Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fetelor sa ma laud: AM AJUNS SA FAC BAIE IN MARE. A doua anul asta, sau a treia ca am pierdut numarul. Dar asta a fost f misto, ne-am dus pe la 8, cu masina pe plaja binenteles ca era mult de mers , am facut o baie in timp ce al meu era un joc si aparea un animalut verde si mos cu narghileaua si scotea rotocoale de fum, asa era si el ca si-a luta pipa , si eu ma balaceam ca o foca prin apa (azi am ceva cu animalutele ). A fost f misto ca eu eram in costum si zaceam pe prosop si mai incolo erau unii bine imbracati cu maneci lungi. AAAAA, si mi-am etalat suncile intr-un costum deux pieces din care cam dadeam afara din sutien (era sa raman fara in apa). Ce mai poate repet chestia si maine si poimanie ...... macar baie daca plaja nu.

Si a venit si jucarica lui Bila asta si a fost f intersat de ea. Era suparat ca nu se miscau pestii aia. Off ce nesuferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by sraluca

ALINUK suportul ala e pt bebe pana la 70 cm si 8 kg si noi am depasit de mul faza asta. Mersic mult oricum Unul pt tine unul pt bb Teo

sraluca www.flickr.com/photos/8940993@N07/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Ralu si Teo a depasit 8kg si pot sa zic ca sper sa-i mai intre poponul acolo macar inca vreo doua saptamani pana o sa stea in funduletz fara sa pice in nasuc... Oricum a fost super bun, de cand l-am nascut acolo il balacesc...

..apropos Eli ca voi sunteti la categoria grea de tot... popon de Andrei se lasa induplecat sa incapa in suport???

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Noi avem 7 kile jumate (cm nush, n-am masurat, e lunga oricum) si tot in suportul ala ca al lui alinuk facem baie de la 10 zile (de cand l-am luat) dar cam iese din el... ma bate gandul sa-i iau unul in care sa stea in dos, adica www.forparentsbyparents.com/mall/images/blooming_marvellous/large/AW0581143.jpg" target="_blank">asa ceva

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

sraluca, zi cum gugalim jucarica aia, ca DC iar au pus nesuferenia aia cu caca-maca-caca-cah-ce-destepti-suntem-noi-reclama-fâs.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dragelor, azi am stat literalmente in umbra, saptamana asta o fi jale, se anunta peste 40 de grade la noi, le-om pune deoparte pentru la iarna. David a simtit atmosfera cea incinsa, asa ca cerealele pe care pana acum o saptamana le devora cu nesat, au ramas amintire, in seara asta a urlat cu disperare cand le-a simtit pe limba. De mancat mananca putin oricum, am pus-o ba pe seama gatului rosu, ba pe seama caldurii.

Am ras cu lacrimi de MESSA cu caca-maca-caca-cah..., ce sa zic daca sambata nu m-au lasat sa pun un link cu varicela? Si la tine pe forum e la fel? Ma seaca uneori, ca sa dai o informatie trebuie s-o spui cifrat. Aaaa, nici pe PM n-am putut trimite linkul, iesea o chestie de genul Articolul-similar-se-gaseste-si-pe-DC. Na, ca sa vezi. Auzi, fato, daca ne da in bloc afara de aici, ne primesti la animalutzele tale?

ELI, ma bucura mult ce am citit despre Alina, sunt sigura ca ai ajutat-o si tu, esti o fata deosebita. Si cred ca o sa fie o ofitereasa de nota 10, chiar daca a "crescut" peste noapte! Ii tin pumnii sa reuseasca!

Am descoperit cu mare placere parcul central al orasului, n-am fost de vreo doi ani acolo, e pe malul Muresului, cu multi copaci batrani, multa umbra si surprinzator de curat. Mi-e peste mana sa merg zilnic acolo, dar de doua-trei ori pe saptamana mi-as putea pune calabalacul in masina si sa parchez pe-aproape.

Cam atat, avand in vedere ca plodul doarme, ma duc sa spal biberoanele, sa tai o lubenita si sa ma pun si eu in pat.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Of,ca tare greu va mai ajunge omul.Bine ca mai dormiti si voi sa apuc sa va ajung din urma.
Acum sa vad ce-mi mai amintesc,ca tare mult am avut de citit.

Eli,incep cu tine,multumim in primul rand ca ne-ai pus poze cu Alina si mai ales cu Robertica,apoi ca ai ajutat-o pe Alina macar cu sfaturi si a trecut cu bine de primele probe.Ii tin pumnii sa i se indeplineasca visul!
Apoi v-am vazut pozele cu trei mamici superbe si bb-ii la fel.Bine ca ne-o mai arati tu pe Alinuk,ca ea tare scumpa-i la vedere.

Marina,sa-ti traiasca sarbatoritii.V-am vazut pozele si filmuletul cu Emmi.Ce-mi place body-ul lui fi-ta,iar la cum se misca broscuta am ras cu lacrimi!
Bravo tie la faza cu blugii,ai ambitie daca te-ai abtinut de la tort.Eu m-am cam porcit in we ca n-am rezistat la ciocolata elvetiana.

Laura,v-am vazut pozele de la mare,sunteti niste frumoase!

Lili,super papa Adam.Bai ce tot te plingi cu el ca e mai grasun decit Matei deja.

Cristiana,ma bucur ca a iesit bine ecografia,cred ca te-ai simtit mai usurata.Iar rosu in gat stiu ca la unii copii trece doar cu antibiotic,din pacate.Asta e,important e sa se faca bine puiul.

Raluca,trebuie sa ma intorc sa vad poza cu Bila ca am sarit-o,nush de ce.

Liudo,si asa patrioata esti tu,te duci la turci?Si eu speram sa te vad la mare.Bai eu m-am calmat cu gupilul la mare,nu-l iau si sa vrea el.
Cu ocazia asta am vazut ca sta la oricine in brate si n-are nici un stres.Al meu radea ca cica cine-i da de mancare pe ala-l iubeste.

Bai,Messo,ma uimesti pe zi ce trece cu descoperirile tale.pai pune-te fata si scrie o carte cu diversificarea asta,la cite ai incercat si testat la fi-ta.Ca eu zic ca nici un Spock sau Capraru nu are atata experienta ca tine.
M-am distrat cind te-am citit cu banana si blenderul,nu mai esti normala.

Mirandolina,sa-ti traiasca si tie frumusete de bb!

Maryela,chiar ca am simtit si eu ce trageti voi cu caldurile si parca nu-mi mai trebuie.

Bai mai aveam ceva de scris dar revin maine ca acum imi pica ochii de somn.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Stiam eu ca mai aveam ceva de scris.

Diana si Ramona,la multi,multi ani fericiti!

Cata si mamei tale La multi ani si multa sanatate!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Seara buna, fetelor!

N-am mai apucat sa va scriu, am fost pe drumuri ca tiganii :-D, ne-am plimbat prin parcuri, am sarbatorit, o sa continuam cu sarbatoreala si miercuri...I-am comandat un tort lui Dav cu masinute de curse si am niste emotii pan' l-o vedea copilu', sper sa-i placa si sa fie supriza de proportii!

Acum, vreau sa-i ofer o lui Eli pt ce-a facut si felicitari sincere Alinei pt efortul pe care-l face de a merge mai departe. Mi-au placut pozele, in special ochisorii minunati ai Robertei.

Vad ca vorbiti de suportul pt baita, sa stiti ca si noi il mai folosim pe cel ca al lui bebe Teo, numai ca Evi nu mai vrea sa stea culcata in el, ci in fundulet si sa se tina cu manutele de marginea caditei. "Vanam" si noi unul ca cel din linkul postat de Messa!

Marina - LA MULTI ANI pt dl Marinar , sa fiti fericiti si sa va iubiti pan' la adanci batraneti!

Am vazut si poze, cu Emmi, cu Lucas ... sunt minunati copilasii nostri toti-toti-toti

V-as pune si eu niste poze cu plodutii mei, numai ca inca nu m-am dumirit eu cum e cu Flickr -ul asta

Cata - eu sper ca Aelita sa mai scrie si la noi. Cred ca totusi a fost judecata cam aspru tinand cont ca nu e singura care a avut un ton vehement legat de diversificare (uf, bine ca v-ati potolit cu cearta!). Nu cred ca intentiile ei au fost sa jigneasca pe vreuna dintre noi (personal n-am resimtit asta). Si sa ne gandim ca ea a avut intotdeauna un cuvant si-un gand bun pt fiecare dintre noi , a acordat mult timp grupului nostru...

Gata, fetele, scuze ca sunt asa scurta dar ma bag la nani, maine e o noua zi, cu multe treburi de facut...

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cu intarziere, pt bebelusii care au implinit prima jumatate de an de viata:
Adam,
Iulia-Antonia, (monu)
Emma-Ioana

Eli, multumim pt pozele. Bebelusii sunt tare simpatici iar mamele niste frumoase.
Ce mult seamana bebelina Robertica cu tati, nu? E foarte frumoasa si vesela. Ma bucur ca Alina a trecut cu bine peste primele probe, ma rog sa treaca si de urmatoarele. La fel ca Laura, am crezut nu reusise de nu s-a spus ce facuse la examen.
Dana, spui tu asa ca Lucas sta la oricine dar ia dispareti din preajma si tu si tati vreo ora doua. Sa vezi ca se schimba situatia. Sunt curioasa ce vei face pana la urma: vine sau nu Lucas cu voi la mare?! Sa stii ca seara, dupa orele 19 e destul de racoare in Cta. Ziua nu prea stiu cum e ca stam in casa cu AC.
Arianna, felicitari pt performanta de a sta in fundulet singurica 15' (sau ai stat mai mult).
Alexia, felicitari pt ca ai invatat sa te ridici singurica in fundulet.

Diana-Maria, sa stapanesti cu placere noul carucior.
Laura, ce poti spune de noul carut? Asa, primele impresii, ca si eu intentionez sa cumpar unul asemanator dar pe la anul, cand fata va merge binisor. Desi nu imi place sa vad copii mari in carut totusi pentru plimbarile lungi e bun.

Eva se crede ceas. Toata ziua se invarte ca acele de la ceasornic, adica in cerc. Pana acum doar daca o puneam pe spate facea asa, dar a inceput sa se invarte si pe burtica. Ceea ce ma mira e cum reuseste in patut pt ca latimea lui e mai mica decat lungimea ei. Tin sa ii multumesc inca odata Terbitzei care mi-a recomandat sa iau pat de panza motivand ca de cel de lemn s-ar lovi de grilaj.
Iar in cosulet cand o pun se impinge din picioare de parca ar vrea sa faca gaura cu capul in panza. Ea e comica dar mie mi-e cam teama sa nu isi suceasca ceva si dup-aia sa plangem amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Ati auzit de cuvantul arcel? In DEX nu exista, oare e diminutiv pt cuvanul arc?

Marina, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi, fericiti impreuna sa o cresteti pe Emma mare! Eu ii mai urasem odata cand i-ai comandat tortul, apoi m-am gandit ca nu avea cum sa vi-l faca in aceeasi zi. Azi toata ziua m-am tot gandit ce tehnologie folosesc astia de la cofetarie ca sa redea o fotagrafie din gelatina sau din alta chestie mancabila.

Mergi la inceput