Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanailincam spune:
V-ati culcat? Cineva voia sa stie cum am petrecut la bulgari (Nisipuri, hotel Bolero), copiez mai jos ce am scris la "Calatorii...":
Cazarea e super (am avut vedere la piscina, ceea ce era destul de zgomotos - la pranz in special - dar nu deranjant, mai ales cand inchideai geamul; erau si unele camere cu vedere la piscine, dar in calea lor era din pacate acoperisul restaurantului, ceea ce era destul de deprimant, cred, dar noi nu am stat acolo), camera mare, baie cu cada (si niste instalatii sanitare de ne-a luat 5 minute sa descoperim cum se deschid), mancarea buna - destul de variata, mereu aveau pui, porc, peste si de multe oi vita/oaie, salate cat poftesti, deserturi la discretie (desi nu toate grozave). Intreba cineva de ciorbe, nu erau ciorbe, ci supe (de ex. supa de porc, cine a mai pomenit?). Dar aveai fie otet, fie lamaie asa ca cred ca puteai sa le acresti.
SI sa deschid alineat separat pentru piscine - ABSOLUT BESTIALE - si animatori - DE EXCEPTIE.
Din 8 zile, am fost doar 2 jumatati de zi la mare, pur si simplu nu ma induram sa parasesc piscina (de fapt erau 2, pe niveluri diferite, la cea interioara nu am intrat). Mie imi trebuie apa calda ca sa intru in apa si cum marea nu era destul pentru gustul meu (nu ca era chiar rece), am calarit din greu piscina. Gaseam loc si la piscina, chiar si in ziua cand de dimineata am fost la mare.
Un alt lucru de mare valoare sunt animatorii, au tot felul de programe pentru copii (mini club dimineata, mini discoteca seara) si adulti (gimnastica, darts, baschet, fotbal, polo, tir etc.). Practic nu am participat la nicio activitate din astea, dar mi s-a parut super ideea, iar barbatul venea mereu incantat de ce facea pe acolo (iar eu mai respiram in lipsa lui, ca cerea cam multa atentie). Si ce era cel mai misto era faptul ca erau mereu zambitori si aveau o vorba buna de spus, pur si simplu trecand pe langa tine, fara sa le fi reclamat atentia. Mi-au facut impresia ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant, desi munceau enorm (sa ai rabdare inclusiv cu toti prostii si taranii, nu-i putin lucru).
Alt lucru bun mi s-a parut ca nu am avut romani din aia despre care se vobeste cu dezgust, erau cativa, nu multi, dar civilizati (ma rog, nu se dezminteau de la cele 3 farfurii de mancare, dar in rest nu au facut probleme).
In ceea ce priveste plaja, era curatica (pe alocuri erau niste zone ude, banuiam noi ca erau deversari de la piscinele din statiune), libera (la intoarcere am trecut pe la Eforie Nord si aproape am avut o criza de agorafobie de cate lume era atat pe plaja, cat si in apa), marea curata, nu se intra foarte abrupt (asta am vazut la barbat ca eu nu am servit). Sezlonguri + umbreluta ne-au costat 25 leva/zi.
Statiunea e draguta, nu exceptionala (parjolita rtau prin zonele neamenajate, dar what else is new?), dar destul cat sa te plimbi seara fara sa bati aceeasi strada in sus si-n jos ca in majoritatea statiunilor la noi. Si au niste chestii interesante: codite africane la pret rezonabil, poze imbracati in haine de epoca si machiati de fotografi si niste cocktail-uri super la mai toate terasele (ma rog, eu am baut doar ne-alccolice, dar barbatul a profitat din plin din celelalte).
Ma duc sa culc plodul. Pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna !
Monu-nici noi nu am facut infanrix in funduletz ci in mana/picior. Imi amintesc ca varilix-ul a fost in mana si atunci -la un an jumate - a fost o discutie intre pedi si asistenta ca numai pana la un an se fac vaccinuri si in picior. Pedi insista ca asistenta sa-l faca in picior ca Iepu' e slabutza si in mana o sa o doara mai rau decat in picior dar tipa a zis ca la varsta ei nu se mai fac vaccinuri in picior...
Ioana -bine v-ati intors si multumim de recenzie.Poze?
Noi suntem Gica-contra, cand o sa fiti toate la Bran noi plecam la mare...Asta e ultimul an cand mai megem in Romania(Cap Aurora), am dat pe bilete cam am fi mers lejer in Grecia cu avionul tot 12 zile. sau macar 8 in Italia
. Dar m-am gandit ca Iepu' inca e micuta, de pampers nu am scapat inca...dar la anu' nu mai pupa turismul romanesc bani de la noi
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
mygirl spune:
Neatza! M-am inviorat si eu un pic in dimineata asta, ca s-a mai racorit un pic si aerul e mai respirabil. sa speram ca se revine la temperaturi mai normale ca ma tarasc ca rama pe asfalt de la caldura.
Bun venit pe lume lui bb Horia, sa fie sanatos, cuminte si mancacios. Mami Andra, felicitari si recuperare usoara si rapida!
Nelia, suuuuper veste! Felicitari ptr baietel!
Mie sa-mi fie rusine ca n-am apucat sa descarc pozele de la intalnire. Noroc cu Laura si Gabitza ca au povestit si v-au aratat poze, ca in baza mea...cert este ca ne-am simtit f bine si copiii au tzopait si s-au distrat pe cinste. Pentru mine senzatia zilei a fost Elisor, pur si simplu nu am recunoscut-o cand a iesit din hotel- arata superb, zici ca e pustoaica de liceu.
Si inca ceva - M-AM TUNS! Ieri mi s-a pus pata pe coada mea lunga si incalcita, am simtit nevoia de schimbare si la ora 13 am taiat-o de la serviciu si m-am oprit direct la coafor. Shimbarea e destul de mare, nu e ceea ce ma asteptam eu sa fie dar prietenii zic ca imi sta bine
. Poate o sa reusesc sa pun zilele astea niste poze cu noul look.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Tdi spune:
Ciao! sunt fresh de la 6.30
...ii mufez niste cereale la pitik si mergem pe undeva ca mor sa mai stau inchisa in casa.
Mygirl, sa-ti fie de bine noua freza...asteptam poze!
Ioana, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare!
Fran, imi pare rau ca turizmu' romanesc pupa banii vostri si nu veniti in italia sa ne vedem si noi om cu persoana!![]()
Gabitza, tocmai ma delectam cu transfagarasanu!
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Oana, asteptam poze cu noua frizura. Sa-ti fie de bine...
La noi este racoare bine si in casa stam imbracati. Ca ma saturasem de atatea zile calduroase in RO.
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
V-a fost dor de noi?
Mie mi-a fost dor sa va scriu ca de citit v-am citit zilnic, am vazut si poze si copilasi frumosi.
Andra, felicitari pentru Horia, sa fiti sanatosi si fericiti toti!
Nelia!!! Ti-am zis ca pun mana pe o burtica de baiat! Felicitari si voua pentru putzica, sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara. Te astept cu nerabdare inapoi pe forum sa ne povestesti cum ati petrecut in ro.
Noi suntem bine, Filip e in berceni de joi, iar eu sunt acasa cu Georgia. Am suportat cu greu zilele cu 41-42 de grade, AC-ul a mers aproape non stop. Asa am putut si noi sa dormim peste zi ca noaptea dormeam fara AC ca nu bate in dormitor si ne topeam de cald, iar eu cel putin nu dormeam aproape deloc. Ieri am resuit sa iesim din casa in jur de 6 si sa mergem sa-mi cumpar si eu de imbracat pentru botez ca mai sunt cateva zile, mai exact duminica.
Tot din cauza caldurii ne-am cam spart in figuri pe la terase pana la unu noaptea ca efectiv ne era groaza sa ne intoarcem acasa, si ca sa fie totul perfect la puterea noptii cand veneam acasa era liftul stricat.
De doua ori in 3 zile am patit asta. Va dati seama injuraturi. Am niste vecini infiorator de nesimtiti! Frate, cand se strica liftul cu tine in el, eu stiu asa ca imediat ce reusesti sa iesi din el dai telefon sa vina sa-l repare. noooo, ei nu fac aditionale
A devenit visul meu cel mai firbinte sa scap din blocul asta de nesimtiti si cocalari!
Am avut si o otita misto, vreo 6 zile am fost intr-o ureche, inca mai am de luat antibiotic pana maine parca. Imi pun telefonul sa sune ca sa nu uit sa le iau si intr-o dimineata la 4 m-a trezit Mihai sa-mi spuna foarte serios ca ma suna una Pastila la telefon
Ce sa va zic am avut niste dureri de ma tavaleam pe jos, am fost la doctor si de teama ca alaptez mi-a dat doar niste picaturi cu alcool boricat si rivanol, dar dupa doua zile de picaturi si nici un rezultat am inceput sa iau de capul meu augmentin si deja dupa 24 de ore ma simteam mai bine.
Am avut si o zi in care am plans non stop si din cauza durerii si din cauza ca Georgia nu sugea cum trebuie si a fost cat pe ce sa nu mai am lapte din cauza asta, abia a doua a treia zi mi-a revenit laptele. Am zis ca inebunesc de nervi.
Cam atat despre noi, ne pregatim de botez, facem ultimele planuri si cumparaturi. Pe 1 august plecam si noi in concediu, facem un tur al moldovei, trecem in maramures si apoi incheiem apoteotic la moeciu. Apopo nu vreti sa facem o lista cu cine vine si un plan de cand sa ne intalnim si ce sa facem? Ca nestand cu totii in acelasi loc ar trebui sa ne organizam, sa stabilim o zi in care sa ne intalnim toti, un loc si sa vedem ce executam in ziua aia, un gratarel ceva ![]()
Multi pupici, imi pare bine ca am revenit, mi-a prins bine pauza dar abia asteptam sa va scriu! 
Andreea, mama de Filip si Georgia
babygirl spune:
Oooooooooo, a revenit Androix!!!
Mult te-a tinut...
WELCOME back!
Vad ca revine incet-incet lumea de prin concedii.Pleaca runda 2? Noi plecam la 1 august la Cluj, dar cred ca voi avea acces la internet acolo, asa ca tinem legatura.Incep sa ma agit cu plecarea.Sunt tare curioasa cum se va comporta Ema in avion. Nu stiu cat stam, dar minim 2 sapt tot vor fi. Zilele astea alergam dupa gresie,faianta, parvhet, usi, ca sa nu-mi faca Mihai vreo surpriza la intoarcere..![]()
Oana, astept si eu sa vad poze. Sunt tare curioasa cum te-ai tuns.
poze
gabitzam spune:
Cu Andrei am acum circ sa-l scot din apa dupa ce in prima zi am crezut ca nu se va baga in apa in viata lui. Am mers in continuare tot la piscina la Pelican, ca de nisip inca nu vrea sa auda. Si deja a ajuns la sarituri in apa de pe marginea bazinului. Deocamdata tinut de Costi, desi are tentative sa sara chiar si singur.
Poze si filmulete de la piscina puteti vedea
www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070725" target="_blank">aici.
Cui ii e dor de Marea Neagra, poate vedea poze de azi www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070726" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Androiiiiix, bine ai revenit! You made my day...ba nu...m-ai distrat pe tot anul cu pastila, am ras de am speriat copilu'...cine e mai cucoana Pastila asta de suna la ora 4 dimineata, hein mancati-as!?
![]()
![]()
. Spor la pregatirile de botez!
Album Alyssa
Tdi spune:
Gabitza, chiar ca mi-a fost dor de marea neagra! pentru mine asa arata cu adevarat marea, nu o balta lesinata cum e adriatica italiana. astept sa mai creasca Aly si sigur mergem si noi acolo!
Album Alyssa