Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
marinar spune:
fete va multumesc din suflet pt urari!
alinuk io nu m-am incumetat sa ies azi afara nici pana in fata blocului dar pana in cismigiu.........
diseara cred ca mergem la vaccin. sper sa fie ok si asta.
sraluca spune:
MAAMAAAAAAA MONU imi kai trebuie o masina daca plec undeva
DANA vezi ca pozele "e" si la semnatura.
Scaunel din ala verde gasiti la METRO. Eu ma invart pe langa el de vro 2 sapt: sa-l iau, sa nu il iau. Tare sunt nehotarata.
Azi am vazut la praktiker unul albastru dar nu are jucarele asa frumoase. Cred ca ma duc sa il aiu pe ala de la metro pana la urma
Liuda spune:
fetele neata! Am revenit in glorie de draci!!!
deci, eri am mancat, azi nu mai mancam... 2 ore am stat cu bibe dupa Diana, apoi am scuipat si am plecat... ma eu pe viata asta! Manca piersica si banana ... cand am plecat! 

am sunat doctorii sa-i anunt ca vin cu mofturoasa la care dr. de familie cica sa citeasca cicatricia
, zic, cred ca ma incurcati ca noi nu avem cicatricii... ea zice, "nu doamna, dar vb de cicatricia de la vaccin de pe manuta care se citeste la 6 luni daca e pozitiva sau negativa" nu stiu eu despre astea si vad ca nici voi nu ati scris nimic pe tema asta... va zic cand ma intorc ce prostii mai are si asta in cap si ce metode "de citire de cicatricii" mai exista!!!![]()
![]()
![]()
Alinuk - noi nu ne-am impacat de nici o culoare cu acel suport de baie, sta in el ca infipta si nu o pot spala nici la subrat nici la popou, asa ca dupa 2 incercari am renuntat!
Messa - vreau si eu suport din ala dar nu gasesc aici, fetooo daca gasesti cumpara si mie si iti trimit eu bani ca am mesageri pe acolo pe la capitala tarii romanesti... va rog ca aici, la tara, la periferie nu se gasesc asa chestii!!! de mult tot intrebam ca stiam de existenta lor dar se uita la mine vanzatoarele ca la tren cu aburi! Cine stie unde se vand? Ajutati-ma si pe mine!!!
Daconst - stai fata cumintica ca eu plec si la turci dar vin si la romani pe plaja, nu scapi de mine, vin fatucoooo si fara fata (sper) asa ca lasa si tu baiatul cu cineva... parerea mea, ca eu am fost cu fata la mare si cu bona si tot nu am stat de fundul meu ca mereu umblam dupa mancare, ceaiuri, ape, dracu, lacu, mereu se gasete ceva ... mai bine stau doar 2 zile dar singura fara copil si simt ca ma odihnec decat cu ea de gat pe calduri si cu senzatia ca o chinui mai mult ca ... la mare nu e ca acasa! ![]()
![]()
fetele, azi am multa treaba
dar nu pot sa nu va scriu constatarile la care am ajuns aseara in timp ce plimbam domnisoara pe intuneric...

1. Voi intrebati cat plang opiii, eu citesc cu sdtupoare ca unii plang pana la o ora pe zi, altii cam 2 ore la un loc...
eu nu stiu asa ceva, pe cuvantul meu daca mint dar Diana in ultimile 4 luni nu a plans o ora (tot la un loc) !!! Deci eu nu o aud cu saptamanile plangand... a plans doar cand s-a lovit, a cazut deci forta majora!!! Nu cred ca se aduna in 4 luni 1 ORA!!! Primele 2 luni a plans la baie si la imbracat... asa ca acolo e alta treaba. La marait santem grupa mare!
2. Inainte plimbarea afara era o incercare a nervilor mei, ea maraia ca vroia in brate (ca era pe culcate si nu vedea cotzofana prin parti) eu nu vroiam s-o iau dar dupa o serie de maraieli cedam si o caram si pe ea si carutzul! stiu ca Ylilimic se plangea de acelasi comportament al baiatului la plimbarici. Ei, de o luna plimbarile au devenit mult mai placute, iar de 2 saptamani chiar fara perepetii (cred ca se datoreaza faptului ca sta foarte bine in fundulet in carut si nu mai are nevoie de brata mea ca sa vada toate masinile si toate luminile in jur). Acum stau cate 4 - ore afara cu fata fara sa o iau in brate, sta in fund se joaca, beleste ochii in jur, cand oboseste cobor spatele si se culca, doarme apoi se joaca pe culcate cu un PET ceva, daca se satura, iar ridic spatele... deci nu mai car copilul si carutul si nici nu plange sa ma stie tot cartierul.
3. mancarea!!! Ei daca si cu mancarea era bine ma declaram mama de copil supermodel!!
ei m-am cam lungit, si m-am si laudat, dar asta este! constatarea de la 6 luni !!! Sper sa o dca asa macar o bucata de timp!
Liuda spune:
ralucooo la metro? dar eu unde casc ochii de nu vad? sant ambalate? ca ce e in cutii nu ma uit... ma faci sa ma duc azi la metro... ca tot aveam treaba pe acolo!!!
fetelor mai revin dar mai lasati-ma si sa mai si lucrez un pic ca am o lista lasata de dom director... si ma uit la ea si nu stiu de la care capat sa incep - oare de la punctul 29 spre 1, sau de la inceput de la 1 spre 29!!! oare ce o fi avut cu mine cand a scris atat sub denumirea "Liuda de rezolvat urgent!!!" dar inca la mine e bine am vazut lista cu 43 de intrebari de rezolvat!!!
hai ca ma apuc de punctul 1 sa vadem daca se primeste...
pupici
Liuda spune:
MONU aveam o intrebare, pentru ce e lista aia? unde pleci cu atatea? ca eu am inteles bine? asta e farmacia in caz ca pleci? dar eu nu le pot citi pe toate... dapoi sa le am la mine, pai mai mult de jumatate nu stiu pentru ce sant... pai si din toate am acasa (nu si folosesc) supozitiare, vigantol si crema trixera... mai am si ser si saab simplex care nu le mai folosesc de vreo 4 luni... (mai are cineva colici la copil?) , am si antitermice neatinse si altele din lista care cred ca o sa expire maine - poimane!
hai ca ma apuc de treaba!
Messa spune:
cristiana, logic ca la mine pe forum nu e la fel - mie NU MI-E FRICA de concurenta si nu fac kkturi din astea cu linkuri redirectionate si alte balareli similare. Am vazut ca se practica, dar e un bullshit si nu fac asa ceva.
Pe Animalutze am "Clubul Mamicilor" deci loc ar fi
dar nu cred ca plecati voi asa usor de pe DC
plus ca e un challenge sa pui linkuri si ei sa nu aiba ce face decat sa le modereze manual... IO AM METODE sa pun linkuri la orice daca vreau. PAROL!
Dano, io as scrie, da' daca pe niciuna din hartzoagele pe care le am prin casa nu scrie "Messa-i doftor", tot jaba
Desi... e o idee.
Salina, misto cu sarbatorelile
la cat mai multe si mai frumoase!
miha, Arianna cam sta acum si 5 minute, si 20... depinde cum are chef ![]()
Aloooo, fetile, nu va mai suparatz ca tziganu' pe sat! Auzi, s-au sters din lista! Ca aia micii, "io-mi iau jucaliile si plec!"
Hello, sunteti m u i e r i in toata regula, cu gupii acasa, terminati cu fazele de plozi rasfatati, ce naiba?
marina, exact, dosul se spala separat
ma rog, eu zic ca suportul ala de stat in fund e asa, mai mult de moft, sa fim sigure ca nu se basculeaza plodul printre degetele materne alunecoase de sapun
MULTZANI de stat in continuare cu domnu' MARINAR iti doresc!
Liuda, ma uit in Metro, daca gasesc iti iau. Sau poti sa comanzi online de la unul din multele magazine online de bebei - da pe google cautare dupa scaun baie si intra la muc cel mic, ki ddy, trei urs uleti ...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Salina spune:
Marina - LA MULTI ANI fericiti, cu sanatate si tot ceea ce iti doresti tu! Vad ca sarbatoriti la greu... Tortulete...mmmm, nici eu nu m-as putea abtine ![]()
Liuda - nu stiu daca te "incalzeste" cu ceva dar sa stii ca si don'soara mea e la greva, tot cu laptele ne luptam si noi, are tendinta sa-si reduca portia la 4 mese pe zi...o las deocamdata ca pe caldurile astea nici mie nu mi-e foame...Dar daca se ingroasa gluma...nu stiu ce facem.
De fapt intrasem sa va intreb ceva: ce fel de galbenus dati/ veti da voi la bebei? de Stat sau de tara?
Cu lista asta, nu va speriati, Monu le-a trecut pe toate dar nu-i musai sa le aveti gramada...de ex, un antialergic e suficient, un antitermic, hai doua...Daca plecati prin zona, ca sa zic asa. Daca depasiti granita si plecati pe-afara puteti sa largiti lista si sa luati tot ce-a scris Monu.
Btw, Monu - cum faceti inhalatiile cu Becotide? Ca noua ne desenase Stanciu o improvizatie dintr-o sticla de plastic de jumate... si voi "va jucati" la fel? ![]()
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
cristiana70 spune:
N-am fost niciodata o mare iubitoare a verii, acum de-a dreptul o urasc: toata saptamana vor fi in jur de 40 de grade la noi. La umbra, naturel. Si nici un nor nicaieri.
Imi pare rau, acum am vazut ca AELITA s-a sters de pe lista. Putea toata discutia aia sa se termine si fara jigniri de genul "snoaba cu fite de strainatate", in lipsa de alte argumente. Forumul mi se va parea mai sarac acum. Cat despre conferinta de pe mess, imi pare rau sa va spun, dar chiar ati creat o bisericuta acolo, daca aveati ceva de spus trebuia s-o spuneti pe forum, sa vada si prostul din provincie, si ala din strainatate, da' si ala din Bucuresti care n-are nervi de mess. In fond si la urma urmei ADINUSH ne-a dat la toate cu tifla "acum am doua stelute, v-am enervat suficient si ma retrag in umbra". Daca toata povestea asta s-a lungit pentru cele doua stelute, puteam vorbi si despre cearsafuri, de exemplu.
MESSA, pai tu ai metode de pus link-uri, ca esti in domeniu, dar pe mine chiar m-a enervat faza, am inteles faza cu reclamele, dar cu articolele medicale ce au? Ca fata aia nu de fericire avea nevoie de informatii privitoare la varicela.
LIUDA, da' ce are dom director cu tine de ti-a dat o lista cu "numai" 29 de puncte, n-a dormit azi-noapte de v-a facut asa liste lungi, soro?
Am vrut sa merg cu David la gimnastica, dar saptamana asta renunt, nu mi-e groaza de plimbarea in carut cat de cea cu masina, si se incinge al naibii ca e neagra, cand ajungi e cum e, dar cand te sui sa vii inapoi e iad in ea.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Misha_tp spune:
Am descoperit un nodul la san. De fapt nu sunt sigura daca e nodul sau un canal infundat. Cand e un canal infundat doare?
Catalina spune:
Cristiana ... offf, iar ma mananca limba ca si eu sunt prin conferinte pe acolo. Nu pot comenta ce a facut nici Adina si nici Aelita, desi am discutat cu fiecare in privat si mi-au oferit cate o explicatie la care ma rog ... nu ader 100% dar asta e, cum ziceam alegerea ficareia.
CU TOATE ASTEA.
Si eu sunt prezenta in conferinte si sa stii ca nu e asa cum zici (vb de conferintele la care am luat parte eu, in mod logic nu pot vorbi despre cele la care am lipsit). Poate am creat o bisericuta asa cum se creeaza in toate grupurile mari. Ia fi putin atenta aici pe forum si ai sa vezi ce bisericute mai mult sau mai putin evidente sunt aici. Oho! Sunt persoane (nu te include acest grup, sub nici o forma) carora le scriu, adresandu-ma in mod direct, cu nume si nu mi-au raspuns aproape niciodata. Pentru mine semn clar ca dau scroll peste mesajele mele. :) E ok, nu trebuie sa te iubeasca toti.
E adevarat ca s-a facut referire la conferinte dar sa stii ca la ceea ce s-a ajuns este exagerat. In conferinte discutam tot de chestii de copii (cel putin in cele in care am fost eu asa a fost) si mai stam la palavre. Ce e rau in asta? Ca nu vad ...
Iar Aelita singura a recunoscut ca a tras niste concluzii (in ceea ce ma priveste pe mine si aceste conferinte, nu imi permit sa vb despre altii) intelegand poate gresit. Uite, iti dau un exemplu clar: eu in conferinta am zis ca mai ce mama denaturata sunt eu ca m-am dus la serviciu mai devreme din exces de zel. Si aici a ajuns ca am zis ca din cauza Aelitei ma simt mama denaturata. Eu daca am zis asa ceva inseamna ca ori eram beata, ori a scris altcineva. Imi cer scuze fata de Aelita daca se supara ca am zis asta aici din discutia noastra privata. Dar ... pe mine generalizarile ma enerveaza la culme.
Haideti sa nu o luam de la capat. Stiu ca sunt agasanta dar daca ne uitam in urma TOATE (me included) o sa vedem ca atunci cand avem tonuri vehemente si sunt f usor interpretabile avand in vedere ca nu vorbim fata in fata. Cred ca trebuie sa ne gandim mai mult la asta. Macar atata sa invatam. Oricine e binevenit la aceste conferinte, numa sa dea o adresa de mail.
Nu-i asa Kate? Ca tu esti "tartora" ...
Mie o sa imi lipseasca si Aelita si Adinush, deopotriva.
Liuda, nici Mateiu nu plange. Si n-am auzit de citirea aia. Sa vii repede sa zici ce si cum.
Marina, SUCCES la vaccin!!!