Sherbi: uite-te in stanga spatiului in care scrii, pe fond albastru, trebuie sa fie in partea de jos (sub "Smilies")
Edit Smile List
Show Entire Smile List
dar daca dai click pe vreuna din ele iti deschide alta ferestruta... vezi sa nu cumva sa ai ceva ce blocheaza pop-up-urile, ca atunci nu stiu daca se deschide ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Va multumesc mult de tot! Sunt convinsa ca ii foloseste orice gand bun indreptat catre ea. Ce sa va spun? A iesit din operatie, dar nu pot afla prea multe pt ca mama mai mult plange si nu poate vorbi. Nu mai rezista, saraca, prin spitale, la boli ale celor dragi dupa sora-mea, care a fost operata de trei ori si odata era sa o pierdem, dupa ce acum, cu nasterea Theei, a stat cu mine in spital o saptamana si mi-a suportat gemetele de durere, involuntare, din primele 2 zile... Ingrozitor trebuie sa fie si pt ea!
Noroc ca e sora mai mica, doctor, cu cea mare in spital si o ajuta pt ca mama n-ar mai fi fost in stare. Nici ea nu stiu cum rezista, mai ales ca e acelasi spital in care... dar asta e deja o alta poveste fara nicio legatura.
Incaodata, va multumesc din suflet! Multe imbratisari si
de la mine pentru voi!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!