Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal fetele

la multe lunishoare:

iulia bb de monu
iulia bb de mirandolina

si pt printzesita mea iubita Emma Ioana si pt tati drag de emmi care pana ieri avea 29 de ani si azi a implinit 20

va multumiesc tuturor pt urari si gandurile bune.

lili
mai eu am stiut ca prima persoana care-i vede dintisorul trebuie sa-i ia ceva dar nu am stiut ca acel ceva trebuie sa fie alb, asa ca eu i-am luat emmei o sepcutza roz.

delfinutza
distractie placuta la mare! si noi plecam iar in we dar fara emmi de data asta.

hai mai catalina ca nu te cred ca te-ai ingrasat, nu asa cum spui tu. poate esti doar balonata.

eli frumoase poze!

alina mult succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, sa te auda Dumnezeu ca sunt doar balonata. Vad io peste vreo saptamana. Oricum, a fost o faza de coma. Ma suna mamaie sa ma intrebe daca fustele alea de i le-am trimis sa le largeasca imi vin bine in talie ca daca nu vin acolo n-are ce sa le faca. Si raspunsul meu " pai cine mai poate mamaie sa ajunga cu ele pana in talie? ". Si ea "aoleu mamaie!" Sa mori de ras nu alta.

Azi pe Mateiu l-au babysittat strabunicile. Una tinea de scaun si alta ii dadea sa manance. :)))

Acuma, s-ar putea sa ma bag singura undeva unde nu imi fierbe oala dar eu zic asa. Aelita, chiar ne-ai parasit? Au mai fost certuri, impungeri si alte alea dar ... speram ca totusi nu vei pleca. Chiar ti-ai facut bagajele si ne-ai parasit? Haide ca totusi nu cred ca suntem chiar atat de rele. :) Imi pare rau ca ai plecat chiar daca nu ne-am inteles mereu 100%. Sper sa revii. :)

Numa' bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei am revenit... ca sa vedeti cata treaba am facut la birou... inact am fost sa cumpar AL 4 CARUTZ!!! unu radea de mine, cica mama a crescut patru intr-un carutz, dar un copil in 4 nu am mai auzit! Ehei am trecut la sport sa vedem cum o fi!

Lilica - mersi am notat Peritol - maine merg la dr si vedem ce zice de el... ca idee copilul meu s-a kkt azi si a facut muuulttt si dupa asta a mancat! Incep sa cred ca stomacelul ei este din ala puturos si merge mult mai greu ca la altii... bine ca a mancat, acum eu zic ca e vorba de rabdare, ca sa nu ma supar de cate ori nu mananca cateva zile, ca apoi iar o apuca foamea!
despre mama, eu plec de miercuri si stau acolo 4 zile timp in care sa vada ce si cum sa scriu o suta de instructiuni, sa-i arat cum e cu mancare, cu baia, cu somnul, insa sor-mea e acasa si ea a fost si la mine si a vazut si cum se face baia si toate tabieturile fetei, deci ar putea sa mai descrie daca nu sa si faca! Diana este hranita si de mine si de bona, deci nu se supara, si la baie cred ca nu e o problema! Oricum nu o las pana nu vad ca mama a vazut tot ce si cum, plus este si sor-mea care cam stie activitatea... Diana in general se adapteaza repede... pe sormea sare imediat, daca stau 4 zile acolo - crede-ma ca nici nu se cere la mine, ca asa patesc de cate ori e sor-mea la mine se duce la ea ca stie ca ii face pofta si o plimba prin casa, pe cand eu... o mai sar cu poftele... ! sper sa fie bine ca si asa nu mai dorm noaptea si ma gandesc daca o sa pot, daca o sa fie bine... sant convinsa ca fata a fi in conditii bune si ca se adapteaza usor si la casa noua si la fete noi (ca ii fac poftele) problema nu e in ea, ci in mine, care si acum bocesc seara cand ma gandesc ca o las si cat de greu imi va fi!!! Eu zic ca o las o saptamana, dar vedem daca dupa 2 zile nu ma trezesc in drum spre mama!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

catalina chiar ca super faza! da cu bona ce ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MARINOOOOOU..ma omori, fatou!pai ii arati sopanzuratului funia?ce e fata ditai buntatea aia de tort?ai nebunit?si noi, astea terminatele cu kilele cam ce sa facem cand vedem tortul vostru, ha???

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

eli pai voi il vedeti in poza dar io...........carel-am comandat, l-am luat, i-am pus lumanari, artificie, etc si abea apoi l-am chemat pe tati............. si io sunt tot la regim!!! dar recunosc ca am gustat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Cine daduse iama in facut torturi cand eram insarcinate de ne innebunea pe toate, lingeam monitoarele . Marina cumva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LIUDA mama dar tu ce faci acasa, parking de carucioare. Mcar pune-o de afacere si apuca-te de inchiriat. Tot inchiriaza astia scutere in draci. Inchiriezi si tu carucioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

In primul rand
- Antonia, bebe de Monu
- Emmi, bebe de Marinar
- Denis, bebe de Natydea
- Maya, bebe de Mirandolina
- si Maryam, bebe de Diana 74

Eli - multumim fetita, ca ai intrat sa ne dai vestile bune ca eu ma gandeam ca nu ne spui fiindca sunt vesti proaste. Deci ii tin pumnii in continuare, da' de acum e floare la ureche pt o fata ca ea!

Moor de dulce si frumoasa e Roberta!! Are ochii ca zorelele!

Marina - daca iar incepi cu poze cu torturi eu nu mai intru sa-ti vad nici o poza, fata! Pai eu ma duc la nutritionist, mor de foame toata ziua si fac sport ca apucata ca sa ma "torturezi" tu?!

Liuda - ca tine sa stii ca oricum nimeni nu o sa-i faca chestii fetei. deci o sa tegandesti non stop la ea, si la baita si la masa. iar pe ea o s-o doara in dos.

cred ca incep serviciul curand... pana la sfarsitul saptamanii va dau de veste...

Vroiam sa plecam joi la Valcea sa stam 10 zile si ma suna azi maica-mea sa-mi spuna ca nu pot sa stau decat pana luni, ca ii vin muncitori sa faca reparatii. Asta dupa ce m-a barait la cap toata vara sa vin acolo, ca e cald in Buc si acolo tin copilul la aer.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput