Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
elpower spune:
Iuliana nu mai dispera ca dispare lapticul. O fi fugit si el de caldurile astea. Si sa stii ca nu glumesc pt ca si mie mi se intampla la fel. Cu tot Nutrinatalul, Spirulina sau ceaiul si cu toate lichidele baute, in zilele caniculare sau cand nu deschid AC, lapte putin. Asa ca-i mai dau si completare, ce sa fac? Si o pun la san cat de des cere. Incerc sa nu dau prea mult lapte praf si sa "stimulez productia". Sunt zile in care merge si zile in care nu merge. Acum n-o fi un capat de tara.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Mihael@ spune:
iuliana, ce tinerica esti! pt. cresterea lactatiei poti lua metoclopramid 1 tb. de 3 ori pe zi, timp de 3 zile si ceai de schinduf. eu personal n-am aplicat metodele ca n-a fost nevoie dar am citit la alte mamici ca au avut succes...
ela, vezi ca se poate si sa dormi cu sotul fara sa pateasca Thea nimic? tine-o tot asa!si stefania mananca din ora in ora de azi-dimineata dar cred ca de lene...in loc sa manance ea adorme, se trezeste si vrea iar...si tot asa...s-a dus naibii programul pe azi
anamana, poft buna Mariucai!
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
sivma spune:
multumesc elpower!!!
problema e ca nu o pot determina sa se uite in partea cealalta. Chiar daca ii pun jucarii sau stau eu pe langa ea...pur si simplu ignora orice si se uita numai in partea stanga.Am incercat sa o si intorc in pat. Acum ma bucur ca mai sta si cu capsorul in sus- spre tavan. Macar nu mai sta numai pe stanga!
elpower spune:
Mihael@, nu de frica ca pateste ea ceva nu dormeam eu cu sotul, ci de teama ca va creste prea repede si nu ma va mai lasa niciodata sa dorm cu ea. Glumesc!
Si de cand am pus patutul asta pliant, vad ca e in sigurants in el, fata de cel de lemn care tare prost mai era facut! Nici sa inchid gratiile nu puteam de frica sa nu se loveasca fata.

!
elpower spune:
Sivma, verifica totusi si muschiuletul de la gatut. Dar sa stii ca eu pe Thea, tare greu am mai determinat-o sa se intoarca. Cand era cat a ta, nici nu o prea interesau jucariile, asa ca nici nu se intorcea la ele. Totusi spre camera se intorcea. Dar ma gandesc ca daca as fi avut patutul asta cu plasa la inceput, nu cred ca ar fi interesat-o peisajul. Tu ce patut ai?

!
iuliana_2007 spune:
Multumesc fetelor.
Pozici cu noi:http://community.webshots.com/user/maya0785
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
sherbi spune:
pai mie nu-mi apare link catre toate emoticoanele ![]()
![]()
![]()
legat de culoarea tenului, da e super ciocolatiu. de cand l-am nascut toata lumea se mira ce negru e. mie una imi place tare mult, seamana cu mine![]()
LA MULTI ANI CU SANATATE, MADY!
patanie nostima de dimineata: se trezeste al meu pici plangand de foame pe la 8. era cu fata la ta-su si-i sugea tricoul de zori, cu ochii inchisi. il zgaltaie putin sotul si sa vezi fata la david cand a realizat ca nu-i masa acolo, clipea intr-una si nu-i venea a crede ce vede in fata ochilor.
elenagiulia- te-as pune eu sa-mi aduci pe minnie japoneza, ca sigur p-acolo nu ajung in scurt timp, dar nu avem cum ne vedea.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Laina spune:
nici eu nu dorm cu Antonia in camera. asa am obisnuit-o. plus ca noaptea ea mai scanceste prin somn, mai scrataie, mai viseaza, eu stiu ce face, dupa baie nu adoarme imediat, mai sta treaza, vorbeste, matzaie, iar noi stam cuminti si dormim in cealalta camera si ne ducem la ea doar daca plange, altfel se linisteste singura. Sunt denaturata rau,...
capul intors...si ea e la fel. adik tine capul intors majoritar spre stanga. dar nu are nici o problema in a sta pe spate sa cu capul spre dreapta, cred ca asa ii place ei. cred ca are legatura si cu faptul ca eu o tin in brate pe mana stanga, si ea normal ca se uita spre afara, spre lume, deci tot spre stanga. Altfel, ma urmareste incet cu ochii uneori prin camera, reactioneaza la lumina, deci vede... I-am zornait cheile si le-a urmarit incet cu ochii si putin cu capul dintr-o parte in alta, reactioneaza la un mutunache care canta (o linisteste), a urmarit tot asa un prosop rosu, deci vede si aude... E ok, nu? cred ca e prea mica sa ma astept la mai mult nu? incurajati-ma si voi ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
sherbi spune:
iuliana- scumpa foc maya. are un par de invidiat. cat despre parinti, sunteti amandoi frumosi si semanati leit, parca-ati fi frati.
auzi, am si eu o intrebare. ce aparat foto aveti ca-i tare buna calitatea pozelor?
pupa
david
pe maya. poate ne incuscrim, ca vad ca p-aici s-au facut deja aranjamente.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
tzuna spune:
SIVMA- si maria tine capul mai mult intr-o parte dar ea are un hematom la gatut de la nastere. Despre intors capul dupa zgomote la 12 sapt, nu cred ca-l intorcea ca ma mai intrebam si eu daca aude.
probabil ar ajuta-o putin masaj daca gasesti un kinetoterapeut bun. Maria face cam 1 data pe saptamana.
KITTY- ma bucur ca micuta este bine. Multa sanatate.
Eu sunt suparata ca Maria nu a luat nici un gram saptamana trecuta. Eu o cantaresc in fiecare miercuri. De mancat a mancat ca de obicei asa ca nu inteleg ce s-a mai intamplat. Nu stiu ce sa fac.... Sa-i bag supita? Vroiam sa astept sa faca 5 luni dar acum nu stiu ce sa mai spun. Daca se pune pe slabit?
In rest suntem bine. De cand cu caldurile astea o scot dimineata afara si seara dupa ora 20. Aseara insa la ora 8 erau 33 de grade la umbra. Groaznic. Baia am mutat-o la ora 18-18.30 ca-i faceam numai pe la 11 noaptea. In seara asta nu o scot afara din cauza norului de fosfor. Si cred ca nici maine, mai vedem. oricum astia la tv nu spun tot ce-ar tb. Am cautat pe harta orasul si e mai spre Polonia decat sper noi dar tot e grav.
MARTUTZA- ai fost prin Timpuri Noi azi dimineata? Ca mi s-a parut ca te vad in departare....
Cam asta e tot. Ma duc sa ma intind putin. Sunt treaza de la 6 ca am fost la lucru.