Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei lasati cu torturile... ca inebunesc si ajung direct la cofetarie, ca eu nu fac nici batuta, pai atata munca, atatea vase murdare si timp nu e de mine... mai ales ca la cofetarie sant gata si frumoase... dar daca voi mai vorbiti mult de torturi iar ma ingrasi... nu fiti dusmanii siluetei mele care si asa mai trebuie muncita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eu plec acasa, va pup, ne vdem maine ca acasa nu mai apuc sa intru pe forum. Asa ca aveti grija sa nu va afceti de cap ca nu mai apuc sa va citesc

LILI astept maine un semnal cu laptele

ELI vrem poza cu scaunul de baie

Pup puiutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am plecat si eu acasa si nu stiu daca apuc sa mai intru ca nu ma lasa sefa
si nu scriti mult ca ma disprerati la citit si atunci nu mai apuc sa fac si alta treaba!
revin maine in forta si cu amanunte de la dr. sa vedeti cate sfaturi primesc mai ales de la dr. de familie care are o suta de ani si e priceputa foc in "diversificare' aaa si a carei cantar are aceeasi varsta cu dr. si e destul de optimist - cam cu juma de kil in plus la fiecare cantarire. dar ca sa nu ma bucur prea mult ma duc la pediatru cu banuti care are cantar electronic si imi da cu realitatea in ceafa! am o lista de intrebari ca de, o las pe asta mica la mama si vreau sa am si farmacia de rigoare in cazul in care asta mica se hotaraste sa ma dispere si mai mult facand vreo boala ceva (eventual vreau ceva pentru rosu in gat ca vad ca a facut toata lumea si noi nu si nu stim cu ce se mananca aceasta boala) ei na acum si eu am toate grijile pe lume parca asi lasa-o cu curu'n drum la sat (ca maica-mea sta la oras, la apartament, apa calda, centrala, civilizatie... si eu tot nu dorm noptile... are chiar si plasa in geam pentru tantari) au chiar si masina la scara. Principalul e sa nu se duca cu asta mica pe la bunicu-meu ca el sta cu o noua 'doamna" (am baba vitrega) care e atat de curata! dar atat de curata incat daca te pupa - se lipeste 2 zile obrazul !!! va dati seama ce curatenie in casa aia, dar ma rog e treaba lui viata lui, oricum alta nu gaseste la cat de rau si natang e el !!! o femeie normala nu sta cu el in casa!
gata cu descrisul neamului ... pupici
am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Lilimicule: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99910

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

si totusi, nu mai vreti si colectia asta de stelute pe prima pag? ca mi-am facut semnatura cat o zi de post... daca e cineva pricipit sa-mi zaca si nie...

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hop si noi pe programul trei.
Am intrat si noi sa spunem la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi. Noi de ieri am venit la parintii mei la Calimanesti ca sa stea si Ninou mic (Anelin) cu bunicii. O sa bantuim pe aici vreo sapt-doua (cat o rezista tati fara puiul lui). Laura daca ajungi prin zona da si tu un tel ceva ca poate reusim sa ne vedem pe aici ca vad ca in Bucuresti inca nu ne-am vazut.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la multi ani la toata lumea...

Noi am fost la gratare, la Targoviste si haihui...

am vazut intrebarea despre suportul de cadita si vroiam sa va spunem ca noi il folosim de la inceput cu mare succes ( credeam ca stiti de existenta lui)

www.littlebaby.ro/images/uploads/bebe-1.jpg" target="_blank">suport de cada

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna seara

eu sunt super obosita si nu stiu de ce si ma doare capul de mor
alexia e in cealalta camera si se ridica de pe burta in fund singura
i-am luat chilotii dar nu prea i pun ca sunt oribili o sa va fac o poza sa-i vedeti
cam atat ca simt ca-mi pocneste capatana si-mi crapa ochii

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ALINUK suportul ala e pt bebe pana la 70 cm si 8 kg si noi am depasit de mul faza asta. Mersic mult oricum Unul pt tine unul pt bb Teo

Mergi la inceput