Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Raluca, e exact ca un fotoliu, plastic, cu ventuze care se fixeaza f bine pe cada, am dat 21ron in cora
Alinuta intra in MAI,va fi subofiter si peste 3 ani, cand termina fac, cu voia Bunului Dumnezeu, o va face ofiter.un serviciu sigur si de viitor, o ocupatie, ca sa iasa din..ganduri si banuti , drepturi adiacente..eu zic ca nu e rau.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

OAU OAU OAU Maaaama ce lectie ne da Alina la toate. Doamne ce ambitite! Cu siguranta este in rugaciunile mele sa o ajute Dumnezeu sa intre si sa fata tot ce trebuie ca sa asigure un viitor cat mai bun Robertei.
Asteptam poze si de asemenea, daca stii cumva cand va fi botezul si daca putem si noi veni. Eu as vrea.
Multumim Eli mult de informatii si bravo tie ca iesi cu Alina.

Pupici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele santem aici
muncesc azi ca cica asa se castiga banii... am treaba, revin cand scap, ca ideea santem foarte bine, nu mancam! maine mergem sa facem controalele de rigoare pentru 6 luni si vedem ce ne mai zice

revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multi ani diana ramona
la multi ani adam bebe de lilica si roberta bebe de alina

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multi ani
iulia antonia bebe de monu
emma bebe de marina
iulia maya bebe de mirandolina

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pentru ieri, la multi ani sarbatoritilor Robertica si Adam si mamicilor Dianamizzi si Ramonaa! Aaaa, si Marina, multzani pentru Emmi si lu' domnu' Marina! Si pentru azi, la multi ani celor doua Iulii!

Dianamizzi, io zic ca ai facut "pāntecaraie de revenire in tzara" Asa patesc toate prietenele mele din Franta si Germania cand revin in tara in vizita; una din ele chiar isi programeaza sederea avand chestia asta in vedere - zice: "bai, io ajung pe 10 august, da' nu va bazati pe mine mai devreme de 12, ca probabil am sa stau pe buda pana se sparge, ca asa patesc de fiecare data cand vin inapoi in RO!"

Fetelor, eu cred ca se face o confuzie, sau sunt eu cu capu'? Nu era A.Alina cea care se face GI Jane in M.A.I.? Adica nu era Alinatxa... nu?

Io am fost azi sa vad cum arata Chevvy Aveo ala nou, care are climatronic, comp de bord, abs, inchideri, cd cu empetrei, tot soiul de sigurante pentru gupii, jante de magneziu, airbaguri multe, pe mama, pe tata, volan in piele (si alte cele , fara clima "bizonica" daca stiti clipul ala cu rumanul in spania care-si lua ceva masina streina si trimise filmarea la preteni ca sa-i acreasca) si cred ca il iau dar ma duc sa vad si Loganu break...

Mama ce zi incarcata am!

Fi-mea e la soacra-mea, cu bagaje, diversificare si manual de utilizare, azi are in meniu mere coapte cu orez cu lapte, iaurt cu mere coapte, spanac cu lapte (praf, totusi) si cu ulei de masline si usturoi (miam-miam!), supa crema de morcov cu branza telemea desarata (a, incercati si voi - adica adultii - supa crema de morcovi cu cuburi de telemea, e super buna!) si galbenus de ou... un ospatz, ce mai!

Gata, fug sa vad si Loganu'. Da' io cred ca tot Chevvy iau... sa aiba ala de-l avem deja o surioara

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Ce pozici superbe Eli. Pisoiul e un dulce,asa ganditor, trio-ul e de belea iar de cele 2 iubitele....nu mai am cuvinte
Bafta multa Alinei. Sper sa treaca peste toate probele cu brio.La multi ani Robertei.

Lili l-am vazut pe Adam cum papa. Pana la urma ai reusit, vezi? Ce era cu piersica de import?
La multe lunite lui Adam pentru ieri.

La multi ani pentru sotul Marinei, mama Catalinei, Diana...chiar daca cu intarziere.

Si pentru azi LA MULTI ANI pentru:

Iulia Antonia, bebe de Monu
Emma Ioana, bebe de Marinar
Denis, bebe de Natydea
Iulia- Maya, bebe de Mirandolina
Maryam, bebe de Diana 74

Delfinutza distractie placuta la mare!

Dana ma bucur ca v-a placut la nasi. Cum, la 33 de grade nu e bine? In Bucuresti au fost si zile cu 44 de grade. Asa ca daca e sa veniti cu bebe, pregatiti-va " sufleteste".

Despre noi..nici o noutate. Papam branzica, piersica, mere, caisa, morcov, conopida, si altele. Saptamana viitoare vreau sa-i bag carnita. Eu vreau..ramane de vazut daca vrea si Mihnea

Am si eu o intrebare pentru Messa sau fetele care folosesc lapte Prodlacta: Cat la suta trebuie sa fie grasimea in lapte ca sa se faca branzica buna? Eu am gasit un lapte Prodlacta dar era UHT, asta o fi bun de branzica?
Si mai am o intrebare: De care mazare sa-i dau mofturosului? Din aia la conserva, din aceea congelata? Nu stiu daca in piata se gaseste ...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

liuda - ma gandeam ca Lolekai i-a recomandat pediatra sirop Peritol pentru stimularea poftei de mancare; e drept ca o prietena de-a mea cu o fetita la fel de "mancacioasa" ca a ta, i-a dat Peritol si lucrurile s-au imbunatatit simtitor. Totusi, in continuare fetita e crescuta de bunica, disperata ca nu mananca fata, si care ii da de capul ei Peritol, la cateva luni. Poate nu o sa ajungeti asa, poate nu vei crea tu o dependenta de siropul asta, poate e bine sa intrebi pediatra despre el (e un vitaminizant din cate imi amintesc), zic si io, poate...

Cat despre lasatul Dianei cu mama ta, poate (iarasi poate) ar fi bine sa lasi unele activitati exclusive (gen papa si baia si nani) sa le faca altcineva de pe acum, asa incat sa fie invata si fara tine, caci e posibil copilul sa nu se adapteze la vederea unei persoane necunoscute, fie ea si bunica ei. Are totusi 6 luni (si nici o intrevedere cu mama ta) si copiii nu sunt indiferenti la persoana cu care stau.

acu' nu da cu caramizi...mai bine cu mancarea Dianei, ca Adam vad ca se da pe brazda

Eli - iti multumesc inca o data pentru ajutorul acordat Alinei; este impresionant cum se imprietenesc si ajuta oamenii, mai ales pe aceasta cale virtuala, destul de distanta pentru multi. Ma bucur mult pentru ea, ii tin pumnii in continuare!
Frumoase pozele voastre si imi plac ochii albastrii ca cerul ai Robertei de mooor!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maryela, nu stiu sa iti explic, dar am inteles ca lapte UHT nu e bun pt branzica ca nu se face. Eu am luat brenac de 1,5% si a iesit buna.
Multumesc pentru urarile pt mama.

Mai Eli, ce frumoase poze. Inca o data mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut-o pe Alina

Mergi la inceput