Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 30
martutza spune:
Buna tuturor..Iertare pentru ieri ca nu am felicitat sarbatoritul LA MULTI ANI RAUL.SA CRESTI MARE, SANATOS SI ASCULTATOR
LA MULTI ANI CU SANATATE MADY.SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, UN COPIL SANATOS SI SA TE OCOLEASCA NECAZURILE DE ACUM INCOLO.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI ASCULTATORI.
Sivma bine ai venit.Nu te ingrijora.Abea dupa 6 luni daca nu intoarce capul dupa sunete ai de ce te ingrijora.Oricum in spital la externare copii au fost testati cu un aparat pt a determina daca au auzul suficient dezvoltat.Ti s-ar fi spus daca erau probleme.La 12 saptamani e prematur sa ceri copilului sa intoarac capul cand ii spui pe nume.Pune pe bebe sa doarma si la capatul celalalt al patului.Eu asa am facut cu Victor si acum isi intoarce capul cum vrea caci doarem numai pe burta (inclusiv in carut).Pup
Loradin. ma bucur pentru armonia casei voastre si pentru progresele Anei.Urarile mele vin din suflet intotdeauna si sunt asa cum i-as dori fiului meu.Poate nevedem duminica in parc la Moghioros caci eu alaptez oriunde.Daca ar fi dupa Victor, la cescarba are el fata de biberoane,nu as mai iesi din casa.![]()
ElenaGiulia sincer eu imi doresc tare mult o busola feng shui.Am cumparat una de aici dintr-un magazin dar sa dovedit ca nu indica bine nordul.Feng shui-ul e o pasiune de a mea am carti dar nu am busola.Zi-mi te rog cat costa si tel mamei tale si luam legatura daca o trimiti.Mameloane din alea de silicon se gasesc si aici.Eu am avut nevoie si am luat unele de la Avent cu 22 lei(aprox7 euro)2 buc si de la alta firma cu 15 lei.Tu decizi daca merita sa-ti iei de acolo.
Ela felicitari pentru curajul de ati calca pe inima.La cat mai multe nopti linistite.Sanatate multa matusei tale.D-zeu sa o ajute sa iasa
cu bine din operatie.
Kitty ai grija si de tine.Dea Domnu sa fiti bine cu totii si la Giulia sa fie numai sperietura si o contractura musculara.Pupam cu drag.
Sherbi care va sa zica ai mai slabit 3 kg de la 1 iunie...
.Nu ma mai joc...
.Eu tot la 60 sunt..
.Oricum tu aratai mult mai binede atunci caci esti mai inalta.Nu te supara ac et intrebdar am vazut orele pe pozele de la mare si am ramas unpic sochi (sper sa-mi revin
)
) VOI ATI STAT TOATA ZIUA PE PLAJA CU DAVID?CUM FACEAI CU ALAPTATUL (TINAND CONT CA E PRAF, NISIP SI APA MARII NU E TOCMAI STERILA).Doar de curiozitate, caci la mine asta e unul din motivele pentru care nu merg anul asta la mare.
Va pupicam.Nu iesiti afara ca e de groaza.Am iesit la ora 9 si al 9 juamte ma scurgeam pe strazi.Victor are chef de joaca asa ca ma retrag.E cel mai bun energizant si singurul acre ma ajuta sa ies din starea asta.Din pacate a murit bunica mea ieri si eu nu pot ajunge la inmormantare.Trebuie sa-l protejez pe Victor de caldurile astea...a
Plange si ad in tuse.Fug
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
pai mie nu-mi apare link catre toate emoticoanele
link-ul Edit Smile List ai?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iuliana_2007 spune:
Tzuna si eu am aceeasi problema cu Maya,nu prea mai ia in greutate si m-am mahnit tare mult in ultimul timp dar am trecut pana la aurma peste pt ca este vioaie,zambeste,nu este bolnava,de papat papa dar probabil ca pirde mult prin transpiratie pt ca transpira foarte mult din cauza caldurii.
Are 5500 de grame(nu este slabuta,arata bine) si are 67de cm la 3 luni si 3 saptamani,a crescut mult in lungime.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
sivma spune:
multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sa stiti ca m-ati mai linistit. Si Irene aude si vede- am testat-o, doar ca eram ingrijorata ca nu-si intoarce capul dupa noi. Dar se pare ca mai sunt copiluti care reactioneaza asa. Astept sa mai creasca. Abia astept sa ma urmareasca si pe mine cand trec pe langa ea prin casa.... Oricum- multumesc din suflet. Am sa merg pe 30 la un pediatru sa vad daca nu cumva este vb de torticolis si la ea.Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie sanatoasa.
iuliana_2007 spune:
quote:Sa vedem daca se plac ei ca noi nu ne putem pune cu Gusturile lor
iuliana- scumpa foc maya. are un par de invidiat. cat despre parinti, sunteti amandoi frumosi si semanati leit, parca-ati fi frati.
auzi, am si eu o intrebare. ce aparat foto aveti ca-i tare buna calitatea pozelor?
pupadavid
pe maya. poate ne incuscrim, ca vad ca p-aici s-au facut deja aranjamente.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Aparatul cu care fac pozele este un Nikon D70S dar conteaza foarte mult la el dispozitivul.Am un dispozitiv cu care pot sa fac poze la o distanta foarte mare,dintr-un bloc in altul.E mai scumpicel dar merita.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Laina spune:
si noi pe tine
de asta activam pe aici, sa ne... incurajam. sa ne spui ce zice oediatrul, da? sa ma linistesc si eu.
in toate spitalele se testeaza copiii? ca eu nu-mi aduc aminte sa-i fi vazut aici cu ceva pe langa urechile ei...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
elpower spune:
Laina sa stii ca nici pe la noi nu s-a apropiat careva cu ceva de urechile ei.Doar mi-a scos-o din pampers sa-mi arate ca ea e. De parca as fi fost tuta sa plec cu alt copil! Si pediatra aia d-acolo, abia dupa ce i-am bagat ceva la "poznar", a catadicsit sa mai vina odata si sa-mi mai spuna neshte tampenii, ca numai lucruri utile nu-mi erau alea.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
sherbi spune:
martutza, e adevarat am stat toata ziua la plaja. sa stii ca apa era gheata si nu am facut baie. l-am alaptat pe sezlong si era adapost. la umbra erau 25 de grade ce e super acceptabil. la soare erau 40, dar comfortul era altul decat in oras unde se incing betoanele. si de vant nu m-am ferit ca stiu ca le face bine aerul de mare. am avut grija sa-l dau pe corp cu protectie 40 sa-i acopar capul cu baticut/palarie din cauza de radiatii si imbracat cu body alb/deschis plus ca avea piciorusele reci. crede-ma pe cuvant ca la umbra era chiar frig. am simtit-o si eu pe pielea mea. apoi david se simte foarte bine la frig si a dormit super bine pe plaja. suna ciudat ca era frig pe plaja, dar la umbra nu erau mai mult de 25-27 de grade+vant.
si apoi eu nu am prins nenorocita asta de vreme.
PROBLEM MARE- david vrea numai in brate. inainte statea langa mine pe canapea si-isi vedea de jucariile lui. ei bine, acum vrea sa stea non stop in brate. chiar si afara a inceput cu figurile. el de altfel, afara dormea neintors si daca se trezea nu scartaia deloc.
aveti de-a face cu asemenea fenomen???
ELPOWER- multa sanatate matusicii. sa treaca cu bine peste operatie. ne rugam pt. ea sa se recupereze repede si bine.
roxana am dat copy paste sa vezi cum arata pagina mea de scris mesaje.
Rezolutie: 640 x 480 800 x 600 1024 x 768 1280 x 1024
Nume utilizator:
Parola:
Mod format: Normal Ajutor Interactiv
Format:
Tip Caracter Andale Mono Arial Arial Black Book Antiqua Century Gothic Comic Sans MS Courier New Georgia Impact Lucida Console Script MT Bold Stencil Tahoma Times New Roman Trebuchet MS Verdana Size 1 2 3 4 5 6 Culoare Negru Rosu Galben Roz Verde Portocaliu Purpuriu Albastru Bej Maron Teal Maritim Maroon Verdelamaie
Icoana mesaj:
iuliana_2007 spune:
quote:Si eu am aceeasi problema cu Maya.Inainte cand o scoteam afara dormea asa de linistita,era cel mai bine pt ea dar acum si daca o scot la plimbare in carucior plange ca vrea in brate,imi omoara mijlocul dar fac cu schimbul cu sotul meu ca altfel tipa de nu te mai intelegi cu ea.Poate dupa ce o sa inceapa sa mearga o sa fie probabil altfel.
martutza, e adevarat am stat toata ziua la plaja. sa stii ca apa era gheata si nu am facut baie. l-am alaptat pe sezlong si era adapost. la umbra erau 25 de grade ce e super acceptabil. la soare erau 40, dar comfortul era altul decat in oras unde se incing betoanele. si de vant nu m-am ferit ca stiu ca le face bine aerul de mare. am avut grija sa-l dau pe corp cu protectie 40 sa-i acopar capul cu baticut/palarie din cauza de radiatii si imbracat cu body alb/deschis plus ca avea piciorusele reci. crede-ma pe cuvant ca la umbra era chiar frig. am simtit-o si eu pe pielea mea. apoi david se simte foarte bine la frig si a dormit super bine pe plaja. suna ciudat ca era frig pe plaja, dar la umbra nu erau mai mult de 25-27 de grade+vant.
si apoi eu nu am prins nenorocita asta de vreme.
PROBLEM MARE- david vrea numai in brate. inainte statea langa mine pe canapea si-isi vedea de jucariile lui. ei bine, acum vrea sa stea non stop in brate. chiar si afara a inceput cu figurile. el de altfel, afara dormea neintors si daca se trezea nu scartaia deloc.
aveti de-a face cu asemenea fenomen???
ELPOWER- multa sanatate matusicii. sa treaca cu bine peste operatie. ne rugam pt. ea sa se recupereze repede si bine.
Elpower multa sanatate matusii tale.O sa ma rog si eu pt ea.

pe maya. poate ne incuscrim, ca vad ca p-aici s-au facut deja aranjamente.