Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Salinuca, si noi suntem calare pe uouu, mie dr mi-a precizat sa nui dau ou de tara, sa-i iau din comert, evident, dupa verificarea datei..etc.

imi pare rau ca a iesit Aelita, chiar imi pare rau.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa chiar ca dosul se spala la separe.
da chiar mai fetelor, voi mai faceti baitza in fiecare zimpuiutzilor?.....ca bebelushi nu mai sunt. ma refer la spalat si pe cap cu clabuci, etc...pt ca dushuline bagam la greu.

salina azi sper sa ajungem la vaccin si o sa intreb si eu dr si de baitza, la masaj oricum nu mai sta, si de carnitza si de ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messutzo, doar nu te-am suparat si pe matale? Te rog din suflet zi si mie mirodeniile alea miraculoase in ce le pui? Da-mi cateva exemple, te rog mult. Cred ca si la Matei e important gustul si as vrea sa folosesc si eu. Multumesc mult.

Mai fetelor, de cand am scris mesajul anterior si pana acuma m-a sunat femeia e care am intervievat-o sambata si care mi-a placut. A acceptat si cica avem bona. Ei bine, desi am incredere in ea (nu ma intrebati de ce, asa simt eu ... n-am explicatie)... m-a luat un plans .... Mai ce viata ... atatia ani m-am chinuit sa am si eu un copil al meu si acuma sa se bucure altcineva de zambetele lui si de fiecare progres ... Offfff. Sunt sigura ca voi ma intelegeti. E tare greu. Stiu ca daca nu merg la munca nu ii pot oferi tot ce vreau dar este asa de greu, cred ca va fi un inceput de an greu pt mine.
Acuma, lasand lacrimile la o parte, am vb cu ea sa vina pana atunci cand si cand ca o platesc cu ziua si de la 1 decembrie de tot. Desi acuma zice ca poate mai devreme, nu vreau eu mai devreme, vreau sa profit cat pot de timpul cu Matei.
Acuma insa cand ma vad cu ea vreau sa ii cer o copie de pe buletin, cazier si analize (le platesc eu dar nu stiu ce sa cer, va rog, ma sfatuiti?). Credeti ca sunt exagerata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

mai fete, mi-am adus aminte..sa va zic si voua..

ieri am fost la o tipa acasa sa ma vopsesc.buun.tipa face acasa pt ca are un bebe de 3 luni si nu merge la salon, la serviciu, normal
ajung acolo, prietena care m-a dus imi povestea ca mai are 2 copii mai mari, etc.
ajung acolo..niste frumuseti de copii, de 6, 3 ani si respectiv 3 luni..niste fotomodele.si isteti si cuminti, mureai de ei!
in casa..o saracie lucie, nu va pot spune
din discutii afla tipa ca am bebe, ii spun de prietenele mele de pe net..efectiv era stupefiata..nu auzise niciodata asa ceva, cate afli, cum se pot imprieteni fetele..
ajungem la capitolul diversificare...nu pot sa va zic, ii povesteam cum l-am diversficat pe Pisoi si se uita cu gura cascata, la un moment dat a luat agenda si pixul si scria ca un student la cursuri!
nu auzise de cereale, de firme de cereale, de gluten , de negluten, baaai, am speriat-o efectiv
se trezeste bebele, plangea..ea o striga pe fetita de 6 ani , sa-i dea un biscuit, sa-l roada.o intreb de gluten, ramane masca.ma duc peste vreo 30 de minute (timp in care nu s-a uitat la el, ca ma vopsea), bebe rodea la biscuitul ala, il mozolise, dormea...

ma uitam la copiii ei si la ea si ma gandeam cum i-o fi crescut asa frumos..ca ea lua lectii pe caiet de la mine, o ...incepatoare disperata, de unele legume nu auzise(!!)gen brocoli..nu stia ce-i ala gluten..aia mica intra la scoala anul asta si n-a fost o zi la gradi..

si noi...stam aici si nu mai stim ce sa le mai dam si cum sa stam in cap sa-i crestem cat mai bine..si ne certam ca lapte, ca nelapte..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Da mai Eli, ce m-a impresionat povestea ta. Unii asa sunt de amarati si totusi reusesc sa traiasca frumos. Bravo lor!
Eu sunt o rasfatata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pai asta va spuneam si eu acum cateva zile: Noi ne dam in k si-n cap si ne certam pe ce e voie si ce nu e voie si marea majoritate a populatiei planetei se diversifica asa cum stiu ei din mama-n fiica.

In concluzie: toata discutia si toata cearta a fost degeaba. Timp pierdut si nervi tocati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli ai dreptate, unii sunt saraci dar se straduiesc din rasputeri, iar altii.......... ce sa zis! vb ieri cu vecina mea cu baietelul de aproape 9 luni: ii da piscuitzi normali, nu-i da cu nimic la funduletza ca de ce sa-i dea, ala urla de durere de gingii (e inflamata rau gingia de jos de o luna si dintzisorii inca nu au iesit) si cica "cine mai sta sa-i dea si cu gel" si tot asa. si sa nu credeti ca nu au bani si nu au cu ce. ba au dar nu vor sa faca mai mult.

catalina felicitari pt bona!!! hai caq ti-ai luat o piatra de pe inima.

Mergi la inceput

Da Marina, sa stii ca mi-am luat. Si am pus alta. ;) Doar ma cunosti. Iti dai seama cam cat o sa ma umflu de plans in prima zi la munca stiindu-l pe Matei cu dna Olga. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, mesajul a fost si nu a fost pentru tine. Ideea e ca se pierd fete dintre noi fiindca intr-o polemica nu se stie limita dintre argument si insulta, cam atat. Am mai spus, nimeni nu da iama in casa si oalele alteia, ca sa verifice ce mancare i-a dat bebeului, daca e apa plata sau de robinet si asa mai departe.

In alta ordine de idei, ma bucur ca te-ai inteles cu tanti. Totusi, ramai la job-ul actual, nu ai de gand sa sapi dupa ceva mai avantajos? Mai este pana in ianuarie, si bine ar fi ca pentru luna asta sa-ti ceri banutii, sa ti-i dea cum pot, n-au decat sa-i scoata ca o prima de-a vreunei colege, altfel o sa te intorci la ei si pentru aceast motiv.

MESSA, tot am vrut sa-ti spun, ai spus ca mai vorbesti cu MARYBELL, salut-o si da-i un si din partea mea si a lui David, n-am uitat-o!

MISHA, canalele infundate se simt ca niste noduli, si pe mine, una, m-au durut!

ELI, vezi, fata aia a facut cum a facut din lipsa de informatie, si vad ca a interesat-o ce i-ai spus, ceea ce inseamna ca pentru unii, chiar si mai saraci, informatia chiar conteaza! Cum te-ai simtit in postura de profesor de diversificare?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana ... o las balta cu incercatul sa conving de una si alta. E clar ca nu e chiar ca mine. :)

Mai ... ce sa iti spun, sa stii ca inca stau in dubiu cu serviciul. Singurul argument pro (pe langa faptul ca sunt obisnuita aici si ca imi place ceea ce acum nu mai e chiar number one pe lista) este faptul ca fiind mai veche sper sa gasesc mai multa intelegere daca tre sa lipsesc vreodata. Macar la colegi daca la sefi nu. Acum, in ianuarie sigur vin pentru ca nu imi place sa spun una si sa fac alta. Eventual vin, stau vreo 2 sapt, le bag demisia si mai stau doua si plec. Eu bag ochiul pe ejobs si sunt atenta la ce e disponibil. Chestia e ca acuma cu bona nu mai pot sa las standardul mai jos la salariu. Ca bona plus rata la masina ne duc deja la o cheltuiala de vreo 11 milioane. Asa ca salariul sotului e dus. Nu stiu. Sunt prea multe acum pentru mintea mea obosita de azi.
Ma linistesc gandindu-ma ca nu maine tre sa il las pe Mateiu si ca pana una alta o sa avem o vreme la munte sa ne giugiulim si apoi acasa impreuna. Apoi vom mai vedea.
Cu banii mi i-au dat sub forma de imprumut. Ii tin in sertar si iau din ei doar atat cat am muncit sa fiu sigura ca nu datorez nimica. :)

Deci n-ati zis, credeti ca sunt exagerata sa ii cer femeii cazier C.I si analize?

Mergi la inceput