Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

SIMONA FELIPAS,TDI
LOREENimi pare rau sa aud de accident insa bine ca nu ai patit nimic ,daca esti santoasa masina mai cumperi...Eu sincera sa fiu am scapat pana acum de cateva accidente si am fost cumva traumatizata o buna perioada de timp incat nici acum nu merg cu masina pe distante f lungi.......evit mersul cu masina IASI-BUCURESTI.. prefer sa-l parcurg cu avionul de care imi este si mai frica dar macar frica dureaza mai putin.
M-am apucat de citit carti in limba engleza...le-am descoperit la librarie si cand apuc mai frunzaresc cate ceva....pt ca pe net carti on line nu mai apuc sa citesc
.In rest ma bucur ca Ben s-a insanatosit si imi doarme din nou toata noaptea
.Sper sa mergem macar la DISNEY vara asta pt ca in coreea nu mai ma duc..deabia s-a insantosit ben si nu am chef de mers cu avionul doar pt 3 zile de vacanta...
pupici de la noi si am sa va mai scriu despre noi
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Penguina bine ai revenit.

Olga nici nu stiu ce sa iti zic ca si eu trebuie sa merg in Ro si sunt in asa mare dilema.

Daniela la noi inca nu s-a ajuns sa fure tigari da cine stie ce mai urmeaza.

Tdi pana la ora asta mi-am scuipat plamani si am urlat de cred ca ma duc astea la nebuni direct.Acuma depinde isi toarna suc dintr-un vas mai mare in unu mic si invers si nu iti zic ce balta am pe parchet si sincer nu stiu ce sa fac sa ma ridic sa o scutur oleaca sau sa ma fac ca nu vad.

Bea prajitura ta mi-a facut numai bine la cura.Balesc pe tastatura.

Adina vazut poze.

Androix si pe ale voastre le-am vazut.

Ma duc ca a inceput sa se spele pe maine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta si eu urlu cit ma tin rarunchii, iar citeodata chiar am mai articulat-o, dar tot ce vrea ea face. Cum vede ca n-am incuiat la baie, intra, pune mina pe sapun si spala usi, geamuri, masuta, tot ce prinde, iar mai nou face masaj la parchet cu pasta de dinti si freaca cu periuta, dar nu cu a ei, cu a mea sau a lu'tatsu .

Teddy si Isabella facea pe linga olita sau in gradina, de aia am hotarit, ca tot e cald afara, s-o duc la plimbare fara pampers, bineinteles cu riscurile de rigoare si vad ca a functionat. Aaa, acasa tot pe linga facea, pina am pus-o intr-o zi sa curete parchetul de kk si am unso si pe minute si de-atunci n-a mai facut decit la olita. Trimite si la mine un pic de ploaie, ca am avut astazi doar vint si nici un strop.

Raluca imi pare rau ca ati trecut prin atitea de cind ai inceput serviciul, dar si soacra e vinovata, nu mai stie saracul copil care-i mama, care-i bunica. Eu n-as permite nici mamei mele sa o invete pe Isabella sa-i zica mama.

Oana ce mai face Eva, poate ai mai scris, dar am ramas in urma rau cu cititul si nici n-am sanse sa recuperez.

Beatrice iar faci bunatati, mie nu-mi ramine decit sa ling monitorul, ca dulciuri n-am mai facut de multisor, doar la iarna o sa fac, ca altfel maninc si se depune tot ce pa.

Aaa, am uitat sa ma laud ca am dus iar calculatorul la doftoricit, dar l-au facut pe loc, altfel se lasa cu...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Androix-sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa si frumoasa si...etc.
Loreen, imi pare rau pentru incident-sper ca totul e OK cu tine.
Ralwka-imi pare tare rau sa aud prin ce ati trecut-si pentru Pengunica la fel.

Fetelor , la fel vi se intampla si voua? pe mine m-a disperat Elian - ajunge numai sa ma gandesc ca plec undeva , si eu si taica-su ca imediat il ia agitatia , nici macar nu zic nimic sau nu fac nimic ca imediat incepe sa traga de mine-zici ca-mi citeste gandurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, Andrei face asa doar cand este si taica-su de fata.
Azi ma gandeam cu groaza ca trebuie sa-l scot totusi din casa si n-am mai facut asta singura de cand era in marsupiu Si sa vezi baietelul meu ce cuminte a fost, a urcat/coborat singur trei etaje, a mers de manuta prin cartier, nici pas n-a zis. Cu Costi face balamuc la plecare, sa-l ia in brate, sa-l duca unde vrea el, sa se alinte si sa ma dispere.
Am trecut si pe la bona noastra ca sta la 2 minute de noi. Le-a fost dor unul de altul, s-au jughinit, alergat, imbtatisat, pupacit.
Acum o sa-l bag la culcare, ca de cand am intrat in concediu l-am obisnuit cu somnul asta de prinz si mancam dupa ce se trezeste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele...v-am citit dar n-am energie sa scriu prea mult ca tare naspa ma simt azi, fac eforturi serioase sa stau biped si sa dau mancare la kupil...asta nu bun...sper sa nu crap pana maine cand ma vede mister chirurgu' ca dadui si banii degeaba!
Alyssa e o figura...imi arata iepurele de plush si zice "Ete, mamma, Ashu!"
Pupam, sper sa revin mai tarziu.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziulica! Nu am chef de munca neam, probabil pentru ca nu arde nimica si ma simt relaxata.

Teddy - pai cum sa fie programul, relaxant (dimineata primul lucru cand fac cand ma trezesc e sa-mi fac planul pentru seara, iar al doilea, care are loc pe tot parcursul zilei, astept sa vina seara). Duminica seara am fost la terasa, desi eram cam obositi dupa drum, iar aseara am fost in Mall-ul mare (m-am ales doar cu o rochie de toamna, din pacate lucrurile frumoase s-au dat deja, iar dupa aceea am vazut un film acasa (la Mall nu ne-au mai primit ca am ajuns prea tarziu dupa shopping). In seara asta asta merg doar la Mall-ul mic de langa mine - e diseara meci si avem musafiri - iar maine seara cred ca ajung la Vitan Mall. Vineri dupa-amiaza/seara ma programez la coafor sa reimprospatez suvitele, iar pe week-end as vrea sa ajung in Ikea si pe la Romstall si pe unde ne-or mai duce pasii. Nu mai zic ca mor de pofta sa mai si citesc cate ceva si sa vad filme la greu ca am facut rost de DVD-uri. Interesant program, nu?

Beatrice - ma omori! De azi sunt oficial la cura de slabire impreuna cu un coleg. Saptamana asta mancam numai carne, oua si supa. Sa vedem ce-o iesi ca saptamana asta imi place.

Androix - e o mandrete Georgia! SI seamana cu tine ceva de speriat!

Gabitza - cum ziceai ca se cheama pensiunea aia la care abia ati fost, cu piscina si unde se afla? Mai sau asa ceva... Vor sa plece ai mei la Bran si gasisera ceva cu 130 RON pe noapte (fara masa), dar stiu ca sunt locuri mult mai ieftine si in banii astia poate si manca o persoana (de ex. la Mama Cozonacilor).

Gata, back to work!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, pensiunea este la iesirea din Rasinari spre Paltinis, cam la 12-15km de Sibiu. Se cheama "Pensiunea Mai", este de cinci margarete si pretul este pe masura. Deci mai scump ca la Bran. Vezi ca au si site www.pensiunea-mai.ro .

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza - multumesc, chiar ca-s mari preturile, nu stiu de ce retinusem eu ca ar fi convenabila. Dar de aratat arata super!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Tdi nasol ma asa.Multa sanatate.

Ioana program de boier .

Simona daca m-ai vedea cum e la noi pana plecam ma intrebi cum de nu ma duc la nebuni.

Si azi o stare nasoala.Am 3 ani de cand sunt in Olanda azi si m-au luat asa amintirile si rau mi-am mai facut.Nici nu e locu aici sa ma plang da observ ca ceva in ultima vreme scartie rau la mine si sper sa revin un pic sub linia de plutire ca altfel e nasol rau.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput