca ati fost la psiholog.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Sint trista ... sint foarte trista ... plina de durere ...
Motanelul nostru scump, drag si frumos, Fred, a plecat in Rai, la Dumnezeu, azi dupa-amiaza. Avea 11 ani si jumatate.

Mergi la inceput