Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
laura ionescu spune:
Auzi, Eli? Nu ne pui si noua o poza cu scaunul de baie sa vedem si noi ce sa cumparam? Ca trebuie sa trecem in cada mare. Sar' manaaaaa 
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
marinar spune:
raluca io eram fata aia dar acum nu mai fac nimic dulce ca nu am voie iar tati..........hmmmmmmmm, ar trebui sa-l bag si pe el la regim.
laura fata draga hai nu te supi pe mine ca nu mai pun pozici din astea daca ma amendati.
sraluca spune:
Eu atat tin minte din perioada aia tulbure ca am innebunit intr-o zi de cate torturi ai facut. Parca deschisesei cofetarie. Eu nici cum nu sunt in stare sa fac unul ca tine, d-apoi mai multe intr-o zi
marinar spune:
raluca atunci aveam timp si imi permiteam sa incerc. acum nu mai am nici timp si nici nu mai vreau. dar oricum asta al lui tati e luat de la cofe...ca pozica aia din gelatina chiar nu stiu cum se face.
si daca ieri tot am bagat tort acu' plec la sala.
Catalina spune:
Marina, tantica de veni sa dea interviu de bona mie mi-a placut. Si lui tati si lu mama mea si lu mamaie (va dati seama saraca femeie cand a vazut atata claie de lume, cred ca de aia nu ma mai suna). Era curata, zicea ca se mentine cu gimnastica si regim vegetarian (ca arata f bine ), are un baiat si ea (bine, are 28 de ani dar nu e insurat asa ca vreun an tot n-o sa aiba copil ca cica n-ar nici gagica). Femeia posteste asa ca am tras concluzia ca tine la Dumnezeu si ca ii e frica de El asa ca are inca o bila alba de la mine si vrea sa inceapa din Decembrie ca mai are neshte trebi pana atuncea.
Eu i-am oferit 7 bulioane de luni pana vineri de la 8 la 18 si a ramas ca vorbim. Parerea mea a fost ca nu i-a convenit ceva. Nu as putea spune ce. Cu siguranta nu era vorba de Matei despre care chiar ea a declarat ca i-a placut f mult ca ne-a zis ca daca nu ii placea copilul nu se punea pb sa vina.
Si culmea, si Matei intindea mainile la ea si belea niste ochi parca stia ca e la vizionare tanti. Si se juca cucu bau cu ea asa cu ranjete din alea de te face praf. :) Eu am luat-o ca pe un semn bun.
Acuma, ma gandesc ca e prea frumos sa fie adevarat desi nu m-ar mira sa aiba grija Bunutu de noi si de data asta ca mereu. Va tin la curent (continuu ...:) )
FFF frumoase pozele Marina. Bai io am sarit neste poze, tre sa ma intorc.
Pupici
mirandolina spune:
Neatza fetele!
Am implinit cinci lunisoareeeeee!
Multumim pentru urari
A fost super la mare, imi pare rau doar ca apa era mult prea rece ca sa intram si cu Maya, asa ca mai asteptam baitza pina in august.
Recuperez si eu ce ati mai scris, sa fiu la curent (la 220, zzzzz
)
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Catalina spune:
Lili acu il vazui si io pe Adam. Ptiu sa nu il deochi ce frumos mananca el! Bravooooo!
Auzi, ia uita-te la poza aia cu Matei mafiot sa vezi ca avem scaunele aproape la fel. :))) Si nu mai zic de castronele. Sunt de la Primii Pasi, nu?
Mi se pare mie sau lui Matei i se cam scurgeau ochii la piersica aia de o manca Adam? :) Poate asa il faci sa bage si el mai multe fructe. Noi cu Alexandra asa facem. Mama cand ii are pe amandoi ii da si ei piure de fructe ca lui Matei. Hihihi
ylilimic spune:
caut si eu subiectul deschis de fetele noastre "diversificarea pe glob" ...Cine ma ajuta?
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Liuda spune:
Ralucooo sa stii ca e o afacere la mijloc cu caruturile... pai primul e bun si frumos si GREU
!!! Am carat la el de mi-au sarit capacii, nici in masina nu incapea decat in salon impins cu picioarele, normal ca salonul masinii era mereu un jeg!(il tin pentru la iarna, ca e bun pe vant si frig ca e ca tancul). Al doielea cumparat pe principiul "VREAU ALTUL MAI USOR" l-am folosit de 2 ori - si de fiecare data am venit cu spume acasa, cu copilul in brate si carutul impins, eu imping intr-o parte - el se duce in alta si mai si dadeam cu picioarele in roti
. L-am facut cadou unei contabile gravide... nu stiu cat o sa-l foloseasca! al treilea l-am folosit pana acum si e bunicel, usor doar ca s-a lasat un pic fundul si domnisoara nu statea comod, asa ca eu ca o mama responsabila m-am si dus dupa al 4-lea carut... sport care se lasa ca de, noi inca mai dormim afara si, ma rog, sa vedem cat o tine!
asta e, ce sa zic - cand nu e cap vai de buzunar!
Laura ionescu - te contrazic, ca mine la fel si chiar mai bine poate sa-i faca baie si alta persoana, ca au crescut si altele copii, si masaj ca mine si mai bine poate sa faca si alta - treaba nu e in asta, ci in macinarea mea, ca nu sant acolo, ca poate nu fac bine, ca o chinuie, ca nu e ca acasa, ca nu e nu stiu cum... adevarul ca ea o sa se simta acolo cel mai bine ca o sa aiba o mie si o suta de maini, maica-mea, sor-mea si tot neamul care o sa vina sa o vada pe maman care revine dupa un an lipsa din tara! Acolo nene e de ea, !!! constient imi dau seama ca o sa-i fie bine, dar cat o sa trag eu... cica ma odihnesc! Bai tigancile de la semafor oare au remuscari ca le este copilul in cracii goi?
Liuda spune:
ylilimic - ce faci fata? cauti la "diversificare"
da-o incolo nu vreau sa aud de ea, am zis ca incep sa fac supe si ciorbe pentru mine fara prajeli si uleiuri si sare si o sa-i dau de la mine, nu mai fac separat! ca doar asa poate mananca zvapaiata mea! ca azi a mancat supa ca am pus un pumn de marar si leustean la urma de mirosea toata scara a zarzavat... asa a mancat!!! piure de cartof a mancat ca avea lapte si unt in el... si iaurt... deci! dar nu de azi ca am in meniu ardei umplut si Diana inca nu stie de carne tocata![]()
![]()
![]()