Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da Salina, nu mai intra Aelita. De altfel s-a sters si din lista. Am vb oricum cu ea pe PM si m-am lamurit. Chiar daca nu sunt de acord cu tot ceea ce spune si unele chestii imi sunt inca semn de intrebare, ii respect decizia si pe a ei si pe a Adrianei. Desi nu fara mare parere de rau. Nu comentez nimic pt ca nu vreau iar sa incing spiritele. Cine s-a fript cu ciorba ....

Dana, multumesc de urare.

Fetelor, aveti grija ca e de rau cu caldura in zilele urmatoare.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

messa si eu am suport din ala de stat in fundic la baie dar eu am o mare problema: cum spalam copii la dos ca prin suport nu se poate. asa ca nu ramane decat sa-i sapunim la dos cand ii scoatem de acolo. eu asa cred...

dana merci mult de urari. fata pai la tort nu m-am abtinut, dar nu pt ca as fi vrut neaparat dulce ci pt ca eram curioasa de gust, de combinatie.

mihacarm

azi sarbatorim iar: pe ziua de azi e scrisa in caldendarul ortodox Sf. mare Mucenitza Marina.......deci azi imi srbez numele. dar si mai important decat asta este ca azi imlinesc 3 ani de casnicie, o casnicie frumoasa alaturi de un barbat minunat. deci dau de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata fete,

Raluca, Laurica, da, cam asa arata si suportul nostru, doar ca e un pic mai lung cred, dar bebe incape in el,iar cel pe care l-a pus Messa e criminal, il am si eu, i l-am luat si verisoarei mele, de botezul piticului, jucariile alea de pe el dau apa afara din gura, prin urechi, zornaie, e bvelea.si se fixeaza f bine pe cada.urmeaza dupa fotoliu, sa stam mai bine in popon.
va pup, plec la birou, mai intru de acolo.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MARINA, iar, fata?hai vino sa te pup, LA MULTI ANI si pt nume, LA MULTI ANI pentru aniversare, sa fiti la fel de fericiti o suta de ani!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli merci mult! pai uite asa s-a nimerit la noi...sau poate asa am vrut. cand am hotarat sa ne casatorim eu nu am vrut decat pe 17 iuliesi am avut mare noroc sa gasim restaurant in conditiile in care am cautat in martie pe iulie acelasi an.

Mergi la inceput

Marina, sa traiti sa-ntineriti! :)

Mai fetelor, ma simt asa de obosita .... Azi noapte la 11 masina noastra spla, storcea etc. Deci va dati seama. Si la 5 a sunat ceasul si dupa o cana de cafea a trebuit sa intind rufele (maaaama ce nu imi place). Inca nu m-am trezit si aici la munca ma iau astia de buna. Bine macar ca e vacanta si nu e chiar asa multa lume pe aici.
Bai, m-a luat o disperare cu tot bagajul pe care trebuie sa il fac ... si ca proasta nu am copiat mesajul acela de la postat Monu acu ceva timp cu ce tre sa nu uitam din bagaj. Il are cineva?

Hai ca ma duc sa dorm (pardon, sa muncesc) in continuare.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marinar

neata

azi sarbatorim iar: pe ziua de azi e scrisa in caldendarul ortodox Sf. mare Mucenitza Marina.......deci azi imi srbez numele. dar si mai important decat asta este ca azi imlinesc 3 ani de casnicie, o casnicie frumoasa alaturi de un barbat minunat. deci dau de baut!

Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)

pai la fapte duamna
.. azi in Cismigiu o tura!!! cine mai doreste cine mai pofteste...stiti locul de intalneala...

Sa traiti o mie de ani fericiti!!!

da tu o mai tzii langa mult cu chiolhanurile astea????

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare de la munte
Multumim de urari. Antonia are 6 luni!!!! e un bb care nu mai face deloc febra. Sper sa nu raceasca ca aici e mai frig.

PC merge greu asa ca scriu cate putin si trimit. Catalina daca ai un pic de rabdare rescriu lista.

Medicamente:

- lapte praf, cereale.

- vigantol, fe hausman, cipcal
- humana hn, hydrasec, elektrolit, ecoflorin, loperamid
- claritine, aerius, zyrtec, fenistil
- ser fiziologic, comprese sterile, oximed, leucoplast
- spray nazal cu apa de mare, vibrocil, tantum verde
- nurofe, panadol, calpol, eferalgan, fiole algocalmin, nevralgin
- dentinox, saab simplex
- advantan milk, trixera – crema si sapun
- klacid, augmentin bis
- karvol, baby haler+becotide (noi facem inhalatii :()
- sinecol, humex, eurespal
- liv 52
- cutaden, neopreol
- supozitoare - glicerina, paracetamol.

- scaun auto, carucior, balansoar bb, patut pliant bb, sterilizator, lenjerie de pat,

- haine, jucarii, biberoane, tacamuri, cani si alte cele.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu esti super! Multumesc am copiat lista. Multumesc ca ai avut rabdare sa o scrii. sa iti traiasca minunica! si sa fie sanatoasa mai ales.
Zici ca e frig la munte. Ca plecam si noi vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Doamneeeeeeee Monu io din lista aia numai vigantol i-am dat...pana acum si de cateva ori supo.

Sper sa nu aveti nevoie pe acolo si sa va distrati bine!!!!

Vacanta placuta

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput